• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDMaguss
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Vyšší než můžeš nosit můžeš koupit v shopu třeba. A je to prostě orientační, třeba poor IV věc je furt o dost lepší než legendary I věc. A co potřebuješ nebo nepotřebuješ je na tobě, ale čím lepší stav, tím vyšší bonus ta věc má.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Takže potřebuju Good - Good bez ohledu na to, že každý čísílko v rohu je jiné, chápu to dobře. Ale pak nechápu, proč tam vůbec je, když vyšší než můžu nosit prostě nedostanu...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: poor atd udava jakou hodnotu toho statu vec ma, statu co ti dava primo. Bonus pak dostanes az kdyz mas vsechny veci z toho setu. Rimske cislo v rohu je tier equipu, tj. treba ja nemuzu jeste nosit petku.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jezis to je nejakej hroznej autopreklad, original tady
    Maguss forum
    https://forum.maguss.org/topic/298/territory-wars-fortresses-players-feedback/7
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: S touhle hrou jsem ještě nejspíš nevylezla z domu :-D Vlastně když někde jsem, otrhám kytičky... :-))

Polyšte, já vůbec nechápu to oblečení. K čemu je to čísílko v rohu? A k čemu je v závorce to Poor či Legendary, když mám dojem, že to moc nesouvisí s daným bonusem? Nebo jo...?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Konas Sinakon
    14 hod
    Dobrý den, rád bychom slyšeli vaši zpětnou vazbu. V současné době pracujeme na nové funkci, kterou plánujeme provést po otevření beta verze: Territory Wars - Fortresses.

Zde je velmi velmi stručný přehled:

Teritoriální války postaví proti sobě 4 frakce v boji za kontrolu území. Hráči potřebují porazit příšery v nepřátelských pevnostech a pak vyzvat vlastní armádu, aby ji nárokoval a bránil. Hráči mohou jen vyvolat příšery, které již objevili, a odhalily všechny své rysy - pochopili je. Hráči odhalují zvláštnosti monster tím, že se s nimi bojují. Objevované monstra se objeví v bestiary. Vyvolané příšery získávají zlato pro hráče a nárokovaná pevnost nabízí jedinečné bonusy všem přátelským hráčům na svém "okupovaném území" - regionu.
    Vyvolané příšery žijí buď do doby, než se jejich poslušnost úplně rozpadne (což se děje v průběhu času) nebo až do doby, kdy nepřátelé porazí během útoku pevnosti.
    Hráči mohou zvýšit poslušnost svých příšer s tréninkem, zatímco každé monstrum reaguje na jiný druh podnětu - potřebujete najít, což jinak, jinak se jim to nebude líbit a neoznámí vás. Hráči z téže frakce se mohou navzájem pomáhat a navzájem si navzájem posílat poslušnost. Nepřátelští hráči mohou napadat pevnost pouze.
    V Pevnosti Assault, hráč bojuje s obránci pevnosti (přivoláni monstra) buď do smrti, nebo všichni jsou poraženi a pevnost se stává neutrální.

Ještě nechceme odhalit, ale doufáme, že to stačí. Co bychom rádi obdrželi zpět, jsou spousty zpětných vazeb. Rádi bychom slyšeli odpovědi na takové otázky, jako jsou tyto:

Co očekáváte od této nové funkce?Jaké odměny byste chtěli vidět za účasti (útočící / obranné pevnosti)?Myslíte si, že je to dost sociální?Co od něj očekáváte? Sociální interakce, exotičtější kořist, stavový zisk?
    atd.

Díky za všechny vaše připomínky. Nemůžeme čekat, až je slyšíme a budeme s vámi diskutovat o budoucnosti hry!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: tak jinak nenaexpis ne? Na to je treba zabijet potvory proste, za PvP je prd.
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Na to ale vůbec neni potřeba chodit ven. :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: to sice budou, ale to muzu dohnat az pred koncem sezony teda :-) i kdyz ted nemam vubec cas a v tom mraze bych stejne nesel ven, takze jsem jen asi lvl 16, nevim jestli dokazu nejak zafinisovat...
    SARGO
    SARGO --- ---
    Za půl hodiny ani jeden souboj. Ani JEDEN! Připadám si dotčeně.
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: To je jak mlátit děcka! :-D
    A nebrala bych to tak jistě, že jde jen o body na iluze, třeba budou na konci sezony nějaký odměny a zapláčeš.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: jo. Mam rad level 5, zvlaste kdyz ten boj prijmou... 8-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Bodejď bys to zrovna ty nevěděl :-P

EVILMIND: Ach so... takže 244. Boje mě baví jako takové, iluze začnu brát v úvahu až tehdy, kdy tam bude něco, co se mi bude líbit :-D Ale stejně jsem nepochopila, v čem spočívá výhoda toho snižování. Jsi mezi sabšími hráči?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: ja vim ze jsi Daioni, pouzivas vsude stejnou ikonku i kdyz s ruznejma jmenama :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: rank je to velky bily cislo v pravem hornim rohu :-)

Dobre je to k tomu, ze muzu mit kazdy druhy zapas vyhru aniz by me to stalo moc casu, a aniz by ty zapasy byly dlouhy - protoze cilem jsou jen ty body potrebne na iluze.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: K čemu je vůbec dobré nabírat a shazovat rank? :-D

Já jsem Daioni :-) (Rank musím napřed zjistit, kde se zjišťuje.)
    XSI
    XSI --- ---
    Já to fakt nechápu, ráno vždycky naberu skvělej ranking a jdu od výhry k výhře, a večer pak prohraju i gatě. Vždycky.
    XSI
    XSI --- ---
    A přiznejte se, jakej máte nick a cca rank? Potkávám stejný lidi tak často že už jsme na sebe beztak museli narazit.
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: To dělají, ne že ne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: kazdopadne mi ale taky prijde, ze potvory mimo kruh se podezrele casto zastavuji na jeho hranici :-)

Jinak do duelu lezu neuzdravenej casto, kdyz potrebuju shodit rank treba.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam