• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJJAKAltcoiny / ICO investice
    Klub o altcoin / shitcoin cryptomenach a ICO investicich
    rozbalit záhlaví
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    NECROMAN: to nevypada na 4d sachy :)

    Krypto panika pokračuje. Záchrana FTX se nekoná a její šéf zoufale shání miliardy dolarů - Forbes
    https://forbes.cz/krypto-panika-pokracuje-zachrana-ftx-se-nekona-a-jeji-sef-zoufale-shani-miliardy-dolaru/
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    BALOS: Binance was threatening to dump a huge amount of FTT tokens on the market. FTX has a big+vulnerable position in FTT. FTX asked Binance to sell them the tokens for a fixed price, so as not to crash the FTT token price. Binance declined - this was yesterday/today. Of course the price of FTT crashed today. And now Binance buys FTX to help them out... smells like Binance played 4D chess all along.
    Binance to acquire FTX | Hacker News
    https://news.ycombinator.com/item?id=33520585
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    BALOS
    BALOS --- ---
    CHEWBACCA: FTX je insolventni
    https://twitter.com/cz_binance/status/1590013613586411520
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    co se stalo na Solane?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    ja jenom ze (asi i kvuli koupi twitteru) za posledni tyden Doge vzrostl o vice nez 100%...
    MATT
    MATT --- ---
    GORG: jeste neznam celou story, ale pravdepodobne jim nekdo vyhackoval par penezenek a oni ted budou vydavat novej token, kterym budou refundovat. nebo tak nak jsem to pochopil. mi tam penize, tak predpokladam, ze uz je neuvidim, ale je neuveritelny, jak ti jejich klienti jim verej a podporujou.
    GORG
    GORG --- ---
    MATT: phoenix.. jakoze pocitaj, ze ten projekt shori, tam fakt pise? :) a ze se prejde na novy scam
    MATT
    MATT --- ---
    zlatej klasickej exitscam ;))

    Vážení klienti,

    dovolte mi abych vám představil Operaci Phoenix.

    Jedná se o roadmapu, která přehledně ukazuje náš odhadovaný vývoj v následujících týdnech. Navíc s vámi budeme komunikovat jednotlivé kroky, které se v každé pojmenované oblasti nacházejí. Budeme tak pravidelně přinášet informace a na konci týdne vždy shrneme, co máme za sebou. Jednotlivé postupy (např. jak bude fungovat proces swapu apod.) budeme právě touto formou sdílet. V případě, že vám něco nebude jasné, nebojte se ozvat.

    Ptáte se, proč právě Phoenix? Jak jistě víte, fénix, tedy český ekvivalent našeho názvu, je mýtický pták, který když umírá, shoří. Z jeho popela se pak zrodí nový fénix. Přišlo nám to symbolické vzhledem k tomu, že brzy spálíme náš starý PBX a po přechodu na nový smart kontrakt ho nahradí token nový. Silnější a úspěšnější než kdy dřív.

    Adam
    MATT
    MATT --- ---
    MIKULAS: jeste jsem ten jejich telegram celej neprocet, pripadny perlicky preposlu..
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    MATT: zajimava akce - bavi me, jak si stelujou hodnotu tokenu mavnutim proutku :) vivat decentralizace
    MATT
    MATT --- ---
    ❗️❗️❗️

    Dobré ráno

    přínášíme vám další slíbené informace.

    Aktuálně se na nás nejčastěji obracíte s dotazem na cenu tokenu na burze. Aktuální nízká cena je způsobena včerejším velkým prodejem kompromitovaných týmových PBX tokenů. Jelikož útočník část tokenů stále drží u sebe, udržujeme cenu záměrně nízko, než celou situaci vyřešíme. V tuto chvíli proto prosím do odvolání neberte cenu tokenu jako směrodatnou. Není založena na přirozených tržních mechanismech nabídky a poptávky, jako tomu bylo do včerejšího dne. Další info v této věci vám dáme, co nejdříve.

    Druhou věcí, kterou je třeba zmínit, je analýza rozsahu bezpečnostního incidentu. Během noci celý bezpečnostní tým pracoval na analýze celé situace. Vzhledem k nastavení bezpečnostních systémů a protokolů můžeme znovu potvrdit včerejší informaci, že se jednalo o izolovaný útok na minoritní část týmových tokenů. Data klientů a jejich PBX tokeny nebyly žádným způsobem dotčeny.

    Celou věc stále řešíme a vše pečlivě analyzujeme, abychom mohli zvolit vhodný následný postup. Především však kvůli tomu, abychom analyzovali bezpečnostní mezery, které byly zneužity a došlo k jejich okamžitému zacelení.

    Jakmile budeme mít další dostupné informace, znovu vás budeme informovat. Pokud máte další otázky, hoďte nám je sem a během dne postupně budeme v dalších blocích zpracovávat odpovědi.

    Michal Baturko Olbert
    Co-Founder & Head of Business Development
    MATT
    MATT --- ---
    btw: ceskej probinex par dni zpet...

    GORG
    GORG --- ---
    Do Kwon: The Rise And Fall of Luna & UST
    https://www.youtube.com/watch?v=NGqWR-o_H8E
    GORG
    GORG --- ---
    jinak prijde mi, ze token EWT .. energy web token ma asi fakt potencial

    kupoval jsem to, jak to bylo dole.. a v tichosti to nedavno udelalo 100% gain.. a celkem se drzi i ted, jak BTC pada

    tohle ma byt token pro infraktrukturu obnovitelnych zdroju. kdyz jsem nedavno videl reklamu Vodafonu , kde zminovali tenhle token, prislo mi, ze to skutecne asi bude zajimavy.. maji partnery velky zvirata. ja teda v tech zelenych technologiich nejedu, coz neni tajemnstvi, ale proc na tom nevidelat. fakt jsem hleedal nejaky coin, ktery bude resit ty zeleny veci. a vypada to, ze tenhle by to mohl byt. dobry partneri. hodne low cap ted .. mimo pozornost..

    a funguje to svizne (transakce hotova behem sekundy)

    jinak jsem taky podobne mel zajimavy zisky ted ( no ne zas moc penez.. v obou pripadech ,)) s CHZ tokenem...

    to je pro ffanousky sportu.. zajimavevj use case.. proste lidi muzou jednak obchodovat s tokeny svyho oblibenyho tymu, ale i ovlivnovat skrz nej jeho cinnost.. a maj uz spartnerovany radu velkych fotbalovych tymu

    jakoze oni to malujou tak, ze si snad ovlivnit i sestavu tymu pro konkretni zapasy, coz spis bude asi spis wet dream, ale muzou ovlivnit nektere veci jako volbu dresu,, nebo treba i ziskat moznost osobniho setkani s oblibenym fotbalistou... nebo obchodovat s tokenem tymu podobne jako s jinou firmou, coz vnimam jako urcitou variantu sazeni na sport. ze clovek vlastni treba token Real Madrid... a kdyz se tymu dari, dari se i tokenu a naopak..
    GORG
    GORG --- ---
    How the Metaverse Will Shape Our Future | Time
    https://time.com/6197849/metaverse-future-matthew-ball/


    The U.S. Securities and Exchange Commission reports that in the first six months of 2022, the word metaverse appeared in regulatory filings more than 1,100 times. The previous year saw 260 mentions. The preceding two decades? Fewer than a dozen in total. It increasingly feels as though every corporate executive feels the need to mention the metaverse—and of course, how it naturally fits the capabilities of their company better than those of their competitors. Few seem to explain what it is or exactly what they’ll build. The executive class also appears to disagree over fundamental aspects of this new platform, including the criticality of virtual reality headsets, blockchains and crypto, as well as whether it’s here now, might be soon, or is decades in the future.

    None of which has constrained investment. Much has been written of Facebook’s name change to “Meta” and the more than $10 billion it now loses each year on its metaverse initiatives. But another six of the largest public companies in the world—Amazon, Apple, Google, Microsoft, Nvidia, Tencent—have also been busy preparing for the metaverse. They are reorganizing internally, rewriting their job descriptions, reconstructing their product offerings, and prepping multi-billion-dollar product launches. In January, Microsoft announced the largest acquisition in Big Tech history, paying $75 billion for gaming giant Activision Blizzard, which would “provide building blocks for the metaverse.” In total, McKinsey & Company estimates that corporations, private equity companies, and venture capitalists made $120 billion in metaverse-related investments during the first five months of this year.
    GORG
    GORG --- ---
    https://twitter.com/DigiCorpLabs/status/1493930678039236612

    The $DGMV #token is fully compliant according to the Liechtenstein Blockchain act. This is rather unique and gives a lot of security for the buyers of the token.

    Blockchain Comparative Guide - - Liechtenstein
    https://www.mondaq.com/technology/935298/blockchain-comparative-guide
    What is the Liechtenstein blockchain act?
    Under the Blockchain Act, service providers trading in cryptocurrencies or virtual currencies must register with the Financial Market Authority (FMA) and are subject to due diligence duties (KYC/AML) in order to further combat financial crime.
    GORG
    GORG --- ---
    ted jsem natrefil na tenhle coin

    DigiMetaverse price today, DGMV to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap
    https://coinmarketcap.com/currencies/digimetaverse/

    denni volume se ted pohybuje okolo 50$ :-)

    market cap 180 000 $ ... ffully diluted market cap 21 mega, tedy by se dalo cekat v prubehu velke vyprodeje, takze asi radno si vybrat pak zisky

    kazdopadne to vypada na dost ted coin mimo oblast zajmu.. coz mozna neni uplne idealni na investici, na druhou stranu Digibyte uz jede radu let a i vloni mel slusnou pumpu a snad ATH

    a digibyte je vlastne modiffikovany bitcoin, coz je dobrej zaklad. a asi dobre naslapnuto dlouhodobe

    ze se vrhli na metaverse by mohl byt mazec. z dostupnyho infa to vypada, ze oni se u metaverse zameruji na korporatni sferu oproti rekneme ten ruznym hram apod. kde spis cili na koncove hrace.

    teoreteicky by tedy tenhle DGMV mohl treba byt jednou nejakej backbone metaversu a vzhledem k tomu, jak je to tedd dole, potencial na pakec penez? :-)

    tyhle veci, ktery jsou nejdriv miimo nejaky velky povedomi, muzou byt potencialnii rakety. m oc bych radeji neriskoval ale prihodit par dolaru imho risk/reward ratio slusny

    DigiMetaverse - DigiCorpLabs - Building and Sharing the Future Together
    https://www.digicorplabs.com/digimetaverse/

    DigiCorp Labs The Secure and Decentralized Metaverse
    https://www.youtube.com/watch?v=25YOemxZZ6Q
    RUDY_CZ
    RUDY_CZ --- ---
    GORG: Tak s tím stakováním / governance jsem se spletl

    The Case for Social Slashing. “You gotta slash the hell outta them” | by Eric Wall | Aug, 2022 | Medium
    https://ercwl.medium.com/the-case-for-social-slashing-59277ff4d9c7
    RUDY_CZ
    RUDY_CZ --- ---
    GORG: Pokud vím tak ETH2 s žádným DAO nepočítá. Směřování ETH stále řídí Ethereum Foundation a core developeři.

    Cenzura může primárně probíhat na rozhraní blockchain/web, i když například USD-C má přímo ve Smart kontraktech množnost přidávat adresy na blacklist... takže člověk si musí zjistit co používá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam