• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJJAKAltcoiny / ICO investice
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Nerozumí někdo tomuhle? Koupil jsem 7.října přes Etoro éter - když byl na 3552. Teď je na 4544 a já jsem místo zhodnocení v mínusu 27$. Wtf? Vidím to poprvé a jiná měna mi to nedělá. Uniká mi něco?

    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    kvůli airdropu SolMEOW coinu ( https://mobile.twitter.com/SolCatCoin ) jsem se přinutil k registraci na https://ftx.com/, na což teda celkem čumím, jak je to udělaný.
    pushnulo mě to až k https://www.dexlab.space/
    zajímavej projekt, každá směna jako separátní tx. jen to generuje mnohem víc různejch nevyužitelnejch odřezků při každý směně.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CHOZZE89: precizní defaraudant si buduje konexe i 20 let, nenalítnout je skoro jako zázrak. ale tyhlety rychlokvašky. pff
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    CHOZZE89: když hrají Hru na oliheň, tak holt musí počítat s tím, že to pro víc jak 99% z nich bude fatální...

    Jinak tip na rychlé zhodnocení: poslední dny zajímavě litá nahoru a dolů Mana a Bat a dá se na tom cyklu pěkně přikrmit.
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    YBUKO: Precizni scam. Ale rikali si o to, narves kdovi kolik do smart contractu u ktereho nemas zdroj, nemas audit, nic. Sorry jako.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TANTRAMAN: Ja mam taky asi 150M od ty doby co to zalistovali na Binance. A vicemene jsem udelal to samy.
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    Takový to, jak vyskočíš do stropu, že to konečně vyšlo a ona je to chyba :D :D :D

    YBUKO
    YBUKO --- ---
    SQUID Investors Cannot Sell Their Tokens After a 110,000% Spike, Raising Too Many Red Flags to Ignore
    https://cryptopotato.com/squid-investors-cannot-sell-their-tokens-after-a-110000-spike-raising-too-many-red-flags-to-ignore/
    "After rising over 110,000% in less than a week, reports of “investors” who have been unable to sell their tokens after astronomical gains are starting to pop up all over the internet."
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    Tohle celé mi připadá jako střelba brokovnicí
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    Bez komentáře

    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Zalistování Shiba Inu společností RobinHood se vůbec nemusí uskutečnit
    https://trading11.com/zalistovani-shiba-inu-spolecnosti-robinhood-se-vubec-nemusi-uskutecnit-zde-jsou-duvody/
    MUXX
    MUXX --- ---
    K4N3C: Ono ted jede asi vsechno co ma v nazvu metaverse. Asi lidi cekaji ze si facebook vybere nektery projekt a zacleni ho do svy strategie?
    GORG
    GORG --- ---
    DSTEPZ: to snad ne . :) Já si místo toho koupil asset asi za 15 dolarů a poplatky byly asi minimálně tolik.. myslím, jsem musel modifikovat gwei gasu na menší

    Včera jsem zjistil, že decentraland marketplace ale umožňuje kupovat i přes MATIC, kde jsou poplatky nicotný
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ono lita skoro vsechno, ted ma za sebou pump and dump trumpcoin. jak toho chlapa nemam rad, tak pohyby na tom projektu s perverznim zalibenim sleduju a minulej tejden to dalo cca 500%. pri tom to nic neumi, jako jeho jmenovec.
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    Nakoupit BLOK minuly tyden nebyl spatnej tah :)
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Mana se taky koukám zbláznila, za 2 dny malém pětinásobný růst.

    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    GORG: Počítej +$500 zas gwei fees ;)
    GORG
    GORG --- ---
    facebook s tim jejich meta na to asi vliv ma. oproti meme coinum to ma i svy vyuziti
    me pak napadlo, ze ty NFT prave zacnou nabyvat na vetsim vyznamu s tim metaversem.

    premyslel jsem zainvestovat do tech deaumau5 usi :) na opensea to jelo za cca 300 dolaru v prepoctu.. aj tam dal bid na 250 dolaru (v eterech), ale nejak to neklaplo. a stejne nevim.. tohle jsou uz ciste blaznivy spekulace.. ale to byl jediny jeho NFT v tom sandboxu v omezem poctu pro Sandbox. teoreticky by se ale clovek mohl vydelat milion dolaru. obzvlast pro fanousky jeho muziky to muze byt neco hodne cennyho, kdyz by se ten sandbox vic rozjel. ale mozna i driv. on zejo pravdepodobne ta prodejni cena byla nizsi a uz se to preprodava cim dal draz kolikrat.

    a kurna ted jedou za 1500$ .. kurna :) to jsem zavahal

    https://opensea.io/assets/0xa342f5d851e866e18ff98f351f2c6637f4478db5/55464657044963196816950587289035428064568320970692304673817341489687757334529
    GORG
    GORG --- ---
    LUCIANA: Ja mam MANA, SAND, ENJ... Najednou mi tu dnes vyjela notifikace, ze se spustil nejaky take profit na MANE. Koukam co to co to? :) tyjo pumpa jak krava. tak jsem jeste neco prodal. podobne ENJ.

    zkusil jsem se jeste posledni mesice dovybavit jeste FLOW, GALA, SOUL, hledal jsem nejaky gamesnicky tokeny. Nejsem si teda jistej, jestli nejsem prilis diverzifikovanej.. nestiham to moc hlidat. Jeste jsem taky spekuloval s ATLAS, ILV (to melo ted taky pumpu, tak jsem trochu prodal).

    Ale ten metavesmir fakt asi bude budoucnost. To bude cisty peklo :) Po case jsem konecne zkouknul ten Ready player one.. . Ono to ted zni dost kewl jakoze futuristicky, ale nevim, jestli takovou budoucnost chci. Dost bude zalezet, jestli ten svet nekdo monopolizuje.. treba firmy typu Facebook.. korporace budou lidem primo vytvaret realitu.. resp. ti s hodne tokeny a NFT.

    imho spekulace na tyhle herni tokeny je celkem jistota... pokud to neni nejaky picovina nefunkcni projekt nebo pump and dump na zaklade uchvatnych traileru. ATLAS, ILV jsou zatim v tehle fazi

    ale ma to neco do sebe. nedavny koncert Deadmau4 na decentralandu:

    Deadmau5 - Core Virtual Concert
    https://www.youtube.com/watch?v=I2hFPTp61HQ
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam