BLACK_ONYX:
jasne, kdyz budes z kempu do kempu, tak asi vetsinou je i moznost obcerstveni a pripadne i koupe nejake svacinky :)
2. jay tarp konkretne mas ?
3. vypada dobre, to asi nebudes mit ani nijak napechovany a tezky, takze 2 nebo 7 dni by nemusel byt moc rozdil :)
4. jo, altry nosim ja... nejsirsi jsou olympus, lonepeak jsou uzsi a nejuzsi jsou timptrail, co mam zkusenost. Timpy uz nenosim, tam mi sedela jen prvni verze modelu, lonepeaky taky nenosim, protoze je taky zuzili za tech 10 let co altry nosim a olympusy taky zuzily, ale porad mi jeste staci o 3 cisla vetsi bota :D:D pred 10 lety stacila o cislo... :D a pokud je model s GTX tak je bota jeste o fous uzsi.
vetsinou altra se musi brat o cislo vetsi, nez by si clovek koupil a casto se daji na netu najit spatne koupeny boty ze spanelska, kde jsou neporovnatelny ceny s cr :D takze v cr treba 4700, ve spanelsku novy 3400 (postovny a vse OK, beru pravidelne), a na bazaru je clovek dava za 2800 pac se mu to nechce resit, ze si vzal svoji beznou velikost :D
5. to tak ze zvedavosti... ja su ultra heavy balic :D 18kg batoh na startu je u me normalka. moje zasada je, ze tezky batohy delaj hezky svalnaty nohy :D