• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDMaguss
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Max je 15, ale jedno použití kouzla nestačí, aby nějaký bodík padl. Zkusím teda vysledovat, jestli dva už jo, ale obecně jsem na takhle detailní sledovačky krapet nesoustředěná... :-D
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Max. 15 asi bude, jo. A dřív jsem teda měla dost podvyživený invocations, a teď teda už pár levelů nepoužívám dark arts, protože mi tam prostě ve srovnání s jinýma nepřijde nic zajímavýho.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: ja mam pocit, ze i za jedno pouziti uz neco je, ne? A max asi bude +15. Většinou se snažím, jak ostatně radil už ten tip co je tu jako úplně první post v klubu, abych při každém boji aspon jednou zakouzlil něco z každé skupiny kouzel, a tím tak pravidelně expil.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Kolikrát musím během boje zopakovat nějaký druh kouzel, abych na konci dostala takové ty bodíky? :-))
    SARGO
    SARGO --- ---
    Ty PvP souboje mě začínají vyloženě bavit, to není dobrý... :-D
    Škoda, že nejde dát odvetu, některé ty souboje jsou vážně zajímavé (a příšerně dlouhé - v dobrém! .-)) a padnou na někoho hodně vyrovnaného, to si to pak užívám ať to dopadne jakkoli :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: na mym levelu ale zatim potkavam spis lidi s hafo 1-2 slot spellama, kterejma nakladaj nejaky dotky/poisony apod.
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: No vůbec právě, naopak stačí počkat. Když vidíš, že má soupeř něco co zaplní tři nebo čtyři sloty tak mu to chceš rozhodně stealnout. Takže castneš buď rovnou steal, nebo před něj hodíš nějakej ultimate evasion nebo něco podobnýho na jeden slot.
    Já třeba vždycky začínám tím jednoslotovým evasionem a pak čekám, jestli tam hodí sviňák něco přes tři sloty nebo ne, abych věděla, jestli tam ten plesnivej mrak můžu nebo nemůžu hodit. Ono když máš málo HP (a jako paladin prostě máš málo HP) tak stealnutej mrak otočenej na tebe strašně bolí.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: to neni tak snadny, protoze kdyz to ma 3 sloty a jeste nemuzes uplne zarucit, ze zacinas, tak i kdyz to posles jako uplne prvni, tak muzes teoreticky ukrast jen neco v poslednich slotech. Predpokladam, ze se asi pocita, ze se to bude hrat s tim kouzlem co ukazuje co kouzli souper, pak ovsem zase cekas takze s jistotou muzes krast jen pozici 4/5. Nevim, zatim jsem s tim teda jako nic zazracne nevyhral, chce to mit komplet support kolem no.
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Ostatní asi neznám, ale steal je jako ultimátní výser, ten bych dávala furt. Takhle teda dávám furt dark force a taky to není špatný.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: ne, ale docela bych ted chtel kdyz to vidim :) ty rogue kouzla jako dost sucks
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Nebyls paladin?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: ja treba vzal rogue protoze rad ve hrach crituju. Nemohl jsem tusit, ze bude crit rozbitej (porad jeste je).
    IDLE
    IDLE --- ---
    XSI: A myslíš, že se lidi rozhodovali logicky? Já při výběru vůbec netušila, do čeho jdu, takže nakonec druid, ale spousta lidí se klidně mohla rozhodnout náhodně. Odhadnout u neznámé hry, jaký herní styl mi bude vyhovovat, dost dobře nejde.
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: To mě vlastně dost překvapilo, čekala jsem, že druid kterej má mít všechno stejně a warden co je univerzální tank budou naopak nejoblíbenější, úplně bych nečekala, že bude chtít být casual player rogue nebo paladin, kterej má třeba nejmíň HP tudíž vyžaduje nejvíc skillu.

... Lidi jsou divný.
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Jo, je nás nejmíň, super 8-) (Nevím teda, co je na tom super, ale to jistě není důvod nebrat to pozitivně. :-D)
    XSI
    XSI --- ---
    A na wiki jsou unique spells pro jendotilivý classy

http://maguss.wikia.com/wiki/Paladin

Magic Missile
    Beast's Bane
    Dark Force
    Demon Sting
    AstralForce

http://maguss.wikia.com/wiki/Rouge

Steal
    Reveal
    Insight
    Spirit Daggers
    Alter Reality

http://maguss.wikia.com/wiki/Warden

Dominate
    Spirit Sense
    Absorb
    Fire Trap
    Prismatic Burst

http://maguss.wikia.com/wiki/Druid

Safe Space
    Chant
    Grace
    Chaos
    Silence

XSI
    XSI --- ---
    XSI
    XSI --- ---
    Blbý na tom teda je, že jako paladin nemám tolik HP a je to kouzlo na čtyři sloty, takže je docela slušná šance, že než to zabije soupeře on stihne zabít mě.
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: No už jsem taky začala, ale stejně mě to zlobí.
    SARGO
    SARGO --- ---
    SARGO: Až dodatečně mi došlo, že jsem napsala pěknou blbost... :-D

XSI: A proč ho prostě nepoužíváš taky? :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam