LUCIANA: Ja mam MANA, SAND, ENJ... Najednou mi tu dnes vyjela notifikace, ze se spustil nejaky take profit na MANE. Koukam co to co to? :) tyjo pumpa jak krava. tak jsem jeste neco prodal. podobne ENJ.
zkusil jsem se jeste posledni mesice dovybavit jeste FLOW, GALA, SOUL, hledal jsem nejaky gamesnicky tokeny. Nejsem si teda jistej, jestli nejsem prilis diverzifikovanej.. nestiham to moc hlidat. Jeste jsem taky spekuloval s ATLAS, ILV (to melo ted taky pumpu, tak jsem trochu prodal).
Ale ten metavesmir fakt asi bude budoucnost. To bude cisty peklo :) Po case jsem konecne zkouknul ten Ready player one.. . Ono to ted zni dost kewl jakoze futuristicky, ale nevim, jestli takovou budoucnost chci. Dost bude zalezet, jestli ten svet nekdo monopolizuje.. treba firmy typu Facebook.. korporace budou lidem primo vytvaret realitu.. resp. ti s hodne tokeny a NFT.
imho spekulace na tyhle herni tokeny je celkem jistota... pokud to neni nejaky picovina nefunkcni projekt nebo pump and dump na zaklade uchvatnych traileru. ATLAS, ILV jsou zatim v tehle fazi
ale ma to neco do sebe. nedavny koncert Deadmau4 na decentralandu:
Deadmau5 - Core Virtual Concerthttps://www.youtube.com/watch?v=I2hFPTp61HQ