• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDMaguss
    IDLE
    IDLE --- ---
    MISOHU: Jo, že je to tam, kde jsem byla před chvílí, to se mi děje se vším, i s rostlinstvem a tak.

S bednami mám problém hlavně v tom, že celý den sedím v práci, bedýnka mi tu tancuje po okolí, a já pak sednu na metro, přejedu k domovu, procházím se kolem, a nic. Nová mi tam vyroste až někdy ráno, a to na ni nemám čas.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    IDLE: na feedback jsem koukal a taky jsem kroutil hlavou, zobrazování truhel mi přijde že je dělaný že generuje podle toho jak jdu vždy na druhé straně a doskrát i na místě kde jsem před chvílí prošel
    IDLE
    IDLE --- ---
    Štve mě, jak se mi zjevujou nebo spíš nezjevujou bedny kolem domova, tak jsem jim o tom chtěla napsat. V aplikaci je feedback formulář... s asi tak miliónem povinných otázek typu věk, pohlaví a odkud jste se o hře dozvěděli. Tak žádnej feedback nedostanou, na tohle nemám nervy.
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Ježiš jen to ne. To všechny omrzelo už u PoGo, a tohle nemá takovej hype jako PoGo a neni to postavený na emocích z dětství celý generace, takže šance se sejít ve víc jak dvou je asi prudce minimální. Nope.avi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jejda, doufam to nebude jako raidy v PoGO, to by bylo priserny

We are now turning our focus to fixing highest priority bugs, monster AI, optimization, some map changes and then implementation of a new game feature - raid-like Bosses.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: prej to otevre tu truhlu instantne... bych uprimne ani nepouzil, jednak mi nevadi cekat, a druhak je to sance ziskat ten reklamni coin :)
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    A teď mi přestalo fungovat přehrávání rekla, pustil jsem dvě v bazaru a při třetí mi to jenom probliklo a nic se nestalo a už to nelze požít na nic
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    dostal jsem ráno common key, nevíte k čemu se hodí?
    IDLE
    IDLE --- ---
    EVILMIND: To nic moc teda.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hmm to paty kouzlo vypada jako dobrej pain kreslit :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: za kazdou vyhru mas 10 tech modrejch stitu, a kazdej kus toho setu stoji 1000. Tj. musis 300x vyhrat na celej set. Predpokladam, ze ty dalsi 4 okenka na rewards se urci az na konci podle nejakeho finalniho poradi.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    nevíte jak je to s tema rewardama za souboje? ja nakup zmeny visualu obleceni je mi jasnej a uz se snazim ziskat co nejrychleji prachy ale ty rewards nad tim nevim za co presne jsou
    IDLE
    IDLE --- ---
    Mně by se zase líbilo, kdybych v obchodě s recepty viděla, které už mám koupené a "naučené".
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    THEMAKARESH: ja uz itemy managuju radsi primo z toho slotu na postave - da se z nej i prodat ten v baglu. Jsem zacal delat pote, co jsem utratil vsechny penize za helmu v te random nabidce, a pak jsem byl prekvapenej, ze mi kvuli ni spadnul pasek. Bo se ukazalo, ze ve hre zadny pasky nejsou, a byla to bandana ze stejneho slotu... :-) A od ty doby si to hlidam.

Ale mas pravdu, ze inventari by prospelo trochu lasky.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    EVILMIND: Že je to bug to jsem pobral, ale byl jsem líný kotrolovat ty odměny...

Jinak ten inventář mi přijde celkem nepřehledný, kdy kolikrát nevím, kam se mi po equipu poslalo to, co jsem měl na sobě, jak se to vždy zamíchá ty itemy.
    IDLE
    IDLE --- ---
    Jo, ti narmoni se mi tam taky občas zobrazují. Někdy jenom na chvilku a pak se tam ukáže správný výsledek.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    THEMAKARESH: je tam nejaky bug ze to ukaze nejakej zjevne developerskej vysledek boje, ale zatim vzdycky se mi teda boj zapocital spravne, jen jsem videl tenhle nesmysl (obcas proskoci i kdyz jsem ani v boji nebyl)

XSI: obecne je ten klient hodne malo resistentni na to, kdyz je nejakou delsi dobu zarizeni vypnute, pak po oziveni uz mam zkusenost, ze je lepsi ho sestrelit a spustit znova. PoGO/DraGO oproti tomu nevypinam nikdy, a vzpamatujou se, vetsinou, docela uspesne treba i z vecera na rano.
    XSI
    XSI --- ---
    THEMAKARESH: Jo, same here. Ale zároveň se mi do daily questu započítaly coiny, co jsem z příšery vyrazila. Vůbec se mi často stává že je nějakej nesoulad mezi klientem a serverem, ukazuje mi to jinej počet HP než aktuálně mám (potažmo než mám potom v souboji) atd.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    Teď jsem prohrál druhý souboj s příšerou, kdy jsem jí porazil, ale na konci se mi ukáže, že bojoval nějaký narmon proti narmonovi... wtf?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    IDLE: zrovna teda jak tam zminuji Draconius, tak to se vubec neda srovnavat, ten vygeneruje jako "dungeon", a to jsou velky uvozovky, proste nahodnou celou oblast, ale nenuti te ji prochazet urcenou cestou a neni tam zadny boss. Nicmene i tak lidi nadavaji, diky cemuz jsem pochopil, ze tady v CR jsme jeste hodne v pohode, protoze se mi fakt malokdy stane, ze by neco bylo nedostupne, nebo na soukromem pozemku. Jinde volaji na hrace policajty i kdyz jim jen stoji pred domem... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam