• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDMaguss
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: jo to mi taky dela problem, ale jako snadno se to da resit tim, ze si kouzla, co pouzivam vic, dam na ty gesta, co mi jdou :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: PvP mě po pravdě moc nebere. V Dragoniusovi mi to vyhovuje mnohem víc. Takhle je mi hrozně líto spoluhráče - ať už proto, že ho chudáka porazím, nebo proto, že s takovou nickou si nijak zajímavě nezabojuje :-D A moc tomu nepřidává fakt, že jsem opravdu hrozná lama. :-D
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Jo, to mám stejně. A jinak mi ty souboje přijdou čím dál víc zabugovaný, teď se mi třeba stalo že jsem v prvním kole vůbec nemohla kreslit kouzla. Fffu. Můj rank je pořád proklatě nízko.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: To ypsilon mi kupodivu relativně jde, už se mi ani omylem nemaluje obráceně prdelka a kruh, ale z nějakého záhadného důvodu občas zapomínám tvar toho třetího - asi že je příliš jednoduchý a tak se nezafixuje přes patřičné emoce :-D :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    anglicky discord - https://discord.gg/JAyaCew
    IDLE
    IDLE --- ---
    EVILMIND: Jo, kolem práce mi taky skáče po několika stále stejných místech, ale tady na to prostě nemám čas, maximálně když si trochu zajdu cestou na oběd. Kolem domova bych se prošla i víc, ale smolík. Když teda nepočítám první procházku, v neděli. To jsem jich sebrala hned několik po sobě.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Mě roste bedna v práci skoro furt na stejném místě, plus mínus 50m každej den. Byl jsem tam jen jednou, trochu voser, ale je pravda, že když jsem o víkendu pěšky procházel město a bořil Draconius arény v centru, tak jsem truhel pár nasbíral docela snadno.
    Jinak v práci/doma mi teda vsechno spawnuje kus mimo muj kruh, a když jsem ten jeden den měl dvojitej, tak to prostě jen vycouvalo za tu hranici - a fakt to není tím, že bych uvnitř všechno vysbíral! :-)
    IDLE
    IDLE --- ---
    MISOHU: Jo, že je to tam, kde jsem byla před chvílí, to se mi děje se vším, i s rostlinstvem a tak.

S bednami mám problém hlavně v tom, že celý den sedím v práci, bedýnka mi tu tancuje po okolí, a já pak sednu na metro, přejedu k domovu, procházím se kolem, a nic. Nová mi tam vyroste až někdy ráno, a to na ni nemám čas.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    IDLE: na feedback jsem koukal a taky jsem kroutil hlavou, zobrazování truhel mi přijde že je dělaný že generuje podle toho jak jdu vždy na druhé straně a doskrát i na místě kde jsem před chvílí prošel
    IDLE
    IDLE --- ---
    Štve mě, jak se mi zjevujou nebo spíš nezjevujou bedny kolem domova, tak jsem jim o tom chtěla napsat. V aplikaci je feedback formulář... s asi tak miliónem povinných otázek typu věk, pohlaví a odkud jste se o hře dozvěděli. Tak žádnej feedback nedostanou, na tohle nemám nervy.
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Ježiš jen to ne. To všechny omrzelo už u PoGo, a tohle nemá takovej hype jako PoGo a neni to postavený na emocích z dětství celý generace, takže šance se sejít ve víc jak dvou je asi prudce minimální. Nope.avi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jejda, doufam to nebude jako raidy v PoGO, to by bylo priserny

We are now turning our focus to fixing highest priority bugs, monster AI, optimization, some map changes and then implementation of a new game feature - raid-like Bosses.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: prej to otevre tu truhlu instantne... bych uprimne ani nepouzil, jednak mi nevadi cekat, a druhak je to sance ziskat ten reklamni coin :)
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    A teď mi přestalo fungovat přehrávání rekla, pustil jsem dvě v bazaru a při třetí mi to jenom probliklo a nic se nestalo a už to nelze požít na nic
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    dostal jsem ráno common key, nevíte k čemu se hodí?
    IDLE
    IDLE --- ---
    EVILMIND: To nic moc teda.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hmm to paty kouzlo vypada jako dobrej pain kreslit :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: za kazdou vyhru mas 10 tech modrejch stitu, a kazdej kus toho setu stoji 1000. Tj. musis 300x vyhrat na celej set. Predpokladam, ze ty dalsi 4 okenka na rewards se urci az na konci podle nejakeho finalniho poradi.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    nevíte jak je to s tema rewardama za souboje? ja nakup zmeny visualu obleceni je mi jasnej a uz se snazim ziskat co nejrychleji prachy ale ty rewards nad tim nevim za co presne jsou
    IDLE
    IDLE --- ---
    Mně by se zase líbilo, kdybych v obchodě s recepty viděla, které už mám koupené a "naučené".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam