• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDMaguss
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: pockej az opravi ty crity, udajne ted tam je chyba, ze crit se pocita proti evasion (coz je nesmysl protoze crit se musi pocitat z tvoji sance na crit, a proti evasion uz by se mela pocitat jen vysledna rana). Hlavne ted to jsou cocky ze maji lidi malo zivotu, takze kdyz ma nekdo rychlej pristup ke kouzlu co dava za dost, tak tim muze vyhravat. Ale na vyssim levelu uz mu to takhle fungovat nebude... teda, snad. Na rozdil od jinych nejmenovanych her tady vyvojari aktivne komunikujou na FB, a verim se bude jeste hodne balancovat.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    XSI: hele byl jsem bufflej všim co to šlo a stejně jsem dostával čočku :) ani soupeři můžou být taky bufflý a hlavně některý damage kouzel nechápu
    IDLE
    IDLE --- ---
    Kdyby někoho zajímalo, jestli se dá Stone demon vykrvácet, tak dá, ale nedoporučuju. (Zkoušela jsem to v rámci úkolu "Zabij potvoru bez použití útočných kouzel", což Bleed splňuje a jiná potvora zrovna nešla kolem... ale trvalo to přes šedesát kol.)
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Tohle by mě zajímalo, když my máme dark force, co maj ostatní. Ale těším se, až se na ještě trochu vyšším levelu strašně nafetuju různejma lektvarama naráz a pak půjdu mocně vyklepnout všechny ty škareďáky s obřím HP (co je to za class? Tuším, že warrior se tomu neříká)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    po update byl snizen cen iluzi, co jsou za odmenu za tu pvp sezonu, na polovinu
    takze ted uz je to jen 5 vyher za den! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: ja mam pocit, ze kazdy ma jen jedno svoje, ale nevim jiste... kazdopadne na vsechno je nejaka obrana. Napriklad mu ho muzes ukrast... :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Ach so, nenapadlo mě, že máme rozdílné nabídky kouzel :-) Tak proti tomu to hodně nemá cenu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: to je prave Dark Force, ze jo. To ma paladin a ono ignoruje evasion, takze se vzdycky trefi.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Dobře, jsem slepá. Určitě i jiní velikáni světové historie jsou ve skutečnosti slepí jak patrona.
    Kde je sakra tohle kouzlo? :-D

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: Dark Force
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Dulezita informace do Duelu - v kazdem kole pry zacina ten, kdo prvni nakresli nejake kouzlo! Tomu bude treba prizpusobit taktiku... :-)
    IDLE
    IDLE --- ---
    Tak už se mi zjevila bedýnka, na tom samém místě, kde je každé dopoledne. Já chci bedýnky večer, sakra!

A nespustily se mi bublinky při vaření lektvaru, prostě se jenom spotřebovaly suroviny a teď se tam vyrábí úplně slabej.
    SARGO
    SARGO --- ---
    MISOHU: Nakonec to šlo přes facebook. A zmizela mi větší polovina (matematici a ocd prominou :-D) pohárů, tak doufám, že nejsou k ničemu dobré :-D
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    SARGO: Locked? to mám taky a měl jsem to před chvílí už i bez aktualizace
    SARGO
    SARGO --- ---
    ... a teď mě to nechce po aktualizaci pustit dovnitř. Zdá se, že má pracovní morálka je zachráněna.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: Jaky paladin kouzlo? :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: tak to je problem samozrejme jen ted na zacatku, kdy mas malo slotu - az budes mit 10 kouzel tak vzdycky budes mit nejakou kombinaci, ktera na potvory bude fungovat. Ja to treba menim ted proto, ze na PvP mam uplne jinou sestavu kouzel nez na PvM, a obcas tak pri pauze mezi duelama nakliknu potvoru, co nemam cim zabit... :-)
    IDLE
    IDLE --- ---
    Hlavně by bylo fajn, kdyby si člověk mohl předdefinovat vlastní sady kouzel a mezi těmi jenom jednoduše přepínat.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Zrovna šla okolo kráva, takže mohu potvrdit, že skip funguje a je boží. 8-)
    Jen s tím, že je třeba měnit kouzla podle potvor, mám problém. Ono to snad jde nějak líp, než přes Spells? Než to vyměním, potvora uteče. :-)) Tam by to mělo být ideálně tak, že když ji nakliknu, tak by šly změny udělat v tom seznamu kouzel...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam