• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDMaguss
    XSI
    XSI --- ---
    Ježiš já bych TOLIK chtěla aby mi ten blbej cloudkill jednou vyšel... Ze čtyř pokusů ani jednou prostě. Ani vogo jednou.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    XSI: smazali me i bez cloudu :)
    XSI
    XSI --- ---
    MALY_BOBIK: Jo, to dělám taky.
    A je mi celkem jedno jestli se to pozdějc změní nebo ne, ale teď je cloudkill mezi ostatníma spellama jak atomovka vs. kulomety a fakt je to jen o tom, kdo se tou atomovkou trefí.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    v tehle mid fazi je cloudkill top na vse skoro, pozdeji to uz tak nebude. ja si kupuju lure potku pri pvp a zabijim vse
    XSI
    XSI --- ---
    MALY_BOBIK: Mě asi fakt začal kriticky srát ten cloudkill, to je tak nepříjemnej aspekt hry kterej naprosto ničí jakejkoliv balanc... Jinak jako jo, potiony mám, ale zas mě moc nebaví sedět u toho 25 minut v kuse abych je teda naplno využila. :-D Zvlášť když někdy fakt najít match celkem trvá. Doufala jsem, že možnost se nalít potionama bude přijemnej boost, ne nezbytnost abych si vůbec škrtla. Protože bez nich teď vyhrávám jen nějakou haluzí, což se moc neděje.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    XSI: si kupuj/uvar na pvp potky a pujde to lip jen je voser decline no ale jinak to nemas zle, jen si vychytat spelly
    XSI
    XSI --- ---
    Jsem na tom takhle a brečim v koutě.

XSI
    XSI --- ---
    MALY_BOBIK: Giant strenght se mi moc neosvědčil, protože každej druhej má monstrozní defense, přijde mi na to lepší to astral body teda. A jela bych klidně i něco jinýho, ale spelly co dávaj srovnatelně damage co cloudkill dávaj mnohem víc heatu a musíš mít už před nima nějakej buff. A já než si navěším parády tak už jsem na tom většinou blbě (a řeším že dostanu v dalším kole napráskáno tím cloudkillem). Ten spell jako strašně sere hru.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ted jsem an tom takhle bez potek
    https://photos.app.goo.gl/ZiT8eCpe7b0mn9Lp2
    XSI
    XSI --- ---
    Vlastně mi trochu přijde, že ty souboje často nejsou moc o skillu ale o tom, komu vyjde cloudkill a nějakej buff/debuff k tomu. A já to přese všechnu snahu zpravidla nejsem.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    XSI: pokud jedes cloud kill build tak nemas giant str. ten dava dost potom
    na snizeni heatu bych asi dal spis cool off
    XSI
    XSI --- ---
    MALY_BOBIK: Nj, já mám skoro všechen gear na HP, protože bez něj mám na levelu 27 360, což je zoufale málo, a ani s 430 to neni moc vtipný.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ja jsem ted zkousel dot build a nic moc tak sem zase spadl dolu
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    XSI: con potka dava hodne a nevis kolik ma statu kde ale vidim to na emp con + gear taky zatoci
    XSI
    XSI --- ---
    Fakt jako nechápu. UgaDaBuga snad nikdy nemissne, jeho Dark Force dává za dvojnásobek co moje, takže má patrně monstrozní empower i defense a mě to teda děsně frustruje.
    Koncentraci mám spolu s defense nejvyšší a blbej Cloudkill mi prostě nevyjde ve dvou třetinách případů. Zároveň nemám žádnou záložní útočnou strategii pro tyhle případy, kterým dám Dark Forcem za 40 a healujou si za 100, zatímco mi sami nakládají stejným spellem za 90.
    Frustruje mě to a nevím, co s tím.
    XSI
    XSI --- ---
    Jako já dneska o nápadníky nemám nouzi, ale...

MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SARGO: to uz ses 50 ze delas dalsi ucet ?
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: To je teda celkem radikální řešení!
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: A já si založila další účet a tenhle dávám k ledu (kromě nějakého průběžného opečovávání), dokud nebude víc hráčů :-D Číhat na každý duel v průměru dvacet minut mě nebaví. Na devítce je zájmu, panečku, div se nepřetahujou... :-D
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: No jako mám to dost podobný. A taky mám teď hezkej rank tak o něj nechci moc přijít. Ale už jsem novou hůlkou fixla concentration.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam