Nenarazili jste někdy na problém s aktivací O365 na PC s W7 mimo doménu? Máme E3 licence, uživatel to potřebuje zprovoznit na PC na jiný síti mimo, ale bohužel si registroval Office a kdo ví co všechno dalšího na stejný email, co má v doméně, ale v době k ještě neběželo O365 - tzn. má vlastně soukromý mail v PC, co je stejný jako firemní doménový.. Teoreticky by se to s tím mělo poprat - zeptá se na to, ale někde nesjpíš kliknul na "pamatuj si mě na tomto PC" a teď nejde aktivovat licence.
Zkoušel jsem toho MS pomocníka pro problémy s Office, reinstall Office a všeho od MS co šlo, mazání credendials, různý přejmenovávání toho jeho starýho účtu, ADAL zapnout vypnout, aktivovat na sebe (to fungovalo přesně do restartu office..) i různý připojení a nic, nechce se mi přeinstalovávat celý WIN, pravděpodobně to má ještě v nějakým cache někde uložený starý credentials.. Ještě budu mazat prohlížeče a v appdata, co mi přijde podezřelý, ale trochu ztrácím naději..
Je to stejný problém jako řeší tady -
https://answers.microsoft.com/en-us/msoffice/forum/all/aadsts9002313-invalid-request-request-is-malformed/56daaf41-9ddb-45cb-9d0c-ab98afbb9799, kde bohužel odkazujou na článek co neexistuje..