• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDMaguss
    AR hra pro Android/iOS od 17. února v open beta - maguss.org
    rozbalit záhlaví
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Mám na to nějakej ring na posílení healovacích spellů. Ale taky mi přijde proti jiným, že je mám slabší.

SARGO
    SARGO --- ---
    SARGO: Tzv "slavná poslední slova" :-D

Ale teda dost by mě zajímalo, proč mám o tolik slabší léčivá kouzla :-(
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: To nebylo čekání... mám ho na tý zatracený pitomý pozici poslední, co se mi občas nepovede nakreslit včas :-D Ale už tě mám nacvičenou, muhahá :-D

XSI
    XSI --- ---
    Zrovna jsem narazila na někoho, kdo mi sundal 420 HP naráz o_O
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Tentokrát jsi imho moc čekala s tím cool breeze (a nechalas mě vyhealovat když jsem to měla nahnutý).
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: :-D Aspoň k něčemu ta dřina byla!
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    SARGO: Což jsou prakticky všichni, to si moc nepomůžu :-D Ale jo, mírně se to lepší...
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Ovšem seklo ti to. Vypadala jsem vedle tebe jak úplná socka. :-D :-D
    XSI
    XSI --- ---
    A taky bych ráda řekla, že běžně víc vyhrávám, ale ne prostě. :-D
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: No, paladin je potvora. Ale zas mi to jde hrozně často vedle (včetně léčení, meh), málokdy uhnu a jak už jsem zmiňovala, ty HP...
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Právě proto nesmím minout. Jinak mě dostane i paladin na menším leveu :-)) (Ale jinak teda, jak tu byla debata, obyčejně víc vyhrávám... kromě dneška, kdy mi chodily samé vysoké levely a dostala jsem brutální klepec :-D)
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Já mám všechny itemy na HP, kompenzuju tím nedostatek co má class. A jinak to jedu teda na brute force.
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Tohle je taková ta klasika typu "záleží na jedné ráně" - buď tam jeden evade mít bude nebo ne... snažím se přidávat si štěstí, už to dělá víc než síla rány :-))
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Hehe, taky jsem se zaradovala – a taky jsem to zrovna zmáčkla aniž bych chtěla, jen mi bylo blbý dát decline :-D Však mi to někdy vrátíš, většinou tolik štěstí nemám. ;-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: No konečně někdo známej! ... a zrovna když Duel zmáčknu omylem a nejsem ready. :-D :-D (Ale tímhle kombem bys mě stejně dostala, jenom asi polameji. :-))
    SARGO
    SARGO --- ---
    ANNNA: Prostě se inspiruj seznamy kouzel těch, co tě porazí :-))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    jako prekvapilo me ze lidi s lvl 11 maji full transmog, z toho jsem dosel k zaveru ze proste davaji decline nez potkaji kamose a sharuji vyhru
    XSI
    XSI --- ---
    MALY_BOBIK: Jo, těším se.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    XSI: lagy nemamzadny, balance vyher/proher vcelku ujde. voser je ze ze mi behem pul hodiny odmitnou fight 80% hracu coz nasere ale tohle decline se uz resi a behem pristiho mesice se predelaji pvp skupiny a za neustalej decline uz bude postih, jak v goldech tak v case na pvp
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Jsem ale totálně marná v PvP :/ kdybyste někde narazili na zajímavé hinty (nebo se chtěli podělit ;) ), byla bych vděčná. Tohle je beznadějný!!!
    XSI
    XSI --- ---
    MALY_BOBIK: To já nevim, jakou mám bilanci, ale chce to prostě zkoušet, a pak vychytat takový věci jako nechat druhýho rozhodnout se dřív než ty, jinak spadneš do spirály lagu a tak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam