• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJJAKAltcoiny / ICO investice
    Klub o altcoin / shitcoin cryptomenach a ICO investicich
    rozbalit záhlaví
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    K4N3C: Vopruz je nasledujici musis poslat coiny na binance, musis se prihlasit na binance, musis tam prehodit coiny ze spot penezenky na kartu a az pak muzes platit (crypto.com to samy).
    U Wirexu udelas jen prevod coinu na danou adresu a muzes hned platit. CEX aktualne beru jen jako vstupni branu do krypta, 90% mych dalsich transakci se pohybuje na DEXech. Ted si vkladam nadeji do Kash.io, uvidime jaka bude jejich nabidka.
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    BIMBAS: Je to super, kdyžtak PM.

    CHOZZE89: Nerozumím tomu vopruzu - prostě ze Spot nebo Earn peněženky přesuneš USDT nebo třeba BNB do Funding peneženky a začneš platit. Jednodušší už si to moc nedokážu představit :D
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    BIMBAS: Normlane si vyberes nejaky coiny, ktery presunes na kartu a pak vybiras poradi v jakym se z nich plati. Za me je s tim strasnej vopruz.
    Crypto.com podobnej vopruz, musis delat extra top-up a navic jde jen z nejakych coinu.
    Nejlip mi v tomhle vychazi Wirex - mas adresu a na tu rovnou posles z walety penize a mas dobito, nemusis delat dalsi akci, ale zase maj tragickej support a ne vsechno vzdy funguje.
    U tech ostatnich musis poslat na svuj ucet, pak prevest na karta ucet.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    K4N3C: mas ji? jak to funguje ?
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Shiba asi začíná splaskávat.

    GORG
    GORG --- ---
    K4N3C: jj,,, lepsi je vzit profit, nez pak koukat, jak se to treba zriti do zapornych cisel.

    asi je dobre, kdyz se chce clk vratit do hry, prikupovat pri korekci. u SOL to asi bylo nekde kolem tech 130 USD. Na me to tak i pusobilo, ze to byla dobra hladina. Skoda ze jsem neprikoupil moc. Ale slitlo to tehdy z tech 170-190 na 130, a v takovy situaci asi pak kupovat. ja spis cekal az to bude 100 nebo 80, ale tam uz se to nevratilo.
    teoreticky se pak da vzdycky vyvezt znovu s dalsi vlnou

    az bude zas nejaky bear trend tak asi dobry si zas kupit. sic ted ten low bude buh vi kde :)

    BIMBAS: mne se libily stake rewardy u DOTu.. kazdy den naskocil v hodnote cca dolaru.. ale pak si odsouhlasili zvednuti minimalni stake locked castky na 120 DOT, a prikupovat se mi nechtelo. u ADA je taky pekny reward a muze si je clovek kdykoliv vybrat. to se mi hodne libi. na IOTU koukam, kdy uz zacne neco delat :) o stakovani nevim, ale 0.1% to ji budu mit radeji v penezence ,]

    SHEFIK: IOTX jsem vcera prodal nekde 0,14 usd. koukam ye to pak slo jeste 0.18456 argh no nic :) ale aspon jsem si vzal puvodni vklad

    asi je dobry koukat na RSI, pokud clovek chce tradovat... kdyz je na dennim pres 90 (overbought), tak je skoro jisty, ze to bude mit nejakou korekci
    ja to taky spis hodlim, ale mam strategii to neprodavat vsechno.. treba jen 10%, kdyz to nejak dramaticky vystoupa
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    BIMBAS: Binance card :-)
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    MIKULAS: libovolně se to mění v čase, ta walletka AFAIK jen integruje různý lending protokoly, který většinou pružně reagují na situaci na trhu. (tenhle konrétní případ, pokud střelim od boku, by mohl být způsobený tím že Justin Sun vytáhl *hodně* assetů z AAVE a chvilkově tam tudíž úroky vystřelily)
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    Používáte někdo Crypto.com defi wallet?
    Tuhle jsem ji zapnul a bylo tam 29% p.a. na USDC
    o den později už asi jen 9%. Je to možné? Chyba? Je to procento dane dnem vkladu a nebo se libovolně měni v čase?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    JOPS: na 30dni ma 9.2% p.a. :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Jenom mam jeden velky rest. Jeste jsem z binance nic netahal ven. Jen na hw wallet. Je pomerne prijemne ze z toho stakovani se urok posila do spot a muzu to rovnou sebrat a reinvestovat. Povodni myslenka byla urok posilat domu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    no, Solana je ted zajimava no :)

    ja ji kupoval asi za 70 ecek, ted je na nejakych 200-210eckach, takze za me dobry, ale nevim, mam drzet, ci prodavat...

    Mam tri kousky, takze zadny velky drama, ale ztrojnasobeni je fajn :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    GORG: ja tim ze spis hodluju ty vetsi sumy tak koukam i na to za kolik se stakuje. Historicky jsem na to nekoukal a smrdi mi tu tak treba IOTA a ZIL ktera ma jen flexibilni sporeni na 0,1- 0.3% snad.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    K4N3C: je to tak
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    BIMBAS: Prodal jsem za 211 predevcirem :-/ Ale uz jsem to prestal resit, profit to byl dobrej a chytat/resit ath je proste zbytecnej stres :-)
    GORG
    GORG --- ---
    na binance jsem mel posledni dny nejaky trable s tim klientem.. nechtela se zobrazovat tradingview .. sel jen ten netradersky pohled.. a pred chvili uz ani ten... ale ted koukam zacalo fungovat zas oboji, tak snad to fixli nebo jestli to bylo neco na moji strane

    ke kucoin jsem se dostal krz coiny, ktery na binance nemeli.. jo prijde mi to dobra burza. asi se mi pouziva lip nez binance. akorat na kucoin nemam KYC, takze tam menim jen krypto za krypto a pasuju to tam vetsinou pres SOL.
    GORG
    GORG --- ---
    BIMBAS: Hmm ja SOL prodaval za 130-180 :) Ale pravda vetsinu si zatim nechal.
    Cardano jsem puvodne kupoval nejak za 0.1.. mozna min ... a pak prodal za 0.5 myslim nekde... a pak to snad nejak kupoval znovu v tech cca samych mistech doufam

    ja se ted sam sobe divim, ze jsem nekoupil vic te MANA... ja si myslel, ze to udela nejaky ohromny narust, ale jak se to dlouho oproti SAND moc nehybalo, me znejistilo.
    podobne to asi meli, co kupovali cardano v 2020... dlouhodobe koukat jak se to nehybe a drzet to.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    fajn, sem rad, ze v tom nejsem sam. iotex sem nakonec prodal, uz je skoro na dvojnasobku % za dnesek. Sice jsou drobny doma, ale porad doufam, ze nepride mooning :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jasněěě rozhodnu se prodat část SOLany při ceně 212 usdt. Dobra cena rikam si. Neni to ATH. Jako po par hodinach 235. Bych se posral :DD prodal jsem ji 100ks. Vim ze se na to tak nesmi koukat, mohlo to jit opacnym smerem ale tyve přijit takhle o +-50tisic Kč nasere. O jeden herni komp min.
    Mno a SHIBu jsem taky uz opustil. Vystoupil jsem s 200% ziskem. Na to ze jsem myslel ze jsem o to uz prisel tak dobry.
    Nakoupil jsem Cardano za 1,97 a poslal ji do 60 denního staku. 7,79%p.a. dobry. Doufam ze se nejak probere a vyda se vzhůru. Trochu me prekvapují predikce. Vidi ji nekdy v roce 25 u 10usd. Vim ze predikce jsou kristalova koule, ale celkem me zaskocilo jak se drzi pri zemi
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    Iotex 60% dneska. Nikdy nevim jestli sell, nebo hodl :)

    Cqt sem propas +45%, ted sem drobny v minusu. Jakej mate pristup vy? Tocit coiny po peaku, nebo hodl do duchodu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam