• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRISKATuristika v ČR o všem, co souvisí s chůzí po českých luzích a hájích
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    Trochu ještě z léta, okolí Prahy...

KRISKA
    KRISKA --- ---
    A vubec uz jsem tu dlouho nedala nejakou foto inspiraci.

Trinecne beskydy a murinkovy vrch :)

XARGH
    XARGH --- ---
    KRISKA: to uz se muzes rovnou bat ze te vodpraskne myslivec, az pujdes v noci "s piskem" blizko posedu (prej uz maj nejaky postupy, co musej rozeznat, nez muzou zmacknout spoust - dlouho jsem neslysel o podobnym pripade, ale pred cca 10-15 lety strelili nejakyho prespavajiciho trampa)
    jinak kdyz si lehnes prasatum na "jejich" flek, tak chodej nasrane okolo, ale nic nedelaj. vyzkouseno behem crash-landing s ozralym kamaradem. ohen to vyresil, sly pryc.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    XARGH: antiezo si ani neumim predstavit :D ale na ezo sem nemyslela, ja na to citliva su taky dost minimalne az vubec, sou mista, co mi vylozene vadi a cim to je nevim, ale tak 95% mist mi je lhostejnych. Blby je, ze sou mista, kde se v noci celkem vyspim (treba pristresek) a mista, kde se nevyspim (v lese i kdyby 15 metru za pristreskem).

budi me obava ze me poskace postreleny prase a polame zebra
    XARGH
    XARGH --- ---
    KRISKA: ja nevedel poradne, kam jdu spat, turistickou tabuli jsem si precetl az rano (ze je tam vevnitr mordovali) - tj bud u me funguje sladka nevedomost nebo jsem mizerny 'medium' :DD
    ve veku cca 10-12 let jsme byli s rodicema v unoru nekde na nejakejch vykopavkach (Budec?) prespat u znamejch a ja musel v noci sam na ledovej hajzl pres dve mistnosti plny lidskejch kosternich ostatku vylozenejch na stolech. vnutil jsem si tehdy anti-ezo a toho se drzim. kdo cim zachazi, tim taky schazi :)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    XARGH: mordlochu se asi jeste vyhnu :D ale vylet bych si tam nekdy udelat mohla :)
    XARGH
    XARGH --- ---
    KRISKA: podle me je misto celkem fuk. ja treba spal tady jako miminko :D
    Mapy.com
    https://mapy.com/s/nekafezahu
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    a jeste tip na knihu o jesenicku
    Kniha Lipová-lázně. Čti! | Donio
    https://donio.cz/kniha-lipova-lazne-cti

me rozhodne zaujala a pokud zaujme i nekoho z vas, tak se ji treba dockam:D
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    trenuju samospani.

mate nejaky tipy, kde na jakych mistech se vam, co chodite sami a neni to pro vas komfortni (tedy spise zeny, chlapy to maj jinak vetsinou) se vam spalo dobre?

nebo mate nejaky veci, ktery jste si uz ujasnili, co dela misto dobrym/spatnym?

me zatim prijde vetsina mist spatna:D ale zvladla sem byt venku sama asi 5x a to je malej vzorek:D v kazdyk pripade spim desne, budi me sny o tom jak po me skace postreleny prase a tak...

tak budu rada za tipy a postrehy. diky.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: ten vodopad je super :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Včera dvacka ze Zbiroha do Skryjí. Moc pěkný výlet kdy jde člověk prakticky jen z kopce. Jen dva malé kopečky. Výborná hrušková zmrzlina ve Skryjích. Na Faře mají dobrou Plzeň za pade.
    A zpátky jsem to vzal busem do Roztok a zpět do Prahy koženkou.

KRISKA
    KRISKA --- ---
    ORPA: pekny:) tam to moc neznam, diky:)
    ORPA
    ORPA --- ---
    KRISKA: Zlatohorsko, výhledy do Polska, po víkendu už v kopcích skoro nikdo, moc se mi tam líbilo, škoda jenom, že se tam člověk nemohl víc poflákat, aby stihl autobus zpátky a nemusel trčet přes tři hodiny ve Zlatých horách.

KRISKA
    KRISKA --- ---
    PREBRAL: to je ale paradni duha! a vubec je to naprosto krasna fotka :) ja videla celou duhu 1x a nad vodou nikdy
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    My byli v Českém ráji, víceméně na rodinném výletě. Branžež a okolí.

KRISKA
    KRISKA --- ---
    Tak co, kdo byl o vikendu venku?
    ja sem si ho uzila, koupacka, ostruziny a paradni zapad slunce na vsetinsku :)

TOM_MAL
    TOM_MAL --- ---
    Na Kokořínsku to tak slavný z dalšíma tábořištěma už asi nebude :/ https://youtu.be/UEezf07mNuY
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    dik
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    KRISKA: jo vidis toasi jo, jedenn kolega mi doporucil neco v poste a zcasti to jiste je to co bych si predstavoval, zejtra otestuju.)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    IZSTVOCH: o nicem takovym nevim, ale co mapy na orientak? byvaj hodne podrobny a mohl by z nich jit lepe cist teren dopredu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam