• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDMaguss
    XSI
    XSI --- ---
    :-D

Já se poslední dobou fakt trápím teda. Buď jasně prohraju, nebo mi spadne během souboje aplikace, nebo bug zamrzne souboj na nekonečně dlouho nebo prostě něco jinýho, ale zas jsem spadla do Tyro II.
    SARGO
    SARGO --- ---
    MALY_BOBIK: Potřebovala bych trochu protrhat obočí, doladit barvu rtěnky k aktuálnímu outfitu, no znáš to, běžné věci. :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SARGO: jak predelat podobu ? dyt si na zacatku udelas jak budes vypadat
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Myslím že nejde, no :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    Nepřehlídla jsem, že tam nelze předělat svoji podobu, že ne. Copak nemají v týmu žádnou ženskou? :-D
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Dobrý vědět! Už cloud nevedu, vymyslela jsem jiný věci. Ne že by mi to s nima teda šlo o moc líp. :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Héle už mi došlo, proč mě tak špatně trefuješ cloudem. Já mám totiž takové super kalhoty! A ty mají super bonus proti tomuto typu kouzel. :-))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SARGO: jo tohle se ladi pristi patch predela celej pvp rank system a pvp find
    SARGO
    SARGO --- ---
    MALY_BOBIK: Nevybírá to podle levelu, ale podle "my league" :-) Takže rozptyl levelů je tam veliký, ale ten odráží spíše herní taktiku... chtělo by to doladit.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    v jakem rozmezi lvlu mi to prihazuje hrace? s 37 asi 6 nepotkam co ?
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Kopí je fancy, ale moc nevím, jestli má nějakou velkou budoucnost. Ale bylo k němu ještě žihadlo, který je na nekonečný souboje jak dělaný. Těš se!
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Tak to brečím teda, protože už tam zase nikdo není :-D Nu což, dostala jsem nějaké nové recepty, tak si pohraju a jdu spát... kopí máš pěkný mimochodem, na to se docela těším :-)
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: No, zkouším nějaké nové parády, tak uvidíme. A vždycky když mě porazíš, tak mě sklepneš o ligu níž. Nebreč, můžeš si za to sama. :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: No jasně, ty mě prostě potřebuješ dotlačit do situace, kdy já se v tom třetím kole neodvážím dát ten ultimátní. (Na dvě kola tě nedám, musím ve druhém vložit to posílení, a tam ty mi musíš provést něco, abych to třetím nedotáhla a raději se vrhla na léčení :-))
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Vlčí hlava je ale stejně strašně neefektivní, protože dává sice spolehlivě, ale málo. Což je prima, ale ne, když máš nejmíň dva spelly, kterýma mě instantně zabiješ když mám pod 200 HP, a na to stačí dvě kola.
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Moc snadno se necháváš zatlačit do defenzivy. Kdybys při tom našem posledním souboji dřív nasadila tu vaší děsnou vlčí hlavu, tak mě dostaneš - takhle jsi mě nechala polomrtvou pořád útočit. Ale je teda pravda, že ti ten cloud nevychází často... ale zase to už by bylo příliš vražedné kombo, kdyby ti chodil i ten :-D
    XSI
    XSI --- ---
    Ježiš já bych TOLIK chtěla aby mi ten blbej cloudkill jednou vyšel... Ze čtyř pokusů ani jednou prostě. Ani vogo jednou.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    XSI: smazali me i bez cloudu :)
    XSI
    XSI --- ---
    MALY_BOBIK: Jo, to dělám taky.
    A je mi celkem jedno jestli se to pozdějc změní nebo ne, ale teď je cloudkill mezi ostatníma spellama jak atomovka vs. kulomety a fakt je to jen o tom, kdo se tou atomovkou trefí.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    v tehle mid fazi je cloudkill top na vse skoro, pozdeji to uz tak nebude. ja si kupuju lure potku pri pvp a zabijim vse
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam