• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJJAKAltcoiny / ICO investice
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BIMBAS: snad neni vsem dnum konec ne?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    lol, kdo chce víc nemá nic. Jsem tu Solanu chtěl prodat na 80 usdt a sahla si na 77 a sla dolu :D
    BALOS
    BALOS --- ---
    GORG: hodne projektu uz funguje na vice sitich, aby nektere pridahli na polygon, tak dostali nejaky MATIC, ktery ted treba to aava dava jako promo.
    GORG
    GORG --- ---
    BALOS: ok zkusim ten aave ,) ... jinak aave token myslim trochu nekde mam , ale mel jsem za to, ze se mota ciste kolem eteru jen.
    BALOS
    BALOS --- ---
    GORG: aha, mas pravdu, staking maticu je na ethereu. To jsem totiz nezkousel, ale aave urcite funguje na obou sitich, jako spousta dalsich projektu.
    GORG
    GORG --- ---
    BALOS: hmm mne to tam prave totiz ukazuje 0 MATIC, pokud jsem prepnuty na polygon. a kdyz jsem ty stranky procital, tam pak cetl, ze clovek prave musi byt prepnuty na ethereum, tak jsem zmaten teda.
    Prave na tom tvem linku taky ctu "For Staking you would need to have funds on Ethereum Mainnet."
    BALOS
    BALOS --- ---
    GORG: funguje to na ethereum i na polygonu, zalezi jakou sit mas vybranou v metamask
    GORG
    GORG --- ---
    mi dalo celkem praci nahrat MATIC z binance na polygon network...(tehdy tam nemeli withdraw na polygon, ted uz myslim jo) ale na te stakovaci strance funguje jen ethereum sit :)
    abych usetril poplatky tak jsem to mel prave withdraw na BSC siti a pak to prekonvertoval na matic pres nejaky bridge
    GORG
    GORG --- ---
    BALOS: Ja kdyz to zkousel, tak mi to ale psalo, at si prepnu na Ethereum sit.. a pak se tam docetl,ze potrebuju platit eth gas. To jsem nejak nepochopil prave. Myslel jsem, ze matic ma resit ty vyssi poplatky.
    Mozna jsou ted po tom london hardforku mensi.. vsiml jsem si, ze posledni dobou to celkem slo.
    BALOS
    BALOS --- ---
    RUDY_CZ: stejkovani je na polygonu taky https://docs.matic.network/docs/faq/staking-faq/ , ale funguje tam normalne defi, kde se daji ziskat mnohem lepsi vynosy. Bezpecne je napriklad aave https://app.aave.com/markets
    RUDY_CZ
    RUDY_CZ --- ---
    Máte někdo tip jak nejlépe (a bezpečně) rozmnožovat Matic přímo na Polygonu? Jde ho někam jednoduše stejkovat jako Cardano?
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    SIK: já myslel, že v romských rodinách má ve věcech financí rozhodující slovo žena :)
    SIK
    SIK --- ---
    „Král Romů“ zprovoznil gypsycoin, kryptoměnu mohou nakupovat i „Neromové“ - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/gypsycoin-kryptomena-rumun-kral-romu-transakce-romove.A210818_061800_eko-zahranicni_ajez
    GORG
    GORG --- ---
    BIMBAS: no ja tam odprodaal v tech medvedich casech radsi u tech 30 dolaru at si aspon vezmu nejakej zisk nehledej na ten stejk predtim.. a pak cumim jak to leti zpet nahoru i kdyz btc objevovalo nejnizsi hladiny :) skoro jsem se ani nedockal , ze by to kleslo zpet ...
    sol teda tolik media neresi, ale to je asi jedno.. rad bych tam mel nohu ve dverich trochu radeji ,) jako projekt je to asi hodne dobry .. jen co ty trhy.. v podstate by asi mohli delat co delaji n asolane to samy, co co pocitaji u eth2.0 , ale u thle trhu ocekavat uplne racionalitu... melo by se to rovnat trnsakcim na platenich kartach rychlosti.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    koukal jste nekdo na nejakou predikci Solany, kde se da cekat ? vim ze je to kristalova koule ale orientacne. Abych si to nevybral u 70 a pak nebrecel :D Doge se mi povedl na ATH vytahnout, to si myslim byl masterstyk pac tomu memecoinu moc neverim
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    to ja mam prumer nakupů asi až někde u 34,9 usdt. Ja se spis snazim konsolidovat do btc, pripadne si nechat par altů na stejkování. Přijde mi že sol a dot se pečou dobře, oproti 0,5% na spořáku v Monetě :D :D
    GORG
    GORG --- ---
    BIMBAS: no já podobně čekal na binance nějaký 60 denní stále.. a držel jak měla ATH.. pak šel BTC do píče.. a když mi skončil stake jsem tam nakonec dál nějaký SL na část mincí někde na 27 dolarech.. ale sol pumpovala že to pak znovu někde u té ceny znovu raději kupoval, když to tam na chvíli sletělo dolů :)

    Jinak podobně mi přišel nadupanej SAND token.. tyhle NFT hry se zdají být populární i v časech krize, když jen trochu ustoupila úplná panika.
    GORG
    GORG --- ---
    Solana má oproti eth i cardanu momentální výhodu v superrychlých levných transakcích.. a Smart kontrakty už má hotový.
    GORG
    GORG --- ---
    MIKULAS: na solane se chystá NFT AAA gamesa Star atlas .. asi může mít slušnou budoucnost.. i v těch nedávných bear krypto měsících slušně pumpovala. Já už v ní mám nějaký dukáty od února
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja jen doufam ze ji to vydrzi do 25.. Mam ji ve stejku a nechci ji vytahovat :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam