• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MASTER_AStar Citizen
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    ale abych to zas jen nehejtil, tak se mi objevil v inventáři Drake Corsair, tak ho jdu vyzkoušet

    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    mmm nová verze, tak zkusím lognout
    trvá dlouho než se vůbec objeví okno aplikace, ale budiž...
    potvrzuju postavu, načítá se hra...mmm vypadá to že to běží svižněji...i když teda trochu to zalaguje při vstávání z postele...ale OK
    doběhnu k metru na spaceport a čekám až přijede...
    přijde mi zpráva...jdu ji ukázat přítelkyni do vedlejší místnosti...
    vracím se něco se změnilo - aha umřel jsem...nice :D

    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    UNREALONE: Nejprve je potreba zajistit, ze prikryvka na posteli nekde v nejake loznici se bude realisticky krcit a mit realisticke ohyby. Pak teprve zakladni vaci jako funkcni hvezdnou navigaci nebo zoom. To da rozum.
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    asi na 4tý pokus jsem se dostal z Orisonu na Port Tressler (mezi tím pár errorů, zničená loď, klasika), šel jsem si koupit nějakej oblek/brnění, inventář se tváří že v něm nic není....sigh

    hvězdná navigační mapa v mobiglassu je i po letech stejnej shit
    chci zoomovat, planeta zmizí, chci na něco kliknout, nejde to
    proč kua nedodělaj ty věci který už jsou rozbitý od začátku to fakt nechápu....oh wait :D protože jim lidi sypou prachy za in-game kokotiny

    pořád jim přeju úspěch, je to cool a tak, ale kua hoši...proč tohle už není rock solid? jak je do prdele možný,
    že i po x letech vývoje člověk chcípá na ty samý glitche?

    dám si pauzu a zkusím to zas jindy (facepalm)
    VACA
    VACA --- ---
    UNREALONE: no musim se priznat ze tu jsem upgradnul ze starter pack lti lode, v ramci nejakejch promo akci nebo tak neco.
    No proste jsem v ty dobe asi nejak podlehnul:D
    Takze vygrindil, ale IRL:D Ale bral jsem to jako support zaroven...

    Tak snad z toho nekdy jeste za nasich zivotu neco bude :D


    Ty ostatni nejsou moje, to je z nejakyho nahodnyho setkani nekde...
    jinak me 400i celkem bavila na takovy "hit & run" akce, smuggling, apod. Myslim ze svyho casu patrila k tem z rychlejsich lodi, ale mam trochu obavy co s tim udela ten novej system...
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    VACA: sis vygrindil jachtu jo? nice
    VACA
    VACA --- ---
    se omlouvam za trochu spamu. Jsem prochazel nejaky screene jeste na malym monitoru, a jo, tesim se az to zase nekdy zapnu :D
    Uz jen pro ty pohledy :D

    BAT
    BAT --- ---
    TIGER: Jo, ja asi vim jak jsi to myslel.
    Uz jen to, ze prestoze jsem to u toho vytahu vypnul, tak na jiny problem jsem do te chvile nenarazil, neco znamena (aspon doufam :)).
    Ja to vlastne "hraju" jen tak, ze si trosku zalitam - nejlip nad terenem nejakyho mesice, a potom se prochazim po povrchu nekde u nejakeho outpostu a kocham atmosferou a hudbou.
    A nedavno mi doslo, jak je to vlastne temer totez co jsem delal pred X lety, kdy jsem sedel v kokpitu, pochopitelne ve svem "hangaru" protoze tehdy nic nez hangar nebylo, a kochal se predstavou jaky to bude "az jednou".
    Samozrejme dneska se toho v te hre da delat docela dost, i pres vsechny bugy (nekdy vic, nekdy min), ale kdyz jsem si uvedomil, ze PRO ME se defakto zmenilo jen to, ze mam vetsi "hangar" ve kterem sedet (povrch nejakeho mesice), tak me to mozna trochu pobavilo nebo mozna spis nerozesmutnillo, ted presne nevim :-D

    UNREALONE: Tve problemy bych chtel mit. Ne, opravdu :)
    Ja mam totiz ty mraky vypnuty, protoze to nestiha grafika, a vlastne je to jediny co ted hraju, kde ta grafika neco nestiha, takze se mi nechce jeste kupovat novou (pri tech cenach, a taky me lakaji ty intelacky - coz by v tuhle chvili byla pitomost, ale treba kdyz pockam dost dlouho tak to mezitim daji do kupy a bude mozna nejaka Intel grafika co dava smysl).
    Nicmene, nepamatuju si, ze by byly ty mraky nejak "zrnity" - mozna trochu prilis "cuckovity" (to je zase muj odborny termin :-D), ale zrnity bych nerekl.
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    Teď jsem upgradnul na rtx 4070 a říkal jsem si že kouknu jak vypadají mraky na Orisonu a zas je vidím zrnitý, tak jsem to googlil a lidi píšou, že to je feature a že to tak mají všichni :⁠-⁠)
    TIGER
    TIGER --- ---
    BAT: Ono je to jak píšeš. Ta hra je pořád stejná a kvalitativně se nikam moc neposouvá. Občas přidají nějakou novou mechaniku jako třeba závody, nebo šrotování starých lodí, ale prostředí je pořád stejné. NPCčka stojí všechna na ArcCorp Plaza pod reklamní koulí, nepřátelé v misích reagujou hrozně pomalu, souboje lodí jsou taktéž trhané. Snít o tom, že si člověk najme AI posádku, nebo výsadkové komando vojáků nemá nejbližších 10 let smysl. Obrovský potenciál který to má, zůstává nevyužitý. Za 550 miliónů dolarů by SC mohl vypadat a fungovat mnohem líp. Chtěl jsem spíš vyzdvihnout to, že za posledních deset dní hraní jsem ani jednou nechcípl kvůli bugu, nebo nepřišel o loď či peníze.
    PS: když projdeš tou černou dírou, tak bys měl skončit ve výtahu. Aspoň mě to fungovalo.
    BAT
    BAT --- ---
    TIGER: No... mozna jsi mel stesti, nebo naopak ja jsem mel smulu...
    Pred nekolika dny jsem to zase pustil a uvitaly me NPC klasicky stojici na zidlich a zasekly uvnitr schodiste, ale jinak to bezelo hladce, FPS pres 50, tak jsem si rekl ze se trochu proletim...
    Pro jistotu jsem vzal Cutlass Black, s kterou snad uz urcite nemuzou bejt zadny problemy, a nebyli - spawnula se cela, nechybel podvozek, motory, ani zbrane.
    Pristal jsem na stanici CRU L1, a koukam ze neni vytah - proste tam nebyl, jen cerna dira.
    Tak jsem to zas vypnul a cekam na dalsi patch :)

    Fakt je, ze jsem to cekal mnohem horsi.
    Krome toho vytahu jsem na zadny problem nenarazil, ale taky jsem nic moc nedelal - jen jsem doletel z Orisonu, omrknul nejakej me neznamej novej plac na Yella (neco pro misi, asi, nevim, dlouho jsem nehral), a pak letel na ten CRU L1.
    A stejne me to zklamalo, protoze jsem doufal, ze tu hru najdu v lepsim stavu nez jsem ji naposled opustil, ale nasel jsem ji plus minus ve stejnem stavu, coz bych kdysi povazoval za pozitvni, ale uz mi to nejak nestaci.
    Uz me zacina ubijet pozorovat vesmes tytez bugy uz nekolik let.

    Takze jsem to zase odlozil, a cekam na dalsi patch :(
    VACA
    VACA --- ---
    Ja na to bohuzel ted vubec cas, (nebo nastesti? Protoze to jsou vzdycky hodiny a hodiny:)

    Ale stejska se mi po 400i :D
    Tu lod mam fakt rad, a byla rychla s dobrym stitem. Ale bojim se jak se bude chovat po teh zmenach co byly v planu…
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    SONIC: ja taky :) navic sem to tu mel asi 6mesicu nainstalovany, ze to konecne zase po x letech zkusim... ale po precteni poslednich prispevku zde jsem byl odrazen a na disku je diablo IV :) Tak pak
    SONIC
    SONIC --- ---
    TIGER: safra..musim si koupit dalsi SSD..sem to smazal kuli diablu a nemam misto :)
    TIGER
    TIGER --- ---
    Hlásím, že 3.19.1. je po dlouhé době hratelná verze. Kdyby chtěl někdo zkusit SC, tak teď je ta pravá chvíle. Servery nepadají, nezabije vás schodiště ani výtah, načte se inventář, lodě se dají vyzvednout, přezbrojit i opravit. Celkově je tam nějak méně bugů než obvykle.
    SONIC
    SONIC --- ---
    UNREALONE: je to normalni..wipovalo se..
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    I když teda nevim jestli to nebylo normální mezi updatama
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    tak jsem se lognul a samozřejmě jsem dropnul věci, OK
    koukám ale, že mi zmizel Avenger Titan a jsem zpátky na starter Auroře super :D
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    BAT: jo to jsem slyšel a kolem toho hrozný konspirace že budou měnit cenu...no uvidíme s čím přijdou
    doufám, že to nebude jak s Hobbitem...jó čekali jste jeden film, tak máme 3...a ty další 2 zaplatíte zvlášť :D

    každopádně ty kýble nudy co vypouštěli každou chvíli jako "progress report" byly možná dobrý pro projekt manažera, ale pro člověka co čeká až vyjde hra celkem ubíjející (až na youtubery co na to pokaždý udělali extra video kde pouštěli pár let starý propagační video a u toho papouškovali ten email)
    BAT
    BAT --- ---
    UNREALONE: Mimochodem... na zaklade nedavneho stazeni SQ42 ze shopu, kolujou domenky, ze SQ42 by mozna mohla bejt skoro pomalu snad uz temer blizko - je to samozrejme neoverena konspiracni teorie, ale video kde to nekdo vysvetloval docela davalo smysl (link ale nemam).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam