• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDMaguss
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    XSI: no jde mi spis oto jak si to ziskal mam bilanci 20 zapasu z toho je 18 decline
    pak to bvetsinou znechucene vypnu a zkousim pozdeji s podobnou bilanci
    XSI
    XSI --- ---
    Taky furt dostáváte quest "brew a oerfect porion that raises your xp gain"? Kterej to je? Mi přijde že ty XP potiony nějak neimplementovali.
    XSI
    XSI --- ---
    MALY_BOBIK: No jo, tak každej hraje, jak má čas a chuť, no. ;-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Jinak sezóna by měla končit asi tenhle měsíc, ňák se to řešilo že je na jeden nebo dva měsíce
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    XSI: kompletní set? Já jsem rád že dám 3-4 zápasy za den a ty máš celej set?? Srsly????
    XSI
    XSI --- ---
    Ví se, kdy končí sezona? Už mám kompletní set (a taky příšernej rating ze kterýho se nějak nemůžu vyhrabat).
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    XSI: https://photos.app.goo.gl/T3obDZZoAbPACu3j2
    nemam ted cas hrat tak jsem koupil potrku eva +2 jak vidis staty zvedla
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Kámen by se ustrnul. :-D Ale jo, bojují statečně :-))
    XSI
    XSI --- ---
    MALY_BOBIK: Evasion apod. Kde se to dá vidět, jestli přidávají nebo ne? Rozhodně jsem to teda nepoznala v souboji.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    XSI: u me potky pridavaji to co maji, zalezi jake potky si davas ?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    EVILMIND: lure je vcelku fajn kdyz venku hodne mrzne jako ted, ale vic udelas venku ;)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    https://discord.gg/kdqrCDz tady pripadne link na czúsk komunitu kdyby mel nekdo zajem
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    koukam ze to nakonec precejen nekdo hraje :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Maguss March Roadmap Hello guys, the following is our March implementation roadmap. All is subject to change, but we consider these tasks to be top priority.

Optimization At the moment, the game crashes on older device models. We believe we found a solution and are currently working on fixing this so you can all enjoy the game.
    Controls Many of you report unresponsive controls, glyphs not being recognized and other control issues. We plan to replace 2nd and 4th glyph and also make buttons feel and act more responsive.
    PvP auto-loss issues We know how discouraging and frustrating this issue is since we also seem to lose for no apparent reason. This bug has the highest priority of all and we will do our best to fix it for good.
    All other highest priority bugs and necessary adjustements/balancing E.g. situations when the game "undresses" you, PvP duels freezing, being stuck at PvP duel Accept/Decline screen, class balance, nerfing heals, removing missing your own buffs and heals, penalty for declining duels, etc.
    Removing the registration barrier Introducing new ways to register and also guest account - Download and play
    Data and battery drain optimization
    Online maps (map overview) The current skin is truly a not a work of art. We will address this.
    Please note that we are a really, really small team (less then 10 people). We are capable of finishing all these taks but please, be patient.

Thanks for your support!
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: To jen když to strašně schytám. Málo HP, no.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: vsak furt kouzlis jen heal, co cekas? ;-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    Přibyl mi další slot na kouzlo. Napřed jsem si byla jistá, že je to zbytečné, protože další už vážně nepotřebuju, a teď se nemůžu rozhodnout, co chci víc. Uá! :-D
    XSI
    XSI --- ---
    XSI: Irion tam vlezl s asi 120 HP, ehm.
    XSI
    XSI --- ---
    Jako fakt mi přijde bizarní, že si dám tři různý potiony a jde mi to ještě hůř než normálně...

XSI
    XSI --- ---
    Ehm, dělaj ty potiony něco, nebo je known bug že ne? Jako +10 evasion se nějak zapomíná projevovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam