• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRISKATuristika v ČR o všem, co souvisí s chůzí po českých luzích a hájích
    Ahoj, pojďme si povídat o výletech, hradech, zámcích, přírodě. O krátkých výletech nebo akcích na víc dní. O pochodech nejen KČT, nebo trasách pro kočárky. Pojďme sdílet zkušenosti, fotky, povídání, tipy, pozvánky. Pojďme si jen tak povídat o přírodě nebo osvĕdčeném vybavení. Ráda bych založila aktivní klub, primárně pro turistiku a pěší odnož cestování v ČR, který mi tu tak nějak chybí.
    rozbalit záhlaví
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    KRISKA: diky moc za pochvalu :) ja bych potreboval spis par dni dovolene navic, at toho muzu zazit mnohem vice :D
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    PAJAOVA: Parádní web, prošla jsem víc článků, než ten poslední a teda zřejmě si to užíváš celoročně, to smekám:) A nádherně fotíš. potřebovala bych asi pár dní neschopenky to projít :D
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    OLAFFF: co znamena v lete? mam celozavodku a termin 24-28.cervenec bych se docela i pridala...
    OLAFFF
    OLAFFF --- ---
    XARGH: dikec moc,zkouknu to,na Brdy je dobry smer.
    XARGH
    XARGH --- ---
    OLAFFF:
    https://mapy.cz/s/2qBka - zkusim i prip. poradit i kam se vydat bokem. napr v hostomicich je super pivovar... ;) trasu bych misty vedl i jinde nez po turist. znackach, pripadne poradim kudy. ;)
    zacatek v cernosicich a stoupani na brdy od spoda dal od dalnice by byl lepsi. https://mapy.cz/s/2qBuT ;)

pokud by se trasa nelibila, jeste by slo jit smerem na krivoklatsko a horni berounku. jinam to z prahy moc nejde, auta, satelity, chatove oblasti atd
    XARGH
    XARGH --- ---
    OLAFFF: tady mas inspiracni trasu. 100 kilaku by ti melo stacit na 5 dnu. respektoval jsem prani vyrazit pesky z prahy a hledal jsem co nejdelsi usek lesem bez preruseni. cestou mas hospody a sem tam potraviny v obci pod hrebeny. az budes ready dej vedet, treba si s tebou kus dam, spise ke konci, tam to neznam.
    OLAFFF
    OLAFFF --- ---
    Ahoj,v lete se chystam asi tak na peti denni cundr,nemel by treba nekdo nejaky tip kudy kam pesky z Prahy pres nejaky fajn mistecka?sem vyhulenec a kdyby se chtel nekdo pripojit tak proc ne:-)
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    Pár fotek a povídání o přechodu Hrubého Jeseníku na skialpech
    Přechod Hrubého Jeseníku na skialpech
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    THE_DARKNESS: diky za pozvani, ja nebezkuju - nedavam to skrz spatny koleno. ohledne lidi mam ale super vlastnost ze vyjdu s kazdym :D

bych prave rada vyuzila velikonoce na neco, tak me to napadlo ze je to bez dovci. no rozhodim na velikonoce site jinam a neco snad klapne:)
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    KRISKA: ahoj, o velikonocich to spis vidim nekam dal (Cechy, Slovensko), ale jeste je to daleko. V sobotu jedem na Javorniky na bezky, kdyby ses chtela pridat, spime pak na skautskem srubu (ale nevim, jak by ti sedli mi kamaradi)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    THE_DARKNESS: diky :)
    nedame na velikonoce teda ten vandr jak jsme se predbezne bavily?

4 dny volna mi prijdou jako ideal bez nutnosti brat si dovcu...
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    KRISKA: ahoj, tento rok těžko říct, myslím, že v dubnu to bude pohoda.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ahoj, znate nekdo javorniky zacatkem dubna? ohledne snehu? asi zadna slava, co? snih tam asi jeste bude
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    vsem, kdo maji dovcu, nebo se nekam chystaji, preju fajn odpocinek i vyletovani :)

a tem, co nikam nevyrazi - jak pres zimu ztracite kondicku? nebo si ji udrzujete jinymi aktivitami?
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    KRISKA: nejspíš na Velikonoce, což bude příští rok koncem března
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ATOMIKS: tak kecam, spis brezen/duben http://www.hynna.net/ostronosi.php
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    DJINN: vim, ale zatim sem nenasla nic, co by se mi nejak extra zamlouvalo (financne, casove, narocnosti). Jak clovek ma vic naroku, neni lehky najit :D

ATOMIKS: co znamena jaro? U nosislavi jsou v kvetnu modry zabaci, by se dalo navstivit cestou na tu palavu...
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    zdravím. rádi bychom navštívili na jaře Nové mlýny, Věstonice, Pálavu, soutok Dyje a Moravy (dále i Macohu a Punkvu), tedy se vydat na cestu za Lovci mamtů .o) máme na to čtyři dni. máte nějaké tipy na výlety v těch končinách? rád bych do toho zakomponoval i pozorování hnízdícího ptactva, takže jde i konkrétní rozmezí datumů. a třeba i tip na nějaké ubytování, půjčovnu kol.
    DJINN
    DJINN --- ---
    KRISKA: zajezdy natezko dela Kudrna a Adventura... a urcite jeste nekdo ;))
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    NA_PYCZU: :) budu se tesit :)
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    KRISKA: Do tech Javorniku se rada i se psem pridam=)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam