• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDMaguss
    AR hra pro Android/iOS od 17. února v open beta - maguss.org
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: ja treba vzal rogue protoze rad ve hrach crituju. Nemohl jsem tusit, ze bude crit rozbitej (porad jeste je).
    IDLE
    IDLE --- ---
    XSI: A myslíš, že se lidi rozhodovali logicky? Já při výběru vůbec netušila, do čeho jdu, takže nakonec druid, ale spousta lidí se klidně mohla rozhodnout náhodně. Odhadnout u neznámé hry, jaký herní styl mi bude vyhovovat, dost dobře nejde.
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: To mě vlastně dost překvapilo, čekala jsem, že druid kterej má mít všechno stejně a warden co je univerzální tank budou naopak nejoblíbenější, úplně bych nečekala, že bude chtít být casual player rogue nebo paladin, kterej má třeba nejmíň HP tudíž vyžaduje nejvíc skillu.

... Lidi jsou divný.
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Jo, je nás nejmíň, super 8-) (Nevím teda, co je na tom super, ale to jistě není důvod nebrat to pozitivně. :-D)
    XSI
    XSI --- ---
    A na wiki jsou unique spells pro jendotilivý classy

http://maguss.wikia.com/wiki/Paladin

Magic Missile
    Beast's Bane
    Dark Force
    Demon Sting
    AstralForce

http://maguss.wikia.com/wiki/Rouge

Steal
    Reveal
    Insight
    Spirit Daggers
    Alter Reality

http://maguss.wikia.com/wiki/Warden

Dominate
    Spirit Sense
    Absorb
    Fire Trap
    Prismatic Burst

http://maguss.wikia.com/wiki/Druid

Safe Space
    Chant
    Grace
    Chaos
    Silence

XSI
    XSI --- ---
    XSI
    XSI --- ---
    Blbý na tom teda je, že jako paladin nemám tolik HP a je to kouzlo na čtyři sloty, takže je docela slušná šance, že než to zabije soupeře on stihne zabít mě.
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: No už jsem taky začala, ale stejně mě to zlobí.
    SARGO
    SARGO --- ---
    SARGO: Až dodatečně mi došlo, že jsem napsala pěknou blbost... :-D

XSI: A proč ho prostě nepoužíváš taky? :-))
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Teď mi to U strašně drásá nervy, to je jak ten slot nemít, když se to povede v jednom z dvaceti pokusů, který v boji nemám. :-(
    XSI
    XSI --- ---
    dobře no

XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Tak daleko nejsem, ale v tom případě by měl fungovat i mirror curse.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: v Invocation je ten Cleanse, ten by mozna fungoval (nevim, jestli se to pocita jako debuff).
    XSI
    XSI --- ---
    Ten asi vůbec nemám.
    A to kouzlo co krade kouzlo taky ne.
    Jen to co to odrazí i na něj, což je mi houbes platný, když to schytám taky.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Nepodceňovala bych klasický Absorb, spolkne toho dost :-) Alespoň jsem zatím na nic lepšího nepřišla :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: jsem zkousel chvili hrat s mirrorem i stealem, a nejak mi to nefungovalo poradne, navic to ma nevyhodu ze to musis nechat chvilku rozjet (abys videl co souper kouzli), a pak davat pozor kdy tak asi bude kouzlit na co potrebujes reagovat. Asi si to necham jako moznost az budu mit vic slotu...
    XSI
    XSI --- ---
    Hmm, to budu muset ještě pozkoumat, protože to mě teda ničí hodně.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Je tam nějaké kouzlo, co ti to, co máš za zádama, přehodí na stranu soupeře a pak taky obecně že ti to kouzlo pokazí... a megavelká výhoda je, že o něm víš předem, tak si prostě sekneš štít, aby neprošlo moc.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Predpokladam tam proti tomu bude nejakej dispell nebo tak ne? Ale zatim ho nevidim teda... :)
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: No jéje, je boží O:-)
    XSI
    XSI --- ---
    Taky vám přijde, že všichni furt používají cloudkill (a že to nějak moc funguje)?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: nevim, jestli to mas tak na to klikni jestli tam je dialog na zniceni :-) stejne za ty body nic jineho koupit nejde
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam