• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEElektrokola
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Tyvoe, kdo boha dal za tehle zcela legit dotaz STEMBUSovi minus??? :-( Banany jsou k dispozici u majitele zdarma dyztak..

STEMBUS:
    - a chteji uz neco s ultranizkým nástupem nebo maj jeste nohy a kycle v cajku a klidně něco se štangtlí, ev. dámskou sníženou štánglí?
    - nechci propagovat nasi znacku, takze nebudu uplne konkretni, ale za 50k se uz da sehnat i neco na Boschi, byt s mensi baterkou..
    - anebo za 40k sezenes něco na BAFANGu (M400/M410) uz s vetsi baterkou.. BAFANG +- funguje, není ve svý kategorii nijak zásadně horší než konkurence a letos snad už konečně otevřou i servisní centrum tady v ČR (teď se všechny reklamace musí řešit s Wroclawi v Pšonsku, což bejvá na trochu delší lokte..)
    Z povahy věci nemám rád low-cost značky CRUSSIS (ty co tajili před Jardou Jágrem, hrozná kolotočářina, na druhou stranu ty jejich ceny v poměru k výbavě jsou teď fakt dost nízko) a MTF (já nechci sekačku, já chci funkční kolo!)
    - zkus mrknout po něčem na PANASONICu, ale nemám osobní zkušenosti s tímhle motorem - rozhodně koupit někde poblíž místa bydliště, ať máš k dispozici servis v místě a ne na druhým konci republiky..
    - nebral bych VINKU - ten motor je v zasadě výkonem atp v pořádku, ale u tohohle imho nechceš za pár let řešit opravy... Ale třeba mě někdo vyvede z omylu..
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    měl bych dotaz - začínám shánět elektrokolo pro rodiče - požadavky jen obecné, čili aby to bylo trekingové kolo rozpočet 40k +/- 10k (max)

nasměrujete mě kde najdu nějakej rozumnej online výběr (samo sebou si to kolo před koupí vyzkouší) a jakým značkám se vyhnout nebo naopak jaké jsou ty nej poměr cena/výkon a spolehlivosti?

díky
    NAILER
    NAILER --- ---
    FAT: tak bohužel je tam zářivka
    ADAM
    ADAM --- ---
    NAILER: Baterka se hodí každopádně. Jen ať ti ji neukradnou
    NAILER
    NAILER --- ---
    LAUNCHER: to bohužel nejde

MINER: Hm, no jsme tu nový, nechci vířit vodu (potřebujem toho takhle víc a tohle má nejnižší prioritu). Zkusit to asi můžu. Tu baterku bych ale použil i do auta...
    JOPS
    JOPS --- ---
    LAUNCHER: ty vogo, to uz skoro neni poznat, ze to je ebike... a pak az me tohle v kopcich predjede, tak si budu rikat, ty vole, ten ma fyzicku :D
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: PSYSBEE: Omlouvám se, nevěděl jsem že někdo bude řešit detail. Mám velikost rámu XL takže 750Wh. Ostatní specs:

Rail 9.5 Gen 4 - Kola Trek (CZ)
    https://www.trekbikes.com/cz/cs_CZ/kola/horsk%C3%A1-kola/horsk%C3%A1-elektrokola/rail/rail-9-5-gen-4/p/41679/
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    MARASAN: jasny .. no me by stacilo napsat ty základní specky od majitele, kdyz uz sem dava fotku..
    - neni pravidlo, ale ušetří to par kliku na guglu..

Trochu sem doufal, ze to bude na SX line, pac ty kola mi uz vahove davaj smysl..
    Kazdopadne ram pekne udelanej a vahadlo co vypada uz deset let stejne mi vyvolalo vzpomínku na svyho ex-Remedyho 2015.. :-)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    LAUNCHER: spec pls - zj. motor, baterka?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Tak se sem také hlásím, Trek Rail 🚲

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NAILER: Vyndat baterii a tu nabít bez kola nejde?
    MINER
    MINER --- ---
    NAILER: Energie na dobití baterky 500 Wh je v současných cenách asi 5 kč.
    Můžeš všechny na schůzi pozvat na pivo a párek a při současných cenách piva a párků to zhruba vyjde:)
    NAILER
    NAILER --- ---
    FAT: Mám, ale nechci parazitovat na společný energii ve sklepě... To se bude na další schůzi svj řešit, proč to najednou tolik poskočilo.
    FAT
    FAT --- ---
    PSYSBEE: Jo jo, to je ono.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    FAT: tohle?
    ER4 Rozdělovač žárovek zloděj e27 | MALL.CZ
    https://www.mall.cz/elektroinstalacni-material/er4-rozdelovac-zarovek-zlodej-e27-100090175621
    - díky za tip, neznal jsem
    FAT
    FAT --- ---
    NAILER: A máš tam světlo? Jestli jo, tak se prodává tzv. zlodějka. Zašroubuješ místo žárovky a z boku máš vývod.
    ADAM
    ADAM --- ---
    NAILER: Imho to po skončení nabíjení bude mít max 1w. 12w by byl slušný fuckup. (Ale při nejhorším tam halt je ten timer.)
    NAILER
    NAILER --- ---
    No na vypnutí AC, protože ten nabíjecí adaptér na kolo by mohl z nějakýho důvodu žrát vic než 12 W.
    ADAM
    ADAM --- ---
    NAILER: Tak vypnutí bez problémů. Při poklesu pod 12w se za 2h (či víc) sma úplně vypne. Timer pak vubec k ničemu nepotřebuješ.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam