• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRISKATuristika v ČR o všem, co souvisí s chůzí po českých luzích a hájích
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    MR_DAN: tak krásné středohoří ☺
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    RIMSAK: kdepak, v sobotu je Louceni - velka akce v ceskym stredohori, spousta znamych tvari, hlavni trasa 170km :D tam se bude zavodit, ja jdu "detskou" 55 .. idkyz to je mozna kojenecka, pac letosni detska ma 70 (tomu se tak rika ze srandy, ve stovkarskych kruzich se tradicne lidi hecujou aby sli co nejdelsi trasy a zadne kratsi)
    PROGRAM 2017 :: Loučení s turistickým rokem
    http://louceni.webnode.cz/program-2017/
    DJINN
    DJINN --- ---
    Jeste me napada,v souvislosti s organizovanymi pochody, zminit pochodnickyspolek.cz a armypochody.cz. Ti poradaji treba i nocni pochody a dostanete medaili... pravda je,ze maji zpravidla vysoke startovne.
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    MR_DAN: půjdeš v sobotu drahanskym údolím?
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    KRISKA: je to jak kdy a jak kde a neda se to asi predem moc urcit, pokud to uz neznas .. nekdo se snazi delat trasy co nejmin asfaltovy, nekomu je to uplne jedno, nekde to treba ani jinak moc nejde .. fakt zalezi
    neda se generalizovat, asi nejlepsi je kouknout se na turisticky mapy.cz, kouknout na propozice danyho pochodu, bejva tam aspon ramcove kudy trasa povede a srovnat si to s tou mapou .. vetsinou se chodi po znackach, cest vyjimkam co si davaji praci s vlastnim znacenim, nebo jeste lip - slovnim popisem trasy mimo znacky :-)

QWWERTY: je to oldschool organizace vedena vesmes starsima lidma, ja bych na to tolik nekoukal, jsou to jen slova
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    KRISKA: Jezis, promin, ono je to outfanatic.com
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    jinak nemate s pochodama KCT zkusenost ze je to asfalt prokladanej asfaltem? co me parkrat lakala kamoska tady na morave tak ty trasy vsechny byly uplne naprd, sama silnice a chodnik... kdyz to nahodou uhlo z asfaltu, tak ne na dlouho. asi je problem, ze ty trasy kdyz startuji nekde ve meste a na stejny musto se vraci a navic je blba lokalita, ze to moc jibak nejde, ale i tak...
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    NA_PYCZU: tak ten web mi nejel, outfanatic.cz....
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    RIMSAK: yep, mají to napsaný i na webu danýho odboru, že se můžeš zůčastnit i bez členství
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    QWWERTY: nemusíš být nikde organizován, přesto se můžeš připojit k výletu KČT, aspoň mě nikdy neodehnali
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    HANELA: teď jsem prolezl ten jejich web a na můj vkus je to trošku moc institucionalizovaný
    proklikal jsem se seznamem akcí co tu budou v okolí a weby pořádajících odborů jsou plný ošklivých slov jako právní subjekty, výbory, stanovy ... to snad potřebuju kolek i na to, abych vylezl ven :))
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    Na " člověče, pohni se" je nejzábavnější luštění návodu trasy. A kvůli razítku v cíli jde člověk i v lijáku ☺
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    HANELA: mazec! to jsem ale vubec netusil :-) to je pekny!
    ja byl na tom jejich turistickym maratonu ted na zacatku listopadu a zrovna teda tihle "spartani" to je dedula vedle babci, tam je ten vekovy prumer asi hodne vysoko :-))
    ale treba ti trilobiti co jsem tu uz jednou zminoval http://www.trilobitbarrandov.eu/ nebo urcite se jich najde vic takovych, tam uz by se zapadnout dalo
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    asi tam je to tam z pohledu zvenci trochu jiny, nez zevnitr. KCT ma.hodne clenu i aktivit...

jinak s nyx aplikaci se mi stava, ze vidim pozorneni na 4 zpravy, najdu v realu 2 a az tak za hodinu se mi objevi zbytek...
    HANELA
    HANELA --- ---
    MR_DAN: taky jsem myslela tohle, ale jinak popsala.

Já myslela takovéhle akce
    https://clovecepohnise.cz/upload/files/sparta/sparta-03-2017.pdf

Jsou přístupné i nečlenům, jen se tam člověk nesmí bát vetřít :-D
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    HANELA: ja jsem zas nemluvil o dalkovych pochodech :-) ale o organizovanych pochodech, na webu KCT je jich spousta: http://www.kct.cz/cms/kalendar-turistickych-akci vzdycky se k tomu vaze nejaka komunita lidi
    ze delaji ty odbory i svoje neverejne pochody, to jsem nevedel ...
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    NA_PYCZU: tak to taky vubec neznam! :)
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    KRISKA: Na prechod Javorniku bych se taky rada pridala, jsem z Prahy a mam psa=) a jeste takova dobra stranka je outfanatic.cz =)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    THE_DARKNESS: jee, diky, to se budu tesit:) bezky si uzivejte, to neni nic pro me :D
    HANELA
    HANELA --- ---
    MR_DAN: ale já tedy vůbec nemyslela organizované dálkové pochody. Každý odbor KČt, jak se tom ta dost divně říká, si organizuje svoje výlety typu Dobřichovice - Karlštejn nebo i vícedenní pobyty či přechody. Je to většinou takové rodinné, parta jde společně.
    Na dálkovém pochodu jsem nebyla mnoho let, tak nevím, jakou to má atmosféru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam