• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDMaguss
    IDLE
    IDLE --- ---
    SARGO: Jo, na lektvary jedu taky a když jsem tuhle deset minut nemohla narazit na soupeře (ani ne tak že by to odmítali, ale že to nenacházelo vůbec nikoho), taky jsem neměla radost.
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Jo, tohle mě na tom taky štve, člověk si dá lektvary a pak jen při matchmakingu kouká, jak vyprchávají. Fetovací výhoda paladina je tím značně oslabena!
    SARGO
    SARGO --- ---
    IDLE: Jak říkám. Charita :-D Nevadí mi ztráta těch kyblíků, vadí mi ztráta času. Loknu si vždycky nějakého toho lektvaru a ony nefungují moc dlouho. :-)
    IDLE
    IDLE --- ---
    SARGO: Nojo, ale když s ním nikdo není ochotný bojovat, tak on se nemá jak dostat do vyšší ligy a tím pádem tam bude strašit furt.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Vyšší level je mimochodem jenom k vzteku, chtělo by to možnost hrát nějak, abych nepostupovala tak rychle :-D
    Nikdo se mnou nechce bojovat :¨-(
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Tak ať ale napřed udělají, že budeš potkávat jen podobné levely... k čemu mi je bojovat s někým, kdo je o 200hp a dvacet levelů výš? To je opravdu jen charita ;-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: ja mam obavy, ze spis nastanou nejake postihy, tj. kdyz ty trikrat odmitnes tak dostanes cooldown na duely obecne, nebo tak neco
    XSI
    XSI --- ---
    No, vůbec by to mohli udělat nějak chytřejc. Třeba se inspirovat Tinderem. Aspoň ve stylu když to nevyjde třikrát tak toho člověka aspoň nějakou dobu nedostat znovu nebo tak něco.
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Jo, to je ona! Bylo opravdu pekelně otravné ji pořád odklikávat :-D
    XSI
    XSI --- ---
    Ještě tuhle jsem potkala

XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Asi tak :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Jo, jeden takový mi tam dneska taky skákal - takže jsou nejmíň dva, maniaci :-D Ale teda motivace bojovat s někým takovým... absolutní nula? 8-)
    XSI
    XSI --- ---
    Oh!

SARGO
    SARGO --- ---
    IDLE: Navíc, o tom taky uvažuju. No kdybyste na ten mechanismus někdo padl, dejte vědět :-))
    IDLE
    IDLE --- ---
    SARGO: Nebude to taky záležet na tom, kolik kouzel člověk celkově použil? Určitě dostávám nějaké bodíky i za hodně rychlé souboje (t1 potvory), kde jsem asi žádné kouzlo ani víckrát nestihla.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Max je 15, ale jedno použití kouzla nestačí, aby nějaký bodík padl. Zkusím teda vysledovat, jestli dva už jo, ale obecně jsem na takhle detailní sledovačky krapet nesoustředěná... :-D
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Max. 15 asi bude, jo. A dřív jsem teda měla dost podvyživený invocations, a teď teda už pár levelů nepoužívám dark arts, protože mi tam prostě ve srovnání s jinýma nepřijde nic zajímavýho.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: ja mam pocit, ze i za jedno pouziti uz neco je, ne? A max asi bude +15. Většinou se snažím, jak ostatně radil už ten tip co je tu jako úplně první post v klubu, abych při každém boji aspon jednou zakouzlil něco z každé skupiny kouzel, a tím tak pravidelně expil.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Kolikrát musím během boje zopakovat nějaký druh kouzel, abych na konci dostala takové ty bodíky? :-))
    SARGO
    SARGO --- ---
    Ty PvP souboje mě začínají vyloženě bavit, to není dobrý... :-D
    Škoda, že nejde dát odvetu, některé ty souboje jsou vážně zajímavé (a příšerně dlouhé - v dobrém! .-)) a padnou na někoho hodně vyrovnaného, to si to pak užívám ať to dopadne jakkoli :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam