• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJJAKAltcoiny / ICO investice
    Klub o altcoin / shitcoin cryptomenach a ICO investicich
    rozbalit záhlaví
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    KEIKIN: btw na to aby si porovnal pár křivek nemusíš být zrovna Einstein..

    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MLIKARNA: ale sdělil jsi podstatnou věc, kterou asi všichni ví, ale málokdo si ji uvědomuje.
    Všechny (krypto)měny kopírují btc.

    Pozn. Jakmile tahle závislost padne, tak se možná jednodušeji pozná shitcoin.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    KEIKIN: to je hlavně věc názoru, podle někoho je všechno vyjma btc shit...
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    KEIKIN: je to defacto úplně to samy jako jakejkoliv trh kterej ovlivňuje "nálada investorů"...je li pozitivní, lidí investují a trh roste a naopak a my jsme teď viděli tuhle pozitivní vlnu na podzim a na vánoce a tu opačnou vidíme teď...jinak defacto všechny měny kopírující btc páč se většina ostatních měn obchoduje přes nej...

    Jinak já nejsem žádnej odborník, aby to tak nevyznělo..
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    GIZMO: emoce koho ? Těch co maj cash, majetek ? Nebo emoce potenciálních kupců ?
    GIZMO
    GIZMO --- ---
    KEIKIN: emoce ...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MLIKARNA: dobrá tak jinak.¨Z toho co jsem vysledoval, tak hodnota kryproměn jako celku stoupá a klesá relativně spojitě. Nebo máte někdo zkušenost, že třeba Bitcoin jde strmě nahoru a třeba Monero dolů ? Co vlastně v globále ovlivňuje cenu za kryptoměny ? to určuje burza (na základě obchodů, očekávání) ?
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    KEIKIN: díky za info rozumbrado ;)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MLIKARNA: nemám pocit, že by tu byli jen lidi co chtěj zbohatnout za každou cenu. Hodleři jsou lidé, kteří si kryptoměny drží a neprodávají. Navíc pomocí kryptoměn můžeš nakupovat zboží, které bys horkotěžko získal za cash. V tom vidím já budoucnost.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    "chci být milionář, poradte mi jak" :))))
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MLIKARNA: to nikdo ani nechce a právě v tomto duchu by ty odpovědi měli být koncipovány. Třeba " s pravděpodobností 80 % je to dobrá investice (platidlo nejvíc anonymní, odkaz apod.), ale teď bych do toho nešel, protože nákupka roste. Ano je to nový segment trhu, lidi nemaj zkušenosti a proto se ptají někoho, kdo tomu rozumí více než oni sami.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    KEIKIN: nikdo ti nikdy nedá 100% pravdivou a jistou radu ohledně krypto a jeslí si někdo myslí opak, zpravidla tomu bud nerozumí a nebo jen hazarduje...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    _ELPH_: Jasně, ale pokud chceš investovat, tak je sakra důležité ve kterou dobu nakoupíš. Nemá smysl nakupovat Monero za ranec, prostě v době, kde roste cena. Možná je důležitější okamžik nákupu než samotná komodita.
    MLIKARNA:
    DOSTA:
    Pánové, já předpokládal, že tohle odborná diskuse, že to tu není jak vedle u Kocoura Mikeše, který dává "zaručené informace". Sami si tu můžete přečíst, že lidi se tu ptaj na výhodnost/nevýhodnost investice. A ten kdo se ptá, očekává odbornou radu. Jasně, někdy i vlastní pocitový tip může být směrodatný. Někdo napíše, že má problémy s HitBtc, tak je to signal, že tam něco nebude ok. Uznejte sami, že když tu bude každej střílet tipy od boku, tak se z téhle diskuse stane.....
    _ELPH_
    _ELPH_ --- ---
    KEIKIN: Ja souhlasim s DOSTA, ze monero muze byt dobra investice. Je to kvalitni a fungujici projekt a delaji na nem sikovni lidi. Akorat bych nebyla prave nejlepsi doba na nakup, no pouzit slovo "investice" a pak porovnavat kurz po 10 dnech je zvlastni... Kdyz si koupis neco, co chces za 10 dnu prodat, tak tomu bych nerikal "investice".
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    KEIKIN: lol tvl a to jako vážně čekáš že ti tu někdo dá 100% tip? Za takovou reakci tě měl poslat akorát do prdele...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KEIKIN: heled jestli to máš na long tak současná nákupka vůbec nevadí, naopak, po takový regresi víš že jinam než nahoru to nepůjde.
    DOSTA
    DOSTA --- ---
    KEIKIN: perfektni, tak se priste neptej, rekl jsem ti jen svuj nazor, boze... ,))
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KEIKIN:

    No po bitve je kazdy general... existuje i jiny pristup nez cekat s vesteckou kouli na dno a tam nakupovat...

    proste si kapital, ktery muzes postradat rozdelis treba na 10 hromadek po 10% a pokazde jak trh spadne o urcitou hodnotu, nakoupis 10% a pokazde jak naopak stoupne o tu samo hodnotu odprodas tech 10%... Nevydelas sice lambo, ani netrefis presne dno, ale aspon budes dlouhodobe v plusu...

    Jediny problem tam je s tim, urcit tu spravnou hodnotu o kolik to musi spadnout nebo rust, abys prikoupil/odprodal dalsi balik...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    DOSTA: No nevím, podívej se jak padá hodnota. Ještě že jsem na tebe nedal. Tohle je přesně jako u sázek. Málokdo tomu rozumí, ale všichni maj plno tipů. Jasně jde vidět, že je důležité vybrat dobu, kdy nakupovat.
    Nejlepší bude čekat na nějakou krizi a až všechno spadne úplně dolů a pak vytáhnout cash a nakupovat za pakatel různé coiny a čekat, že něco z toho vyletí.
    RUSSIANBLUE
    RUSSIANBLUE --- ---
    RESCAPE: už to jede, mám betu. Dnes to spadlo jen 3x :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    RUSSIANBLUE: ty tomu věříš že se bude těžit na mobilu? pokud ano tak investuj, opět jednoduchá rada.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam