• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJJAKAltcoiny / ICO investice
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KOSZLIK: A rafove jim veris ve stovkach tisic aspon nebo tam mas drobne? Moc sem o nich neslysel jeste
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    KAJJAK: Mexc.com mají tam všechno, poplatky nízký, transfer ven bez problémů a rychle
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KOSZLIK: Na jake burze obchodujes?
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Hezky teď padá xrp - Jižní Korejci brutálně nakoupili a vyhnali to do výšin, načež o týden později nastalo stanné právo a pokus o puč, které ripple zase stáhly dolů ;D
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    Já beru jakýkoliv shit z top100 co ještě neudělal+100% a docela to funguje
    ECLIPSE
    ECLIPSE --- ---
    ROMI: Nechat, max něco pustit těsně pod 900$ :)
    BURAK
    BURAK --- ---
    ROMI
    ROMI --- ---
    Hmm dneska BNB slusne stouplo koukam, 25% nevite proc, nejaky info, jestli neco neprodat zas
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    MATT: jako jo, i teď se chová trochu jinak než zbytek. Ta volatilita je tak obrovská, že se hodí na minutové / hodinové obchody. Jestli se vyplní ty předpovědi obřích růstů, nebo to zase sletí, who knows.
    Osobně bych byl i k těm predikcím všech vývojů altcoinů v roce 2025 dost opatrný, geopolitický vývoj to totiž může ze dne na den srazit jako se to stalo v roce 2022 po útoku na Ukrajinu.
    MATT
    MATT --- ---
    MIKULAS: rekl bych, ze ted se spis spekuluje na to ETF, ale kdo vi, xrp mi vzdycky prisel podezrelej a silne manipulovanej ;))
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    MATT: Ripple mel vzdycky zaklad, neustale se rozviji, ale cenove je dlouhodobe podseknutej :)
    Nicmene posledni pohyb muze souviset s timto: ...also, Ripple Labs announced the first tokenized money market fund on the XRP Ledger on Nov. 25. The tokenized fund was made possible by a partnership between Ripple Labs and Archax — a regulated cryptocurrency exchange in the United Kingdom.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Beru zpět, rychle jsem zase xrp nakoupil, a už jsem o pár minut později 5% v plusu... This is madness.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    YBUKO: ja stale cekam na airdrop z 2021 xspark nebo jak se ta mrdka od xrp mela jmenovat :)
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Možná teda v případě Xrp chyba, koukám že to moc nereaguje na pád bitcoinu a dál to roste... :D Vyhrané spory a jižní korejci to ženou do výšin nebeských. Stejně bych byl ale opatrný, už to vyrostlo monstrózně moc.

South Korea retail crypto trading hits $18B, beating local stock market
    https://www.fxstreet.com/cryptocurrencies/news/south-korea-retail-crypto-trading-hits-18b-beating-local-stock-market-202412030656
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Já prodal, teď by se zas hodil drobný pád:)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    tak jeste trosku, v noci to vyskocilo na 1.32 a posledni prodej mam na 1.40 ada/usdt. Exitoval jsem do nej vetsi shitcoiny tak se mi to aspon vrati a dokonce se ziskem.
    Pak jeste nejakou drobotinu IOTA/DOT/ZIL kde jsem cca v rozmezi pulky az tretiny pozizovaci hodnoty a budu BTC only
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    YBUKO: Cardano +250%, možná se ještě u některých coinů dostaneme na hodnoty ATH z roku 2021
    MATT
    MATT --- ---
    YBUKO: spekuluje se o ETF, ja kus odprodal co mi omylem zustalo z jedny pumpy, ale samozrejme to leze dal.. ;))

GORG: ono by to mohla byt i bezpecnostni dira, kdyby ti nekdo do trezor suite podstrcil svoji adresu jako tu "minulou".
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Xrp mimochodem 448% za měsíc a pořád to jede... Nechci to tedy zakřiknout, ale ještě bych další takový týden bral :O)

Zajímavé je že je zatím docela mrtvá solana. Boom teprve přijde?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JARDABEREZA: no jasně a jak radí vrchní urzič, musí okamžitě dokoupit asset zpátky ;o) to je fakt shitshow
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam