• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDMaguss
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    SARGO: To dělá u kouzla, které nežere heat. ;-)
    IDLE
    IDLE --- ---
    MISOHU: Jo, když se přiblíží až do kruhu, tak se dá dát souboj. Sama jsem to neviděla (mívám polohu skrytou), ale poloviček už si to vyzkoušel.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    SARGO: myslíš na obrazovce při započatí souboje? tam mi ho to taky občas ukazuje jako zam,čenej ale normálně ho můžu používat
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    funkce vyzvat na duel? nevim ale na mapě jsem prostě viděl ikonku jiného hráče ale byla mimo kruh
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Měla jsem jako quest boj s nearby hráčem a normální duel to nepočítalo, tak možná jo :-)

Sloty na kouzla používám tři, ale ten třetí se ukazuje jako zamčený... co dělám blbě? A jak získám další?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: ja myslim, ze takova funkce ve hre neni, nebo jo? :-)
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    viděl už někdo na mapě jiného hráče? ráno jsem zahlídl ale při kliknutí byl to faar a nevim co se pak ukazuje, předpokládám že jde možnost dát duel
    IDLE
    IDLE --- ---
    Jo a s tím tonikem jsem nakonec po kliknutí zjistila, že když ho mám málo a chci vařit, tak mi to nabídne dokoupit za zaťáky. Dobrý vědět.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: jo to mě taky dost zmátlo ale naštěstí jsem na to kliknul omylem a viděl že stačej zlaťáky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: aha, ja totiz myslel, ze ty recepty stoji dust+gold, a rikal jsem si pockam co bude uzitecny - a ono je to dust NEBO gold, super
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    navíc je brewing pro lidi co pouštěj videa dobrý na získáváni bodů do bazaru
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: já koupil ten první co jsem mohl z dvojky ale zatím jen pro brewing ale na duely se to hodí.
    IDLE
    IDLE --- ---
    EVILMIND: Všechno. :) Jsou tam lektvary na posílení vlastností. Takže můžu vypít třeba +5 empower a +10 evasion a pak si dát pár duelů a jde mi to rozhodně líp než bez nich.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    IDLE: a co sis koupila? zatim jako me zadnej ten lektvar moc nezaujal...
    IDLE
    IDLE --- ---
    EVILMIND: Prý se dají získat (tipla bych asi z bedýnky nebo tak něco), ale zatím jsem si všechny musela koupit.

SARGO: Každé kouzlo má svoje "heat", je to v jeho popisu. Od jednoho po hodně. Sčítají se, v bitvě máš na to stupnici do 15 a za každé kolo se zase asi 4 (nevím jistě, jestli to mají všichni stejné) odečtou. Přes 15 nesmíš přetáhnout.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: ja bych tipnul, ze proste nemuzes ty kouzla tak spamovat? :) stalo se mi to zatim vyhradne kdyz jsem spamoval healy
    SARGO
    SARGO --- ---
    To je vážně hrůza, jaké jsem na to dřevo... proč to sakra není česky? Já těm herním termínům vůbec nerozumím. :-D :-D

Hele, jde nějak ovlivnit to overheated při bitvě? Nějak se mi to nepovedlo vysledovat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    IDLE: nevim zatim micham tak 1 lektvar za den :-) btw ty dalsi recepty se musi jen prikoupit, nebo jdou nejak i ziskat ve hre?
    IDLE
    IDLE --- ---
    XSI: Fazolí se dá urychlit vaření, a jinou fazolí můžeš nahradit ingredienci, ale bez toniku to nepůjde. Kromě toho se dá koupit větší kapacita rezervoáru na tonic, což možná udělám, až budu mít nějaký dust nazbyt. Ale přikoupit pár litrů neumím.
    XSI
    XSI --- ---
    IDLE: Není na to ta fazole jak byla v intru? Mám nějaký z truhly.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam