• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MASTER_AStar Citizen
    SONIC
    SONIC --- ---
    MASTER_A: informace je tam jasna tak to staci :)
    MASTER_A
    MASTER_A --- ---
    SONIC: Nástěnku jsem udělal velmi stručnou, nějak to budeme ladit do budoucna, asi tam nahážu i nějaké odkazy, rád bych tam dal i odkazy na nějaký HOW TO videa, ale v čechách to točí jen nekoukatelný nerdi a jeden uspávač hadů, takže zatim ne e....
    SONIC
    SONIC --- ---
    MASTER_A: pridal sem si te..dyztak muzes trebas vyrobit nastenku s nickama at se muzem pospojovat...ja sem czervas..
    MASTER_A
    MASTER_A --- ---
    Včera jsem po stažení updatu hrál cca 5 hodin a řekl bych, že udělali velkej progress, protože ono to docela funguje! Dokonce jsem dokončil 2 mise, žádnej kick za celou dobu. Hodil by se mi tedy nějakej tutorial nebo občas nějaká vysvětlující hláška, ale to se snad hraním spraví....Já jsem ve hře AlbertMcSpeed, tak se spojme! KDyž to půjde, budu hrát daily...
    NIS
    NIS --- ---
    Ja to taky hraju obcas, jeste s jednim capkem, i kdyz jsme teda zahrali jen jednou a to pred pul rokem..ale chystame se na to brzy a taky to chci znovu nainstalovat, dnes to dam stahovat a zkusim, po tom co napsal Sonic ti zni slibne.
    Koupil jsem No Mans Sky ve sleve, po tom Beyond updatu kde to vsichni vychvalovali..a je to docela fajn. Pripomina mi to subnauticu, i kdyz ne tak propracovane.. jen skoda ze graficky hra nevypada nicmoc, nesrovnatelne se Star Citizen.

    Tak se nejak opratelme vzajemne ve star citizenu, at zvysime sance z 0 na 20%, ze si nekdy zahrajem. :)
    SONIC
    SONIC --- ---
    MASTER_A: posledni 2 seance co sem dal byly supr..po zapnuti 3 hodiny v kuse bez kicku ven..FPS stabilni zadny dropy..nekdy dame..ale nska nemuzu..
    MASTER_A
    MASTER_A --- ---
    Zdravím! Abych to uvedl na nějakou míru, tohle auditko jsem založil, protože tady nebylo. Hru jsem si koupil s obrovským nadšením a doufal jsem, že tu časem najdu parťáka. Což se nestalo, tak rychle jak jsem doufal. Jsem ale rád, že tu někdo je. Hru jsem nehrál někdy od zimy, takže nemám přehled, co je nového. Když jsem hru hrál, byl jsem z ní jen a pouze zmatený. Dnes to zkusím zapnout a uvidím, co dál.
    SONIC
    SONIC --- ---
    Tak sabre raven je fesak ale povedlo se nekomu nekoho sundat EMPckem? vcera sem se snazil jak pes a nic..
    SONIC
    SONIC --- ---
    SAMGARR: teda je to lakavy ale nemam nic co bych ti moh nabidnout :)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    SAMGARR: mam jeste dva, barterum vseho typu se nebranim
    SONIC
    SONIC --- ---
    tak arccorp fakt krasnej ale nepodarilo se mi ho opustit pac je nakej problem s automatic ship storage a hned jak si lod vyvolam tak ji uklidej driv nez k ni dobehnu do hangaru :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    TIGER: blby je, ze stejne jako v realu ti ta cesta prijde uzasna poprve, podruhe, mozna potreti.. a pak to bude otravna rutina. dlouhodoby a chytlavy gameplay se na techhle vecech (ktere jiste polknuly silene rozpoctu) postavit neda.. a pritom podle vsech tech videi tam toho mimo prave tyhle veci moc k delani neni
    TIGER
    TIGER --- ---
    Tak se mi včera podařilo rozjet po pěti a půl letech od nákupu SC 3.5. Poté co jsem dorazil na Hourston jsem pochopil, co vývojáři za ty stamilióny celé ty roky vlastně dělali. Musím říct, že město na mě udělalo dojem a třeba jen blbá cesta metrem z hlavní budovy do přístavu byla fascinující. Škoda jen, že všechno na co člověk šáhne je zabugovany, seká se, nečekaně vybuchuje apod. Jsem zvědavej, jestli tenhle svět dokáže někdo udržet pohromadě a vyladit do hratelného stavu, protože slovo MEGALOMANSKÝ ani zdaleka nevystihuje to, o co se tvůrci snaží.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Mam tu kupon na AEGIS Sabre Raven, vymenim za jinou lod, vic v poste ;)
    SONIC
    SONIC --- ---
    dou prodavat :)
    SONIC
    SONIC --- ---
    BAT: Selling the Ore
    With a full cargo hold, the ore may be sold at a mining kiosk near the Administration NPC at the three major trade hubs around Crusader:

