• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRISKATuristika v ČR o všem, co souvisí s chůzí po českých luzích a hájích
    Ahoj, pojďme si povídat o výletech, hradech, zámcích, přírodě. O krátkých výletech nebo akcích na víc dní. O pochodech nejen KČT, nebo trasách pro kočárky. Pojďme sdílet zkušenosti, fotky, povídání, tipy, pozvánky. Pojďme si jen tak povídat o přírodě nebo osvĕdčeném vybavení. Ráda bych založila aktivní klub, primárně pro turistiku a pěší odnož cestování v ČR, který mi tu tak nějak chybí.
    rozbalit záhlaví
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    KRISKA: V zari jsem na Sumavu mela pujcenej starej stan ferrino pro 2, nemuzu si ho vynachvalit!!! Premyslim, ze si ho poridim taky a nedavno jsem potkala holcinu s Pinguinem podobny velikosti, tusim, ze se to jmenovalo echo light nebo nejak tak a ten je myslim mnohem levnejsi
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    THE_DARKNESS: asi makacka docela kdyz vidim ten snih, ale azurova obloha, mudelo se to vydarit :)
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    THE_DARKNESS: žádné info sem nedohledal, ani na ofic stránkách zatim nic, ale určitě to bude. vrcholí to kolem 13:00, aby se do tmy všichni dostaly pěšky dolů
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    THE_DARKNESS: jak bylo?
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    SODOM: dyt to neni ani realny ne? nehlede na to ze kct maj prinarne jednodenni akce tak co by tam delali, ze jo
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    DOKKTOR: to vypadá zajímavě, zkusím pohledat nějaké info, zda bude i letos, díky
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    DJINN: nebylo, to je fakt. casak odebiram, clanky nektery tam sou fajn. Ale nejsu tremo, tak pro me je hromada tech veci spis nezajimava, ale ty letni toulky, treba gruzie, kavkaz, prolozeno CR sou super.
    DJINN
    DJINN --- ---
    ještě tady asi jako všeobecně inspirační zdroj pro výletní cíle nebylo tohle
    Blog | Trampský magazín
    http://www.trampsky-magazin.cz/blog/trampska-teritoria/
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    THE_DARKNESS: byva ceskoslovenske setkani na velke javorine.od nas se tam chodi nejvic ze strani. Byva tam hodne lidi a nahore ohen a stanky a hymna a tak
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    THE_DARKNESS: Mooc si to uzije a preju priznive pocasi :)
    DJINN
    DJINN --- ---
    THE_DARKNESS & all: pro začátek lze zkusit filtr zde, pokud neznáte (i když asi spíš jo, že :) ):
    KČT - Kalendář turistických akcí KČT
    http://www.kct.cz/cms/kalendar-turistickych-akci#kalendarakci
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    nevíte někdo o nějakém zajímavém silvestrovském výstupu/pochodu někde na Moravě? uvažujeme o tom, že bychom se k někomu přicmrndli
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    XARGH: kuklu planuju tez, vystup bude taky kruty, v patek odpo 600m prevyseni na chatu, v sobotu nevim, ale bude to pry tak na 4 hodiny k dire a my, co do dury nelezem, pak zas zpatky, asi az uplne dolu (ale to uz bude nalehko). nicmene, sestup mi beztak prijde horsi (fuj, ted jsem si vzpomnela na nektere useky). Norove tvrdi, ze bude polojasno, tak uvidime, jake budou pocity :)
    XARGH
    XARGH --- ---
    THE_DARKNESS: mel jsem kuklu, nic jsem nemazal,jen usta jelenim lojem. jedno rano bylo -20 ale zahrali jsme se krutym vystupem. nahore uz svitilo slunicko a pocitove bylo nad nulou, tak jsme zacali odhazovat vrstvy. zbytek dne totalni Kalifornie :D
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    THE_DARKNESS: tyjo tak preju paradni vylet, to bude asi solidni makacka na fyzicku.

ja pouzivam prirodni kremy, z bambuckyho masla nebo neco bezvodyho, vetsinou aspon tvare a celo maznu. treba indulona neni na vidni bazi tak je na mraz dobra.
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    KRISKA: prochaladajici nohy (a ruky) znam, jsu zvedava, jak zvladnu tento vikend na sneznicich na Hochschwabu. V sobotu dopoledne ma byt -15 :-O Telo se zahreje pochodem a vystupem, nicmene ty periferni casti byvaji problem.
    mam dotaz - mazete si v takovych mrazech necim oblicej? napada me opalovaci krem, ten byva dost mastny
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MR_DAN: no pro me vandro sezona konci s podzimem a kvuli problemum s prochladanim nohy v zime tzn tak leden - unor jen jednodenni vylety s nejakou vzdalenosti do 20km.

ja jen peskobus zatim, lyzovat mam zakazano a ty sneznice chci zkusit. Jinak vetsinou v zime me odrazuje pak promrzlou nekde 3h zas dopravy tak chodim hlavne po mor. krasu
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    KRISKA: stejny materal mam taky, dobra volba - hreje, brani profuku a dobre odvadi pot :-)
    prosinec je ze dvou tretin podzim, co takovy leden a unor? to je vetsi zima nez prosinec...

XARGH: to chcipnuti je na tom nejlepsi!
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    XARGH: :D no doufam, ze letos bude dost snehu a nekam mi to vyjde :)
    XARGH
    XARGH --- ---
    MR_DAN: v zime se da taky krasne, outdoorove chcipnout ;) - treba kdyz to prezenes s tekutym svetrem :D
    KRISKA: sneznice jsou naprosta nadhera! offroad, da se na tom skakat treba 3-5 metru do zaveje, sjizdet svahy atd. na ty 3 dny v Alpach se spanim po winterraumech nikdy nezapomenu.
    bezky jsou taky fajn, ale treba jizerky z bruslarema po case nedavam. presto se tam letos chci zas na tyden vratit (kdyz mi pujcej chatu), da se jezdit i vic offroad a magori potrebujou dokonalej povrch. kde neni, jsou vesmes prijemni lide :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam