TOMICK: Account hangar permanentní, tam jsou všechny pledge věci a různý předměty který RSI dává jako odměny. Většinou to ale nejsou odměny za in-game progress, ty bejvaj jen výjmečně. Spíš takový ty výroční kosmetický doplňky, adventní kalendář odměn apod..
Vloni byl teda ještě ten overdrive initiative event za kterej šlo získat upgrate token na military verzi f7a. (kterej je ale sám o sobě k ničemu protože by si člověk musel koupit F7 mk2 aby ho mohl uplatnit :D)
A pak ještě byla možnost získat nějaký pyro zbraně za podobnej event. Což teda byla lepší odměna protože její využití nebylo podmíněný nákupem nějaký lodi.. (jako ten upgrade token)
Určitě těch eventů bylo v historii víc, ale nebejvá to nějak častý že by RSI dávali nějaký hodnotný odměny, který by byly permanentní..
No a pak je ten ingame hangar, kde máš lodě koupený ve hře, a teda i tyhle reward lodě.
Ono v současný fázi vývoje to má tu bolístku, že když je nějakej zásadnější update, tak to občas obnáší wipe kdy člověk přijde o všechny ingame věci.. (lodě koupený ve hře, inventář, aUEC...)
Ale ty wipe už poslední dobou nebejvaj tak častý, oni se i nějak nechali slyšet že jim jako záleží na tom aby hráči pravidelně nepřicházeli o všechno, dřív to občas bylo trochu frustrující, když to bylo třeba i co pár měsíců...
Je potřeba počítat s tim že je to furt open alpha, takže k tomu asi ještě párkrát dojde. Ale pokud je mi znímo tak poslední kompletní wipe byl při přechodu na verzi 4, což neni tak dávno. Takže těď by měl bejt třeba aspoň rok klid..
TOMICK: jak jsem psal, od zimy jsem to ještě neměl zapnutý, ale AUS jsem měl vždycky nejradši. Vždycky mi tak nějak přišlo že tam je míň toxickejch lidí. Vlastně mám asi nejvíc friendlistu z ausíků :D Ale taky, nechápu proč, většinou jsem tam měl nejlepší performance serverů a nejmíň problému s hrou jako takovou...