• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDMaguss
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: To jen když to strašně schytám. Málo HP, no.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: vsak furt kouzlis jen heal, co cekas? ;-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    Přibyl mi další slot na kouzlo. Napřed jsem si byla jistá, že je to zbytečné, protože další už vážně nepotřebuju, a teď se nemůžu rozhodnout, co chci víc. Uá! :-D
    XSI
    XSI --- ---
    XSI: Irion tam vlezl s asi 120 HP, ehm.
    XSI
    XSI --- ---
    Jako fakt mi přijde bizarní, že si dám tři různý potiony a jde mi to ještě hůř než normálně...

XSI
    XSI --- ---
    Ehm, dělaj ty potiony něco, nebo je known bug že ne? Jako +10 evasion se nějak zapomíná projevovat.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Cha chá, dnes jsem rozdávala radost a štěstí, většina šla na druhou ránu... :-D :-D
    IDLE
    IDLE --- ---
    Já bych něco netýmového chodicího, ale to asi vidím spíš na jinou hru. :)
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Viděla jsem, no. Já chci nějakou netýmovou hru, pretty please!
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Tak doufám, že se aspoň domluví, a bude to v době raidu směrem k portálu s dračicí. :-D :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: tak to bude az nekdy za dlouho, pisou ze za pul roku nejdriv, a mezitim:
    Ondrej Tokár
    Bug fixy, adjustments v pvp, spelloch, a par mechanikach, beasts, wandering bjorn a potom pridu fortresses.

Wandering Bjorn btw ma bejt nejaky NPC obchodnik se super vecma, co bude bloumat po krajine...
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Ony se opravdu seběhnou, ale přímo na tebe - a úplně skvělý pohled je na konci, kdy se zase rozprchávají pryč :-D

XSI: Chci tabulku. :-D :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: aha, tak lure jsem neodhalil, to je takovy jak to pise ze bude vetsi sance ze potvory pujdou k tobe? to jsem si totiz predstavil jak se potvory z cele obrazovky sebehnou na okraji kruhu, a posmesne si na me ukazuji, takze jsem to ani nezkusil... ;-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: ja mam treba uz celej ten set co dava XP, i kdyz ho nosit nemuzu, nakoupenej z shopu. Pravda, on navic ani nefunguje - resp. dava prej jen o 1 EXP navic, se vyplati... :-)
    XSI
    XSI --- ---
    XSI: *24
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Naexpila jsem doma na lvl 23 a venku jsem to hrála všehovšudy dvakrát cestou na nákup a zpět. Daj se koupit lure na potvory, ale většinu dní se nějaká pravidelně spawnuje spolu s kytkama doma, a nebo prostě přijde. Třeba dneska mám impa a chodí mi forgotten spirit, včera se mi tu zjevoval mandrake a chodila mi kitsune a občas kamennej golem nebo jak se jmenuje, den předtím howler wolf... Pořád něco. Na těch se nahealuješ a v PvP tě zabijou a tak dokola. Plus potiony, a vždycky si můžeš kouit nějakej incense potion.
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Jako nechci aby z toho udělali křížence Ingressu a PoGo, a když tam nebude žádnej týmovej prvek tak mi to jako vůbec neva.
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Vyšší než můžeš nosit můžeš koupit v shopu třeba. A je to prostě orientační, třeba poor IV věc je furt o dost lepší než legendary I věc. A co potřebuješ nebo nepotřebuješ je na tobě, ale čím lepší stav, tím vyšší bonus ta věc má.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Takže potřebuju Good - Good bez ohledu na to, že každý čísílko v rohu je jiné, chápu to dobře. Ale pak nechápu, proč tam vůbec je, když vyšší než můžu nosit prostě nedostanu...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: poor atd udava jakou hodnotu toho statu vec ma, statu co ti dava primo. Bonus pak dostanes az kdyz mas vsechny veci z toho setu. Rimske cislo v rohu je tier equipu, tj. treba ja nemuzu jeste nosit petku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam