• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRISKATuristika v ČR o všem, co souvisí s chůzí po českých luzích a hájích
    Ahoj, pojďme si povídat o výletech, hradech, zámcích, přírodě. O krátkých výletech nebo akcích na víc dní. O pochodech nejen KČT, nebo trasách pro kočárky. Pojďme sdílet zkušenosti, fotky, povídání, tipy, pozvánky. Pojďme si jen tak povídat o přírodě nebo osvĕdčeném vybavení. Ráda bych založila aktivní klub, primárně pro turistiku a pěší odnož cestování v ČR, který mi tu tak nějak chybí.
    rozbalit záhlaví
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    KRISKA: nejspíš na Velikonoce, což bude příští rok koncem března
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ATOMIKS: tak kecam, spis brezen/duben http://www.hynna.net/ostronosi.php
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    DJINN: vim, ale zatim sem nenasla nic, co by se mi nejak extra zamlouvalo (financne, casove, narocnosti). Jak clovek ma vic naroku, neni lehky najit :D

ATOMIKS: co znamena jaro? U nosislavi jsou v kvetnu modry zabaci, by se dalo navstivit cestou na tu palavu...
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    zdravím. rádi bychom navštívili na jaře Nové mlýny, Věstonice, Pálavu, soutok Dyje a Moravy (dále i Macohu a Punkvu), tedy se vydat na cestu za Lovci mamtů .o) máme na to čtyři dni. máte nějaké tipy na výlety v těch končinách? rád bych do toho zakomponoval i pozorování hnízdícího ptactva, takže jde i konkrétní rozmezí datumů. a třeba i tip na nějaké ubytování, půjčovnu kol.
    DJINN
    DJINN --- ---
    KRISKA: zajezdy natezko dela Kudrna a Adventura... a urcite jeste nekdo ;))
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    NA_PYCZU: :) budu se tesit :)
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    KRISKA: Do tech Javorniku se rada i se psem pridam=)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    NA_PYCZU: nejaky ty mensi stany pro jednoho jsem prohlizela, ted se divam, zda nejaka cestovka nema zajezd natezko, ze by se rovnou pristi rok vyuzil :D

PS: nekdo tu psal, ze by klidne dal javorniky pristi rok se mnou, co jsem nakousla, ze bych chtela jet - tak doufam,z e az v dubnu dojde na lamani chleba, ze budu mit treba i moznost stan ozkouset :D
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    KRISKA: V zari jsem na Sumavu mela pujcenej starej stan ferrino pro 2, nemuzu si ho vynachvalit!!! Premyslim, ze si ho poridim taky a nedavno jsem potkala holcinu s Pinguinem podobny velikosti, tusim, ze se to jmenovalo echo light nebo nejak tak a ten je myslim mnohem levnejsi
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    S cim tak jezdite na vandry v cr nebo blizkem zahranici? Hodne premyslim si od jeziska nechat donest nejaky stan, aby to bylo treba nekam na ukrajinu nebo do rumunska, pokud sezenu partaka, lepsi, nez celta Acko, protoze ta se nehodi nikam, kde neni les i kvuli vetru a zafukovani pod...
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    THE_DARKNESS: asi makacka docela kdyz vidim ten snih, ale azurova obloha, mudelo se to vydarit :)
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    THE_DARKNESS: žádné info sem nedohledal, ani na ofic stránkách zatim nic, ale určitě to bude. vrcholí to kolem 13:00, aby se do tmy všichni dostaly pěšky dolů
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    THE_DARKNESS: jak bylo?
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    SODOM: dyt to neni ani realny ne? nehlede na to ze kct maj prinarne jednodenni akce tak co by tam delali, ze jo
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    DOKKTOR: to vypadá zajímavě, zkusím pohledat nějaké info, zda bude i letos, díky
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    DJINN: nebylo, to je fakt. casak odebiram, clanky nektery tam sou fajn. Ale nejsu tremo, tak pro me je hromada tech veci spis nezajimava, ale ty letni toulky, treba gruzie, kavkaz, prolozeno CR sou super.
    DJINN
    DJINN --- ---
    ještě tady asi jako všeobecně inspirační zdroj pro výletní cíle nebylo tohle
    Blog | Trampský magazín
    http://www.trampsky-magazin.cz/blog/trampska-teritoria/
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    THE_DARKNESS: byva ceskoslovenske setkani na velke javorine.od nas se tam chodi nejvic ze strani. Byva tam hodne lidi a nahore ohen a stanky a hymna a tak
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    THE_DARKNESS: Mooc si to uzije a preju priznive pocasi :)
    DJINN
    DJINN --- ---
    THE_DARKNESS & all: pro začátek lze zkusit filtr zde, pokud neznáte (i když asi spíš jo, že :) ):
    KČT - Kalendář turistických akcí KČT
    http://www.kct.cz/cms/kalendar-turistickych-akci#kalendarakci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam