UNREALONE: hele no já si tak trochu (mozna naivne) furt rikam, ze ten S42 je pro ne priorita protoze tam potrebujou aby to bylo fakt dobrý uz rovnou pri vydani.
Narozdil od cyberpunku maj ten luxus ze jim nikdo nediktuje nejaky datum do kdy to musi bejt na pultech. A naopak oni po teh letech kontroverzi az to vydaj, tak budou pod lupou vsech medii.
Dalo by se ocekavat ze to bude tema hlavnich zprav v mainstreamovejch mediich..
Potrebujou aby to byl uspech, protoze se od toho bude primo odvijet taky dalsi prival masivniho mnozstvi hracu i do online star citizena...
A tady prichazi ta moje naivnejsi cast kdy si rikam ze proste hodne jejich "resources" je ted alokovanejch na projektu S42, ale i to ze tyhle vsechny patche jsou vytlaceny aby byl videt aspon nejakej progress, ale podle me to po technicky strance nema az tak uplnou prioritu aby to bylo nejak odladeny. (coz je celkem videt, ze?:) Protoze kdyz by to belo bejt odladeny a mit vychytany bugy, tak tim zabijou strasne moc casu a prostredku, kdyz ale vlastne to pak stejne zase rozbijou dalsim patchem...
Jakoby tady zrovna mam pochopeni ze polishing ma smysl az u hotovyho produktu, a ted by to byla jenom ztrata casu a prostredku.
Jo taky me to vzdycky nasere, co vsechno je zase rozbity:D Ale tak nejak vlastne neni v mojem vlastnim zajmu aby se s tim tedka ztracel nejak vyrazneji cas...
To spis me v tuhle fazi trochu sere jak voni furt serou dalsi a dalsi lode... A pritom backlog lodi ktery jsou v furt v konceptech se tahne 10let spatky...
Ale neco prodavat musej, aby meli na chleba zejo ;D
Nevim, verim ze az se vyda s42 tak se celej proces star citizena snad zrychli...
Velkej prulom taky bude ten server meshing. Jestli se jim to povede, tak to asi bude resit hodne veci se stabilitou hry, Ai npc, ale i velky mnozstvi bugu...
A navic ta technologie jako takova pro ne bude mit prodejni potencial vetsi nez nejaky lode na pledge storu.. Ve smyslu ze kdyz to bude fungovat, tak to bude prevrat v online hernim prumyslu a da se ocekavat ze o to bude zajem ze strany zavedenejch aaa hernich studii...