• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDMaguss
    AR hra pro Android/iOS od 17. února v open beta - maguss.org
    rozbalit záhlaví
    IDLE
    IDLE --- ---
    EVILMIND: Podle mě nejspíš ještě nehraje dost lidí na to, aby se to napárovalo nějak rozumněji. Vlastně mě překvapuje, že to vůbec někoho najde.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: hledani soupere je v principu trosku divny. Za prve nabizi prilisny rozsah levelu - tipuju, ze proste vybira v ramci te PvP ligy a ne podle levelu - takze slabsi level logicky proti silnejsimu odmitne. Melo by to parovat stejne levely, a nenechat odmitat... :)
    Dulezity je kdyz na to hledani soupere kliknes, tak nic jineho nedelat, chvilku trva, nez vyskoci, a interakce s necim jinym pak muze delat prave psi kusy. Zajimavy je, ze na wifi v praci mi zrovna tohle nefunguje, vubec nikdy. Doma/mobil bez problemu.
    XSI
    XSI --- ---
    IDLE: No fakt, boží! Taky na něm asi půjdou trénovat kouzla z kategorie, co člověk bězně nepoužívá (u mě invocation)
    XSI
    XSI --- ---
    Jo a to kolečko mi taky moc kreslit nejde, ale jak je v souboji na pozadí město, tak mezi hráčem a příšerou je most – stačí plusmínus obkreslit jeho oblouk (od mágovy hůlky směrem k příšeře), to mi zatím funguje pokaždý.
    IDLE
    IDLE --- ---
    XSI: Já mám teda dlouhodobě vyzkoušené, že víc chodicích her souběžně nedávám. I kdyby se navzájem moc netloukly, tak na to prostě nemám hlavu. Víc se soustředím na organizaci (kdy co) než na hraní a nebaví mě to. Je pravda, že Maguss zase tolik chodicí není, ale když to je zrovna ta část, co mě na tom zajímá nejvíc...

XSI: Z levelu 3 je dobrej Stone demon, ten je ideální na samoléčení. Vůbec totiž nezraňuje, takže se člověk doléčí a pak ho prostě dotluče.
    XSI
    XSI --- ---
    A od levelu 10 mi tu běhají nový potvory, co maj level 3.
    XSI
    XSI --- ---
    Duely s lidma mi přijdou trochu naprd, hledání soupeře někdy funguje, jindy se nějak divně odsune na pozadí a pak mi to vyhodí ten dialog jestli ho chci nebo ne, a třeba teď mi to takhle z ničeho automaticky přijalo level 25, takže jsem samozřejmě instantně přišla o 15 prestiže. To mě zatím moc neba.
    XSI
    XSI --- ---
    Level 10, yay. Souboje s příšerama mi docela jdou od začátku, to je v pohodě (z kouzel mi na ně přijde nejlepší Beast’s bane, naopak Witch burn – ehm ehm, logicky, ehm – jim nedělá nic). Nejlíp se healuje na Pixie, nemá to žádnej pořádnej útok, takže je snadný zaplnit sloty healovacíma kouzlama.
    A zatím mám pocit, že mi to nebude nijak zvlášť kolidovat s PoGo/DraGo, vzhledem k tomu, že to nepočítá kilometry atd. a souboje jsou stejně spíš na doma.
    Na suroviny stačí kouknout kde jsou a dojít tam se shozenou aplikací.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak truhla jde sebrat na vzdalenost 100m max, to je informace co neni explicitne videt, tj. nestaci ji jen mit uvnitr kruhu
    IDLE
    IDLE --- ---
    EVILMIND: Dvojnásobný kruh mám teďka taky, dostala jsem ho včera, ani nevím přesně za co.

V boji mám problém, že se mi občas nedaří kreslit. Při tréninku a lehkých potvorách většinou v pohodě, ale někdy prostě zaboha nenakreslím nic, nanejvýš tak jedničku, s tou většinou potíže nemám. Nebo to dlouho trvá, než se gesto vyhodnotí, a pak to tam naskáče dvakrát, protože jsem to samozřejmě už mezitím zkusila zopakovat.

Do duelů jsem si troufla až po desátém levelu a zezačátku mi i "slabší" hráči nandávali. Včera jsem do sebe zkusila nejdřív nalít nějaký posilovací lektvar a pak jsem konečně taky pár soubojů vyhrála.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    IDLE: ja teda dneska denni davku videi nakoukal v klidu hned rano na zachode :-) A dostal jsem ten bonus na dvojnasobne velkej kruh, s tim se jako jelo tramvaji bajecne, v podstate celou cestu jsem mel s cim bojovat a v klidu jsem dal dva levely. Parada. Navic uz me ty L2 potvory nedavaji na prdel, teda jeste musim zkusit tu s absorbem, to byla jeste vcera mission impossible...
    IDLE
    IDLE --- ---
    No jinak já to hodlám hrát bez koukání na videa a podobné legrácky, to mě fakt nebaví. Ještě uvidím, nakolik mě budou bavit souboje, zatím nejvíc sbírám kytky a vařím lektvary. :) Ale už jsem si musela koupit rozšíření inventáře, páč těch kytek mám nějak víc, než stíhám vařit.
    IDLE
    IDLE --- ---
    MISOHU: Tonic se doplňuje průběžně, myslím asi jeden za čtvrt hodiny.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    dělání poťáků mě dostalo jsem si říkal wtf o čem to je klikat na ty bubliny abych měl nejlepší kvalitu a najednou u složitějšího ty bublinky co odebíraj body na kvalitě, očekávám že ty nejvyší lektvary bude mazec dostat na skvělou kvalitu, jinak tonic se doplnuje jednou za den?
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    Truhly na místě vydržej celou dobu nebo se po nějaký době přesunou? Včera se kus vedle práce jedna ukázala ale neměl jsem čas tam dojít a teď koukám furt tam je
    XSI
    XSI --- ---
    Tak jsem to zatím vytáhla k osmému levelu, fajn, na to, že jsem se vůbec nevytáhla z postele. To healování se na slabých potvorách je super.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    A btw i duelovani se bere jako trenink spellu, takze i kdyz prohravas, aspon expis kouzla, tj. se zlepsujes.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Chce to jako hodne v boji trenovat ty ruzny druhy magie, ty kouzla se tim posilujou a je to fakt znat, ze zacatku jsem v PvP dostaval kotel a ted mam asi 10 vyher za sebou (aniz bych zvednul svuj level), a uz to jako konecne i krituje jak jsem doufal... koukam na full odmeny za tu mesicni ligu je treba 300 vyher, to zase nemusi bejt tak hrozny! :-) Chce to proste si najit vhodnou kombinaci pro ty 3 sloty, pak dal uz to bude zajimavejsi s vetsim vyberem.
    XSI
    XSI --- ---
    Ok, mám za sebou první duel, a vítěznej!
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Mně to v tom tréninku už docela šlo, v boji zas o dost míň teda. A už jsem dostala nějaký modrý dusty zase, yay. Jen ty příšery se ke mně zas tak nehrnou teda (já se taky z domu nehrnu).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: plus jeste je muzes nasobit za to sledovani videi. Coz je mimochodem obchodni model co se mi fakt libi - kdyz kouknes na video, podporis hru, a ziskas instantne nejakou malou vyhodu. Ale nemusis! O moc lepsi nez otravny reklamy v jinejch freemium hrach, kterym se vyhnout nejde.

Zatim jsem tam videl:
    - 1 video na double daily reward
    - 3 videa na reset shopu
    - 3 videa v bazaru (kde se za tu "videocurrency" pak da koupit celej balik)
    - 1 video na double reward za level
    A nějaký další asi i u jinejch procesu, kde běží nějaký odpočet času.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam