• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDMaguss
    AR hra pro Android/iOS od 17. února v open beta - maguss.org
    rozbalit záhlaví
    IDLE
    IDLE --- ---
    EVILMIND: Prý se dají získat (tipla bych asi z bedýnky nebo tak něco), ale zatím jsem si všechny musela koupit.

SARGO: Každé kouzlo má svoje "heat", je to v jeho popisu. Od jednoho po hodně. Sčítají se, v bitvě máš na to stupnici do 15 a za každé kolo se zase asi 4 (nevím jistě, jestli to mají všichni stejné) odečtou. Přes 15 nesmíš přetáhnout.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    IDLE: nevim zatim micham tak 1 lektvar za den :-) btw ty dalsi recepty se musi jen prikoupit, nebo jdou nejak i ziskat ve hre?
    IDLE
    IDLE --- ---
    XSI: Fazolí se dá urychlit vaření, a jinou fazolí můžeš nahradit ingredienci, ale bez toniku to nepůjde. Kromě toho se dá koupit větší kapacita rezervoáru na tonic, což možná udělám, až budu mít nějaký dust nazbyt. Ale přikoupit pár litrů neumím.
    XSI
    XSI --- ---
    IDLE: Není na to ta fazole jak byla v intru? Mám nějaký z truhly.
    IDLE
    IDLE --- ---
    Mě by zase zajímalo, jestli existuje nějaká možnost (cojávím, třeba předmět), jak si doplnit tonic, teda kromě trpělivého čekání, které provozuju teď. Nevím, na co je dobré mít dva kotlíky, když svoje zásoby toniku vyčerpám bezpečně i s jedním.
    IDLE
    IDLE --- ---
    SARGO: Když nějakou splníš, tak se ti rozsvítí ikonka challenges a musíš ji otevřít a vybrat si odměnu.
    SARGO
    SARGO --- ---
    IDLE: ď :-)

A Daily Challlenges jsem se vlastně chtěla zeptat :-) Vyberou se při splnění samy, nebo to musím nějak aktivovat? Zatím se mi je povedlo totiž jenom vyměnit :-/
    IDLE
    IDLE --- ---
    SARGO: Uzdravuje se chůzí. To s tím rychlým kreslením je podle mě blbost, vždycky je deset sekund nebo kolik to je.

S tou spoustou věcí máš pravdu, chvíli trvá, než se člověk zorientuje, třeba bitev jsem musela odehrát tak patnáct, než jsem pobrala, co se tam vlastně děje. :) A udělat si představu o jednotlivých kouzlech a podobně bude na dlouho.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Zdá se mi to, nebo když kreslím dost rychle, tak to ten druhý nestihne dokreslit a má míň útoků?

Uzdravuje se chůzí, nebo jenom časem? Občas zdraví poskočí výrazně nahoru a já nevím proč.

Jsem tak zmatená já, nebo je v té hře moc věcí na koukání? :-D
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    Navíc mi hned první souboj spadl... :-D Je to docela zajímavý, jen je těch kouzel hned moc a já si nepamatuji, co které dělá a jaký si tam navolit, když mám jen 3 sloty na zaklínadla...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    IDLE: prave ze to jako hleda skoro instantne, spis ja jsem vybiravej :-) Protoze jak jsem prelezl tech 74 bodu tak to okamzite zacalo hazet nejaky o 10 levelu vejs, a to je jako nesrovnatelny proste. Ale jinak z toho, jak PvP funguje, jsem fakt jako prijemne prekvapenej, a uz ted je videt jak jsou lidi vynalezavi s ruznejma hnusnejma buildama apod. Az se srovnaji ty levely/moznosti, coz by mohlo byt uz v te druhe sezone, tak to bude nejzabavnejsi cast hry.
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Právě mi dal příšerně na prdel Bunyip.
    IDLE
    IDLE --- ---
    EVILMIND: Podle mě nejspíš ještě nehraje dost lidí na to, aby se to napárovalo nějak rozumněji. Vlastně mě překvapuje, že to vůbec někoho najde.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: ad novy potvory, tak mimochodem jak se nabizeji v shopu jiny, tak to funguje jako DLC, tj. nejsou navic, ale jen je to pestrejsi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: hledani soupere je v principu trosku divny. Za prve nabizi prilisny rozsah levelu - tipuju, ze proste vybira v ramci te PvP ligy a ne podle levelu - takze slabsi level logicky proti silnejsimu odmitne. Melo by to parovat stejne levely, a nenechat odmitat... :)
    Dulezity je kdyz na to hledani soupere kliknes, tak nic jineho nedelat, chvilku trva, nez vyskoci, a interakce s necim jinym pak muze delat prave psi kusy. Zajimavy je, ze na wifi v praci mi zrovna tohle nefunguje, vubec nikdy. Doma/mobil bez problemu.
    XSI
    XSI --- ---
    IDLE: No fakt, boží! Taky na něm asi půjdou trénovat kouzla z kategorie, co člověk bězně nepoužívá (u mě invocation)
    XSI
    XSI --- ---
    Jo a to kolečko mi taky moc kreslit nejde, ale jak je v souboji na pozadí město, tak mezi hráčem a příšerou je most – stačí plusmínus obkreslit jeho oblouk (od mágovy hůlky směrem k příšeře), to mi zatím funguje pokaždý.
    IDLE
    IDLE --- ---
    XSI: Já mám teda dlouhodobě vyzkoušené, že víc chodicích her souběžně nedávám. I kdyby se navzájem moc netloukly, tak na to prostě nemám hlavu. Víc se soustředím na organizaci (kdy co) než na hraní a nebaví mě to. Je pravda, že Maguss zase tolik chodicí není, ale když to je zrovna ta část, co mě na tom zajímá nejvíc...

XSI: Z levelu 3 je dobrej Stone demon, ten je ideální na samoléčení. Vůbec totiž nezraňuje, takže se člověk doléčí a pak ho prostě dotluče.
    XSI
    XSI --- ---
    A od levelu 10 mi tu běhají nový potvory, co maj level 3.
    XSI
    XSI --- ---
    Duely s lidma mi přijdou trochu naprd, hledání soupeře někdy funguje, jindy se nějak divně odsune na pozadí a pak mi to vyhodí ten dialog jestli ho chci nebo ne, a třeba teď mi to takhle z ničeho automaticky přijalo level 25, takže jsem samozřejmě instantně přišla o 15 prestiže. To mě zatím moc neba.
    XSI
    XSI --- ---
    Level 10, yay. Souboje s příšerama mi docela jdou od začátku, to je v pohodě (z kouzel mi na ně přijde nejlepší Beast’s bane, naopak Witch burn – ehm ehm, logicky, ehm – jim nedělá nic). Nejlíp se healuje na Pixie, nemá to žádnej pořádnej útok, takže je snadný zaplnit sloty healovacíma kouzlama.
    A zatím mám pocit, že mi to nebude nijak zvlášť kolidovat s PoGo/DraGo, vzhledem k tomu, že to nepočítá kilometry atd. a souboje jsou stejně spíš na doma.
    Na suroviny stačí kouknout kde jsou a dojít tam se shozenou aplikací.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam