• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MASTER_AStar Citizen
    Diskuze o Roberts Space Industries "STAR CITIZEN" sci-fi vesmírné MMO hře.
    rozbalit záhlaví
    BAT
    BAT --- ---
    MONKEYFIGHTER: Jo, to by bylo rozumne, ale bojim se toho :)
    Kdyby neco z tech malych klumpu melo aspon nejaky cargo space a ne ze se JEDINA bedna musi prisat kamsi zespoda, nebo co.

Cert aby to vzal. Pujdu do te Aurory.
    Mas pravdu... parkrat se otocim a poridim neco lepsiho, a kdyz by doslo na reset tak se nepo.
    Ale hlavne ted jak na tu Auroru koukam, pripomnelo mi to ty snilkovske casy pred temi 150 lety, kdy jsem v Aurore sedel v hangaru jak tydyt a predstavoval si, ze jednou bude mozne s tou Aurorou i letet :-D
    Vzdyt ja tu Auroru vlastne chci! :)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    BAT: Vem auroru, na titana nebo cutter vydelas za dve otocky s cargem ingame a je to vetsi fun zacinat od piky)
    VACA
    VACA --- ---
    BAT: Jakto?

Jinak titan je podle me lepsi, vic univerzalni -zvladne i nejaky fajty..
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    TOMICK: Btw jak to funguje, jeden set karet ti da jeden reward a ten co to claimne to dostane do hangaru?
    TOMICK
    TOMICK --- ---
    MONKEYFIGHTER: jojo ten:) a sehnal sem jednoho kamarada nakonec. Meli jsme stesti. Resp. ja:) Ted "delame" jeho....chybi uz jen 7cka
    BAT
    BAT --- ---
    Potrebuju novy ucet, protoze muj puvodni je mi ted docasne nedostupnej.
    Mam vzit starterpack s Cutter, nebo Avenger Titan?
    (v podstate asi chci, aby mi nejaky hlas rozumu rekl, ze CIG jsem uz prispel dost a mam se na to vykaslat a vzit Auroru za 50 :))
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    TOMICK: exec hangar jo? nice, sel si s partou pocitam? ja teprve zacal farmit red keys vcera)

BAT: Zatim sem nenasel nic co bych potreboval menit mimo SC. Mam sticky v podstate hlavne na SC, nelital sem s tim zatim zadnej flight sim a jsem nejradsi kdyz je vsechno 1:1 bez nejakyho velkyho propinani. Asi jedina prkotina co chci je invertovat si nektery osy, protoze i kdyz si SC pamatuje Nektery tvoje tweaky se mi ale libej takze jestli se dostanu k tomu se v tom povrtat a prijdu na nejaky dalsi uzitecny veci tak se podelim.
    TOMICK
    TOMICK --- ---
    Mam Hornet MK II :)
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    BAT: hra je hratelna.. jiste urcity zadrhely jsou, ale v principu je to konzistentne hratelny. Hraju to pravidelne s par lidma a oproti tomu, v jakym stavu byl SC pred rokem a driv s to neda srovnavat, drive to za me bylo nehratelne.
    TOMICK
    TOMICK --- ---
    Zdravim, nenajdu tady nejaky zoldaky na ochranu? Sam sem zvladnul vsech 7 compboardu, ale nemam sanci dat sam ten hangar:(
    BAT
    BAT --- ---
    MONKEYFIGHTER: Jeste pro inspiraci... mas nejak sikovne nastaveny firmware?
    Nejake zajimave/netradicni tweaky, nebo jak mas naprogramovana tlacitka ve FW joysticku?
    Nebo nejaky mod? (ja pouzivam hybrid throttle mod, jen jsem si tu soucastku vyrezal z nepouzite plastove zaslepky z me computer case).

A k tomu konfigurace na pravem sticku:

Button F3 (dlouhy stisk)
    - Vypina/zapina vsechny LED (kdyz stick nepouzivam, nechci aby svitil, tak timhle ty LED vypnu).

Button 4
    - Dlouhy stisk: "zbranovy mod" ON/OFF, prepne funkce Buttonu 1, 2, a 3 (popsano nize).
    - Kratky stisk: pokud je "zbranovy mod" ON, prohazuje funkci Buttonu 1 a Buttonu 2.
    - Kratky stisk: pokud je "zbranovy mod" OFF, funguje jako normalni button (posle Button 4).

Weapons OFF (default) - indikovano Tyrkysovou barvou LED #10:
    - Button 1 posila Button 30
    - Button 2 posila Button 31
    - Button 3 posila Button 33
    ...ve hre mam tlacitka 30-33 nabindovana treba na mining lazer, nebo salvaging beams, ktery se ovsem aktivujou jen pokud je zapnuty prislusny mod ve hre, takze v tomhle stavu to funguje i jako "weapon safety" (mam rad jistotu, ze nahodou na nekoho nevystrelim kdyz to nemam opravdu v umyslu).

Weapons On (normalni wpn mod) - indikovano Cervenou barvou LED #10:
    - Buttony 1, 2, 3 posilaji Buttony 1, 2, 3.
    ...fyz. button 1 a 2 je hlavni two stage trigger, takze 1 a 2 jsou ve hre nabindovany na weapon groups 1 a 2 (alternativnim modem nize je muzu prohodit), a 3 jsou raketky.

Weapons On (alternativni wpn mod) - indikovano Zlutou barvou LED #10:
    - Jako vyse uvedeny "normalni wpn mod", ale prehodi Button 1 a Button 2.

A na levem sticku, ktery je hybrid omni throttle, mam:

Button F3 (dlouhy stisk)
    - Vypina/zapina vsechny LED (kdyz stick nepouzivam, nechci aby svitil, tak timhle ty LED vypnu).

Button F2 (dlouhy stisk)
    Prepina throttle mod mezi "forward-0-backward" (dobry pro hry jako Star Citizen, ale pouzitelne i jako collective pro helikoptery)
    a "forward-0-0" (jako v letadle, ale 0 je na stredove pozici a protazena az do zadni pozice - kompromis kvuli fyzickemu hybrid throttle modu, kdy paka zustava na urcene pozici jen od 0 dopredu, zatimco zadni pozice je vraceci).
    Funguje to tak, ze vynuti 100% Trim na throttle ose, coz posune 0 do fyzickeho stredu pohybu paky.
    Jak jsem zminil, je to urcene pro hybridni throttle, kde fyzicky auto-centering paky funguje jen v ramci zadi pozice, zatimco v predni pozici paka fyzicky zustava tam kde ji clovek necha.
    To je super pro SC, ale pro normalni letadelka uz ne - tam musime pozunout 0 thrust do fyzickeho stredu pozici paky.

LED #10 se pouziva jako Throttle Mode indikator:

Vesmirny mod ("forward-0-backward"):
    - Forward thrust ==> Zluta
    - Zero thrust ==> Zelena
    - Backward thrust ==> Cervena

Letadlovy mod ("forward-0-0"):
    - Forward thrust ==> Zluta
    - Zero thrust ==> Bila
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    BAT: Jo za me nebe a dudy, jakoze na to ze byl celej tejden ted freeflight kde to driv bylo nehratelny dost casto tak u me v podstate nic gamebreaking, samozrejme furt v ramci bezny SC performance takze uplne bez problemu zas to nebylo. Tedka davam druhou seanci dneska po tom co je free flight over a je to fakt butter smooth, treba ty cargo services sem ani neveril ze muzou takhle bezproblemove jet dokud toho nekdo pulku neprepise)

Samozrejme je to o tom co jedu zrovna za loop a jaky vychytavam servery, nekdo jinej muze mit uplne jinou zkusenost, ale oproti releasu 4.0 kdy se vetsina lidi nedostala z hangaru je to fakt uplne jinde.

Asi jediny co jsem mel za posledni tejden probelm zachytit funkcni byla ta align and mine mise, coz sem zas trochu cekal zvhledem k tomu ze to je server wide PVP event kde se potkava fakt hodne ruznejch mechanik. Furt ma ale cenu tam nabehnout a nabrat nejakej loot I kdyby clovek nedodelal celej ten chain.
    BAT
    BAT --- ---
    MONKEYFIGHTER: ja jsem mel zase pauzu, ale z doslechu se to pry stabilita hodne zlepsila?
    Samozrejme stale zalezi co clovek dela, s cim lita, a jestli k tomu ma dalsi lidi, ale obecny trend se zda byt, ze se to lepsi.
    Nebo je to mylny dojem?
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    btw nevim jestli to je tim ze skoncil freeflight nebo sem vyluckoval server ale dneska vsechno ultra smooth.

litam Hull C cargo haul loop keterej je na servery dost nachylnej a umi se tam toho spoustu vysrat a jede to jak po masle, za 4 hodky on/off hrani 5.5 Mega v kapse jak nic)
    BAT
    BAT --- ---
    MONKEYFIGHTER: Pokud do toho nakonec pujdu, urcite tu dam vedet, to je automaticky :)
    Ale uz jsem mezitim zase zacal pokukovat po Virpilu, tak ted bude asi trvat nez se rozmyslim.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    BAT: Hmm bohuzel nepomuzu protoze mam taky NXT EVO, ale poprosim si o update jestli do toho pujdes:)
    BAT
    BAT --- ---
    Pouziva nekdo VKB Gunfighter Mk4 ?
    Pokud ano, maji nektere z pribalenych cams uplne hladky chod kolem stredu?
    Aby zadna osa nemela citelny bump ve stredove pozici paky?
    Nejak nemuzu najit zadny video/review, ktery by tuhle informaci zahrnovalo.

Premyslim, ze bych upgradnul z Gladiator NXT EVO base na Gunfighter base, a duvodem je moje mirna nespokojenost se znatelnym center bumpem.
    Predpokladam, ze to by u Gunfighteru melo byt vyrazne hladsi, idealne uplne neznatelne?
    TOMICK
    TOMICK --- ---
    Zdravim, ta nova mise "align and mine" na Daymaru se musi nejak aktivovat, nebo tam staci byt nekde pobliz na Crusaderu? Omlouvam se, sem strasnej noob...
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    Star Citizen - The VALAKKAR are here..
    https://www.youtube.com/watch?v=gXOu-CWvqC4
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam