• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MASTER_AStar Citizen
    Diskuze o Roberts Space Industries "STAR CITIZEN" sci-fi vesmírné MMO hře.
    rozbalit záhlaví
    SONIC
    SONIC --- ---
    MASTER_A: chvilku sem polital a zadny zlo se mi nestalo ..ale je pravda ze sem neletel nikam daleko..
    MASTER_A
    MASTER_A --- ---
    SONIC: Dva dny to neslo ani stahnout, potom OK, ale ze hry se stalo zlo, jak si to vsichni chteji vyzkouset, co je novyho...Funguje EMP, jak te muzou zastavit behem quantum travel a to dela to nejvetsi zlo. 10 zastavek na delsim letu neni vyjimka.
    SONIC
    SONIC --- ---
    3.7 koukam vylezla..da se to hrat? zatim sem cet par komentu ze to nejde ani pustit :)
    MASTER_A
    MASTER_A --- ---
    SONIC: Tak to si s sebou neseš ještě od tý naší session ne? Na mě to padlo když sem nedobrzdil při policejní kontrole a souhlas, byt crimer je tady nuda. To já jsem se stal Star milionářem, protože jsem pilně obchodoval.....
    SONIC
    SONIC --- ---
    tak sem se dal na pirateni jednou a uz mam crime stat rank 6. Hacknuti comm araye zatim asi nejlepsi mise co sem tam zazil ale dal uz toho moc nejde :/ pristat muzu jenom na grimm hexu vsude jinde po me dou..dokonce kdyz pristanu na terasa spaceport tak po me de vojak v hangaru...nabidka misi pro kriminalnika je pekne chuda..ale snad ve 3.7 pridaj ty opusteni zakladny kde se pude restocknout a pirateni se bude dat delat i jinde nez okolo grimhexu..
    MASTER_A
    MASTER_A --- ---
    Hráči mi poradili lepší stránku
    Price Table - VerseMate
    http://www.versemate.com/Trade/PriceTable

    Je to aktuální a je tam spousta finkcí, např. kalkulačka, kde si můžete rovnou spočítat kolik to hodí.
    SONIC
    SONIC --- ---
    SC Trading - Price list
    https://sc-trading.kamille.ovh/price/

    nevim jak moc to je aktualni ale snad trochu jo..
    NOX28W
    NOX28W --- ---
    SONIC: Kdyžtak napiš na Steam (nox28w) nebo Discord (nox28w#0781)
    SONIC
    SONIC --- ---
    NOX28W: nekdy dame :)...mozna dam nska ale jeste neni jisty..
    NOX28W
    NOX28W --- ---
    Převčírem jsem neodolal a koupil jsem si vysněnou 600i Explorer kdyby někdo chtěl povozit. :)
    SONIC
    SONIC --- ---
    tak jak sme vcera resily zdileni misi tak nas to ceka v 3.7..uz to maj v road mape hotovy..

    This feature will allow players to share missions with parties, which will allow them all to see and complete shared objectives and share in the rewards.
    SONIC
    SONIC --- ---
    MASTER_A: tak to sem mel vetsi stesti..ted spis litam ale co sem to zkousel naposled tak vdycky aspon 4vs4..dneska se k tomu snad dostanu vecir muzem skusit neco politat..potrebuju strelce do turety dyztak :)
    MASTER_A
    MASTER_A --- ---
    SONIC: Na ten forek se zásobníkem jsem přišel, ale ono to chvílema nefungovalo i tak. Spacemarines jsem hrál, oba módy, ale buď jsem hrál 1v1 nebo sám proti dvěma a to zase taková show není....
    SONIC
    SONIC --- ---
    jinak ty NPC nepratele sou fakt zatim k nicemu uplne..zato NPC nepratelsky lode sou dost dobry...ale jestli si chces zastrilet tak si pust space marine to uz slape skvele..
    SONIC
    SONIC --- ---
    MASTER_A: to s tim propadavanim beden se deje i u velkejch lodi - restart opravdu pomaha..a zasobniky do zbrani si musis povesit na sebe stejne jak granaty medpeny oxypeny..vypada to ze cim tezsi armor tim vic si toho muzes nacpat na vestu a pak normalne reloadovat..
    MASTER_A
    MASTER_A --- ---
    Zdravím....Uhnal jsem si mor zvaný rýma z klimatizace, tak jsem během rekonvalescence hodně hrál Citizena, 20 hodin cca a rád bych k tomu napsal pár slov pro ty, kteří se to chystají hrát. Nebo jako téma k diskuzi.
    V současné verzi ALPHA 3.6 došlo k posunu kupředu, ale říkat o tom, že to je již plně hratelná hra není na místě. Budu postupovat tak, jako ve hře. Do hry jsem se nahrál vždycky, namísto jednoho pokusu z 10. Probuzení v Port Olisar už probíhá vlastně normálně, tím myslím, že už nejste v textuře postele nebo pod podlahou odkud nejde vstát, stejně tak jde projít dveřmi z pokoje, nebugují se. Věřte nebo ne, ale i tyhle problémy hra měla. Spawn lodi je už nyní bez problému, dříve se na PADu objevila třeba jen sedačka nebo půlka lodi nebo se při otevření lodi loď ztratila nebo byla půlka lodi zaseklá v textuře PADu atd. atd. . Nasedání do lodi je také funkční, to bylo neskutečně rozbité, nikdy jste nevěděli, jak to dopadne. Ovládání s klávesnicí a myší mi přišlo takové kostrbaté, ale vlastně nevím jestli bych ho vymyslel lépe, rozhodně si na to jde zvyknout.
    Nyní se dostávám ke Quantum Drive(ve hře často jako QD), což je nadsvělená rychlost nebo tak, prostě rychlé cestování.
    Pokud cestujete random volíte si waypointy a zde není co řešit. Zvláštně to ale funguje pokud cestujete na bod zájmu, respektive k zadanému úkolu. Vzhledem k tomu, že neděláte skoro nic jiného, stojí to za zmínku. Někdy to jde bez waypointu, odpozoroval jsem, že spíš na krátké vzdálenosti, a někdy ho nutně musíte zadat zvlášť na mapě, aby proběhl "spooling" neboli výpočet trasy, to se stává na větší vzdálenost nebo když děláte víc skoků za sebou, zvlášť když oblétáváte planetu, ale ne vždycky. Prostě někdy je to tak a někdy jinak, nechápu proč a prudí mě to. Krom tohoto bych létání vesmírem a lodě jako takové pochválil. Občas je rozbité doplňování paliva, servis a doplnění munice. Hra tvrdí, že nic není třeba ačkoliv jste přiletěli s prázdnou nádrží, když zopakujete přistání, tak se to většinou opraví, ale jednou jsem kvůli tomu i resetoval hru.
    Vyzkoušel jsem si plnit úkoly. U delivery misí jsem narazil na problém, malé lodě mají v tomto patchi nefunkční nákladový prostor, konkrétně Mustang a Aurora na 100%. Dlouho jsem si myslel, že něco dělám špatně, ale vypátral jsem, že to je tak. V Auroře je malý prostor mezi sedačkou pilota a postelí, kde bedýnka jde položit, nicméně je zde BUG, kdy bedna propadává podlahou lodě, ten se stává náhodně a vyřeší ho jen reset hry. Občas se zadaří a mise klapne.
    U mercenary mise jsem měl zabít jakési povstalce a tím jsem seznámil s gunplayem téhle hry. Je hodně dětský, hodně. MPCéčka jsou ty nejblbější co jsem snad kdy viděl. V podstatě stačí čekat až vám postupně vlezou do rány schovanej v rohu, nevystřelí, nekryje se, neuteče, za to toho hodně vydrží, třeba 10x headshot.
    Management munice má BUG jak hrom. Koupíte si zbraň a ta má v sobě jeden plný zásobník a k němu si kupujte další, OK. Bug je v tom, že hra občas neví, že ty zásobníky máte, i když nastavíte replacement, a když dostřílíte, musíte jít do inventáře a Unequip prázdný zásobník a Equip plný, což je výborná operace být minutu a půl v menu uprostřed přestřelky. Potom to zázračně šlo a pak zase nešlo nebo to šlo u Assault rifle, ale u pistole ne.
    Nakonec mise, kde máte za úkol zničit "PDC Monitors" nebo "Skimmers" v jedné misi je to to a v druhé ono. Do pekla, jak jsem měl vědet, co to je a jak to najít. Psáno je "Go, find and destroy". To je matoucí. Vzhledem k tomu, že vždy doletíte k vesmírné stanici, šli by jste dovnitř a hledali monitory? Nenapadlo by mě podle toho zadání, že mám přiletět na místo, scanerem oscanovat vesmír v okolí a najít družice, které poté zničit. Ale fajn, v chatu se našel někdo, kdo mi poradil.
    Na bojové mise nemám výzbroj ani loď, takže jsem je zkusil a dostal na zadek. Zbytek misí, co jsem hrál, byli jen převlečené výše tři popsané. Ale mise se objevují random, možná jsem něco minul.
    Hra je celkově dost prázdná včetně lokací, které se zdají velké, nejsou a vidíte z nich je lobby a výtah a dva obchody k tomu. Určitě se to vyvíjí, ale do cíle daleko, na APLHA verzi rozhodně.

    SONIC
    SONIC --- ---
    GameGlass Beta - Getting Started
    https://www.youtube.com/watch?v=n8mo93dPZhQ


    zobrazovaci panely z kokpitu rovnou na tabletu...esli to bude fungovat i v budoucnu tak to vypada ze aspon dva tablety me neminou..melo by se dat ovladat rovnou na nich..
    SONIC
    SONIC --- ---
    MASTER_A: informace je tam jasna tak to staci :)
    MASTER_A
    MASTER_A --- ---
    SONIC: Nástěnku jsem udělal velmi stručnou, nějak to budeme ladit do budoucna, asi tam nahážu i nějaké odkazy, rád bych tam dal i odkazy na nějaký HOW TO videa, ale v čechách to točí jen nekoukatelný nerdi a jeden uspávač hadů, takže zatim ne e....
    SONIC
    SONIC --- ---
    MASTER_A: pridal sem si te..dyztak muzes trebas vyrobit nastenku s nickama at se muzem pospojovat...ja sem czervas..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam