• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MASTER_AStar Citizen
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    ROLAND: 30k je server crash, donedavna pokud jsi delal treba cargo tak si nekde nakpupil za 2 mega matros s tim ze ho jinde prodas za 3m po ceste si crashnul, po loadu se obevil na stanici bez lode takze o 2 mega kratsi. Obecne moment kdy se 20 min priparvujes na misi a v pulce ti to crashne a zacinas od znovu byl pro me vetsinou ten moment kdy sem to uz nechtel znovu zapinat...
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    MONKEYFIGHTER: Co je prosím to 30k recovery?
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Ovšem krvácení z nosu tak trochu dává tušit možné další plány. Jen nevím jestli to za těch 54USD zkusit do toho naskočit a nebo dál ještě čekat? Jako milovník serie WC jsem zvědavý kdy se to dostane do nějakého smysluplnějšího hratelného stádia? Jen mám obavy zda se z toho nestane nechutné NFT. Jako 3USD za to že si dám jiný skin lodi? A zatím nejdražší startovací balíček za asi 1100USD? To mě děsí.
    Ale po shlédnutí toho tech dema mi to přijde, že se to snaží do budoucna dostat do jiné reality hraní. Myslím jako ve smyslu absloutní útěk hráčů z reality a odtržení se do ní.
    Ale ty lodě a vehikly jsou fakt asi zatím to nejpropracovanější co jsem kdy viděl v nějaké veřejně hratelné podobě.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    UNREALONE: Imho dokud nezahlasej aspon betu tak se to uplne nezmeni, oni toho spoustu pofixujou, ale pak tam nahodej kupu novejch features a jsi zase tam kde jsi byl. Buildy jdou z PTU ven s known issues ktery zustavaj x dalsich patchu. Standard toho co je good enough pro PU se nijak zasadne nemeni.

    Nicmene treba 3.21 za me byl super smooth patch nez se tam po tejdnu zacali valit lidi a pak uz to zacalo bejt trochu slabsi diky nestihajicim serverum. Tam je teda lehci nadeje ze az jednou pujde ven server meshing tak aspon tenhle druh problemu ktery se projevujou dost random zmizi.

    Abych nebyl uplne skarohlid teda tak hezky zacalo fungovat 30k recovery, jednak sem uz dlouho o nic nerpisel diky 30k a druhak dost casto naloaduju hru presne tam kde jsem zkoncil coz je velkej upgrade. Nevim jestli pamatuju patch kdy bych treba tejden hrani drzel s jednou instanci lode kterou sem neztratil diky 30k nebo nejakymu random bugu.. Od 3.19 nebo kdy to pridali PES zatim nejlepsi patch imho.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Ale jako je to moc pěkné a některé ty lodě se mi i dost líbí, až tedy na občasné cukání v koutu oka, když přemýšlím nad nějakým řekněme konstrukčním realismem některých prvků. Ale tak jistě štíty řeší vše. ;)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Jako tohle se mi líbí. SC se asi zatím myšlenkově v představách blíží tomu co jsem si už někdy kolem roku 2k představoval, že bych chtěl udělat. Jen trochu jinak a ne tak velké a kdy si nejsem jist jestli to vůbec kdy dokončí.
    Hudební doprovod za mě moc fajn tedy s tím vokálem.
    Star Engine Tech Demo (Star Citizen 4.0) No Commentary CitizenCon 2953 4K
    https://youtu.be/jfLxMvDp1Lo?si=58TJfBcsObvITzjq
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    Všechny ty videa z toho conu jsou pěkný. Ještě jsem neviděl zmínku o tom kdy spraví ty základní věci co už dlouho nefungují, ale jinak velkej respekt. Bylo by fajn kdyby se to někdy i dalo normálně hrát.
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    CitizenCon 2953: Living On The Edge
    https://youtu.be/i1C2nKbf6nU
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    Squadron 42: I Held The Line
    https://youtu.be/IDtjzLzs7V8?t=1291
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    'Squadron 42 is now feature-complete and has entered its polish phase', says Chris Roberts | PC Gamer
    https://www.pcgamer.com/squadron-42-is-now-feature-complete-and-has-entered-its-polish-phase-says-chris-roberts/

    Dávám Robertsovi rok... maximálně 2 :⁠-⁠D
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    ale abych to zas jen nehejtil, tak se mi objevil v inventáři Drake Corsair, tak ho jdu vyzkoušet

    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    mmm nová verze, tak zkusím lognout
    trvá dlouho než se vůbec objeví okno aplikace, ale budiž...
    potvrzuju postavu, načítá se hra...mmm vypadá to že to běží svižněji...i když teda trochu to zalaguje při vstávání z postele...ale OK
    doběhnu k metru na spaceport a čekám až přijede...
    přijde mi zpráva...jdu ji ukázat přítelkyni do vedlejší místnosti...
    vracím se něco se změnilo - aha umřel jsem...nice :D

    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    UNREALONE: Nejprve je potreba zajistit, ze prikryvka na posteli nekde v nejake loznici se bude realisticky krcit a mit realisticke ohyby. Pak teprve zakladni vaci jako funkcni hvezdnou navigaci nebo zoom. To da rozum.
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    asi na 4tý pokus jsem se dostal z Orisonu na Port Tressler (mezi tím pár errorů, zničená loď, klasika), šel jsem si koupit nějakej oblek/brnění, inventář se tváří že v něm nic není....sigh

    hvězdná navigační mapa v mobiglassu je i po letech stejnej shit
    chci zoomovat, planeta zmizí, chci na něco kliknout, nejde to
    proč kua nedodělaj ty věci který už jsou rozbitý od začátku to fakt nechápu....oh wait :D protože jim lidi sypou prachy za in-game kokotiny

    pořád jim přeju úspěch, je to cool a tak, ale kua hoši...proč tohle už není rock solid? jak je do prdele možný,
    že i po x letech vývoje člověk chcípá na ty samý glitche?

    dám si pauzu a zkusím to zas jindy (facepalm)
    VACA
    VACA --- ---
    UNREALONE: no musim se priznat ze tu jsem upgradnul ze starter pack lti lode, v ramci nejakejch promo akci nebo tak neco.
    No proste jsem v ty dobe asi nejak podlehnul:D
    Takze vygrindil, ale IRL:D Ale bral jsem to jako support zaroven...

    Tak snad z toho nekdy jeste za nasich zivotu neco bude :D


    Ty ostatni nejsou moje, to je z nejakyho nahodnyho setkani nekde...
    jinak me 400i celkem bavila na takovy "hit & run" akce, smuggling, apod. Myslim ze svyho casu patrila k tem z rychlejsich lodi, ale mam trochu obavy co s tim udela ten novej system...
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    VACA: sis vygrindil jachtu jo? nice
    VACA
    VACA --- ---
    se omlouvam za trochu spamu. Jsem prochazel nejaky screene jeste na malym monitoru, a jo, tesim se az to zase nekdy zapnu :D
    Uz jen pro ty pohledy :D

    BAT
    BAT --- ---
    TIGER: Jo, ja asi vim jak jsi to myslel.
    Uz jen to, ze prestoze jsem to u toho vytahu vypnul, tak na jiny problem jsem do te chvile nenarazil, neco znamena (aspon doufam :)).
    Ja to vlastne "hraju" jen tak, ze si trosku zalitam - nejlip nad terenem nejakyho mesice, a potom se prochazim po povrchu nekde u nejakeho outpostu a kocham atmosferou a hudbou.
    A nedavno mi doslo, jak je to vlastne temer totez co jsem delal pred X lety, kdy jsem sedel v kokpitu, pochopitelne ve svem "hangaru" protoze tehdy nic nez hangar nebylo, a kochal se predstavou jaky to bude "az jednou".
    Samozrejme dneska se toho v te hre da delat docela dost, i pres vsechny bugy (nekdy vic, nekdy min), ale kdyz jsem si uvedomil, ze PRO ME se defakto zmenilo jen to, ze mam vetsi "hangar" ve kterem sedet (povrch nejakeho mesice), tak me to mozna trochu pobavilo nebo mozna spis nerozesmutnillo, ted presne nevim :-D

    UNREALONE: Tve problemy bych chtel mit. Ne, opravdu :)
    Ja mam totiz ty mraky vypnuty, protoze to nestiha grafika, a vlastne je to jediny co ted hraju, kde ta grafika neco nestiha, takze se mi nechce jeste kupovat novou (pri tech cenach, a taky me lakaji ty intelacky - coz by v tuhle chvili byla pitomost, ale treba kdyz pockam dost dlouho tak to mezitim daji do kupy a bude mozna nejaka Intel grafika co dava smysl).
    Nicmene, nepamatuju si, ze by byly ty mraky nejak "zrnity" - mozna trochu prilis "cuckovity" (to je zase muj odborny termin :-D), ale zrnity bych nerekl.
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    Teď jsem upgradnul na rtx 4070 a říkal jsem si že kouknu jak vypadají mraky na Orisonu a zas je vidím zrnitý, tak jsem to googlil a lidi píšou, že to je feature a že to tak mají všichni :⁠-⁠)
    TIGER
    TIGER --- ---
    BAT: Ono je to jak píšeš. Ta hra je pořád stejná a kvalitativně se nikam moc neposouvá. Občas přidají nějakou novou mechaniku jako třeba závody, nebo šrotování starých lodí, ale prostředí je pořád stejné. NPCčka stojí všechna na ArcCorp Plaza pod reklamní koulí, nepřátelé v misích reagujou hrozně pomalu, souboje lodí jsou taktéž trhané. Snít o tom, že si člověk najme AI posádku, nebo výsadkové komando vojáků nemá nejbližších 10 let smysl. Obrovský potenciál který to má, zůstává nevyužitý. Za 550 miliónů dolarů by SC mohl vypadat a fungovat mnohem líp. Chtěl jsem spíš vyzdvihnout to, že za posledních deset dní hraní jsem ani jednou nechcípl kvůli bugu, nebo nepřišel o loď či peníze.
    PS: když projdeš tou černou dírou, tak bys měl skončit ve výtahu. Aspoň mě to fungovalo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam