MONKEYFIGHTER: haha, jo... presne tuhle bilou smrt jsem myslel :)
To maxovani energie ti na sticku pripada fakt uzitecny?
Me prijde, ze nez kdyz uz se dostanes do stadia kde by ti to mohlo k necemu byt, tak tou dobou uz si komponenty upgradnes tak, ze muzes mit vsechno porad na max - s vyjimkou kdyz chces stealth, ale pak to IMO neni potreba mit takhle na sticku pro rychle pouziti a staci to mit na klavesnici.
MONKEYFIGHTER: Ja nevim presne proc, ale Medium a Heavy lode me pro combat nejak nelakaji.
Tam je to pro me spis o jejich uzitecnosti pro cargo nebo nejaky multicrew (napr. vezmes s kamosem C2, date si do nej dva ROC a jdete delat rock mining - ve dvou vynikajici oddechova zabava).
A bojove schopnosti tam beru uz jen jako kdyby nahodou.
Ale mozna je to tim, ze ja si pod pojmem "Heavy" predstavuju prave lode typu C2, Reclaimer, atp.
A samozrejme i veci jako Hammerhead, ale to uz jsou striktne multi crew zalezitosti.
Predstava, ze kdu delat bounty hunting v C2 mi pripada uplne zvracena.
Jak rikas... autobusy, a na multi crew - bez X lidi se v tom IMO zadny bounties (ktery by takovy firepower vyzadovaly) ani delat nedaji (a cokoliv mensiho v tom honit bude spis k zlosti a nebude stat za namahu).
On je snad jeste nejakej F7A Mk2 kterej ma vsechny/vetsinu hardpointu o 1 velikost vetsi nez Mk1, ne?
Ale tak jako tak, dobrej tip, ze bych tu vez vzal z nejakeho vraku, ktery by se postestilo najit, to me vubec nenapadlo :)
Na druhou stranu, bez kolegy co si do te veze sedne ti k nicemu neni - pilot ji ovladat nemuze ne?
A kdyz uz bych s nekym hral, radeji bych aby mel vlastni lod, coz je mnohem vetsi nasobitel sily nez ta vez, anebo kdyz uz tak nejakou vetsi lod, at uz to teda poradne kope, kdyz uz jsme na ni oba.
Ja takhle zkousel litat jen s kolegou v Cutlass Black, protoze byl linej sam litat s vlastni lodi jen na Mysi a Klavesnici, a moc uzitecna ta vez nebyla.
Nebyla marna, ale ve srovnani s tim, kdybychom meli kazdy svoji lod - tak uz jen tim ze bychom pro nepratele byli 2 cile misto jednoho, tak by to melo v boji vetsi dopad.
Nebo takhle:
Chtel bys v boji radeji dva lidi v jednom F7A s vezi, nebo radeji 2x F7A bez veze?
I z pohledu zabavnosti takove "multi-crew" mi pripadaji zabavnejsi jakekoliv 2 lode nez tohle.
Ale jo, nevadilo by mi pridat si F7A/C do sbirky, ale tu vez bych asi ozelel, pokud by mi nespadla nekde nahodou do klina.
"nicmene nizsi bounty se stihackama jsou miho mnohem zabavnejsi"To si prave taky myslim - klidne i ve vice lidech, kdy ma kazdy sveho fightera, a porad to bude vetsi zabava nez vsichni sedet v nejakem "nesmrtelnem destroyeru" a nudne to cheesovat.