    Port Olisar
    GrimHex
    Levski
    BAT
    BAT --- ---
    BAT, SONIC: podle https://starcitizen.tools/Mining to vypada, ze zatim jedina lod ve ktere se da tezit je opravdu jen ten prospector, ale zaroven tam zminujou, ze se ty natezeny surovinu podavat daji (nebo jen nezminuji opak?).
    BAT
    BAT --- ---
    SONIC: Aha, ja ani nevim.
    Ja jen zkousel neco natezit v Preospectoru abych se podival jak to funguje, ale uz jsem se pak nestaral o to neco prodavat.
    Myslel jsem si, ze to lze, protoze jsem jednou v chatu zachytil sahodlouhy kleni nejakyho minera, kteryho nekde rozstrileli a hrozne tem lidem vycital, ze prisel o hromadu natezenejch surovin - rikal jsem si, pokud se to neda prodat, proc mu na tom zalezi?

    Neni uz nejaka ta playable lod, ktera ma rafinerku v sobe?
    SONIC
    SONIC --- ---
    BAT: tezari to muzou nekde prodat uz? rafinace natezenyho tam mam pocit jeste neni..
    BAT
    BAT --- ---
    Ja jsem taky potesenej.
    Atmosferu to ma vybornou, vypada to krasne, ale to neni nic novyho.
    Novy je pro me hlavne to, ze i na brambore uz to ma hratelny FPS, s vyjimkou Lorville, lesu na Hurstonu, a Levski.
    Skoda tech rozbitejch misi a NPC, ale i tak se v tom da najit docela dost zabavy.

    Delivery mise jsou obvykle rozbity - zvlast pokud jsou postaveny na interakci s NPC, ktera jsou obvykle rozbita.
    Docela ok jsou mise na hledani cernych skrinek - i kdyz by pak nesel boxik odevzdat, tak si clovek aspon udela vylet nekam kde MOZNA jeste nebyl.
    Hledani mrtvy posadky taky cloveka muze privest na zajimavy mista, a mise plne funguje (tam ani neni moc co rozbit).
    Patrolovaci mise bych moc nedoporucoval - obcas trva nez hra zaregistruje ze jste dorazili na danej waypoint, parkrat mi kvuli tomu i vyprsel timeout, a kdyz uz tohle funguje, tak jsou AI lode bud jako mrtvy brouci (nehybou se, nereaguji, takze je znicite bez odporu), a nebo fungujou a jsou casto docela OP (ne ze by byli nebezpecny, ale jakoby telepaticky vedeli kdy se vam na ne podari namirit zbrane, v kteremzto okamziku zmeni smer nebo rychlost, takze trva vecnost nez je clovek ustrili. Mozna zalezi v cem letite, ja to delal s Cutlass Black a byl to stranej vopruz kdyz takhle fungovali).

    Spis je lepsi dat se dohromady s nejakyma dalsima lidma, a doprovazet treba "blazny" kteri kseftuji s Widow, nebo cimkoliv.
    Mozna nove i delat eskortu tezarum, ale tam to bude asi trosku nuda, nevim nezkousel jsem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam