• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDMaguss
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: To bylo mé nízkolevelové alterego :-D Vyhazovalo mě to do Tyra II, ale tam si člověk moc nezahraje, tak jsem posnižovala rating. Což mě trochu vrací ke stížnosti na nemožnost upravit vzhled postavy. Na mobilu dobrý, ale na tabletu vypadá jako guvernantka! Dokonce včetně takového toho lehce netrpělivého rysu úst. V kontrastu s některými nabušenými maníky (které porážím, protože na svých levelech porážím všechny, což je ošklivá výhoda toho, že jede člověk podruhé a ví přesně, co potřebuje :-D) to sice vypadá strašně vtipně, ale já se jí občas trochu bojím. :-D
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Wait, what? One! :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Koukám, že jsi pěkně vylepšila zbraňovou výbavu! :-D Škoda, že jsem zrovna potřebovala umřít :-D
    XSI
    XSI --- ---
    Aaaaa, právě jsem dostala v duelu protihráčku s levelem 50 na poslední čtyři životy!
    A pak to trapně nedopadlo protože blbej poison cloud (ne, to není cloudkill, to je ta trapárna co maj malý žáby).
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Jo. Chtěla bych tam ještě něco jako “už je to nuda, kámo” a “seš už s tim trapnej”. A speciálně pro mě “to už snad neni možný” po padesátým sedmým missu.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Navrhuji přidat mezi ty zdvořilostní větičky ještě "tak už mě sakra zabij, ty pitomče", a to v plném znění. :-D Je naprosto příšerné, že bojujete s někým, kdo je o tolik silnější než vy, že žádné rozumné kombo ho nedorazí, ale on si každé bebí zuřivě léčí a pořád posílá jenom nějaké štíty a oslabovače, místo aby taky někdy pořádně zaútočil, i když vy už se po té čtvrthodině raději neléčíte vůbec, jen aby už to skončilo :-D (Ano, vím, že je tam bílý prapor, ale... nemám ve své mentální výbavě schopnost ho použít :-D)
    XSI
    XSI --- ---
    :-D

Já se poslední dobou fakt trápím teda. Buď jasně prohraju, nebo mi spadne během souboje aplikace, nebo bug zamrzne souboj na nekonečně dlouho nebo prostě něco jinýho, ale zas jsem spadla do Tyro II.
    SARGO
    SARGO --- ---
    MALY_BOBIK: Potřebovala bych trochu protrhat obočí, doladit barvu rtěnky k aktuálnímu outfitu, no znáš to, běžné věci. :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SARGO: jak predelat podobu ? dyt si na zacatku udelas jak budes vypadat
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Myslím že nejde, no :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    Nepřehlídla jsem, že tam nelze předělat svoji podobu, že ne. Copak nemají v týmu žádnou ženskou? :-D
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Dobrý vědět! Už cloud nevedu, vymyslela jsem jiný věci. Ne že by mi to s nima teda šlo o moc líp. :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Héle už mi došlo, proč mě tak špatně trefuješ cloudem. Já mám totiž takové super kalhoty! A ty mají super bonus proti tomuto typu kouzel. :-))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SARGO: jo tohle se ladi pristi patch predela celej pvp rank system a pvp find
    SARGO
    SARGO --- ---
    MALY_BOBIK: Nevybírá to podle levelu, ale podle "my league" :-) Takže rozptyl levelů je tam veliký, ale ten odráží spíše herní taktiku... chtělo by to doladit.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    v jakem rozmezi lvlu mi to prihazuje hrace? s 37 asi 6 nepotkam co ?
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Kopí je fancy, ale moc nevím, jestli má nějakou velkou budoucnost. Ale bylo k němu ještě žihadlo, který je na nekonečný souboje jak dělaný. Těš se!
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Tak to brečím teda, protože už tam zase nikdo není :-D Nu což, dostala jsem nějaké nové recepty, tak si pohraju a jdu spát... kopí máš pěkný mimochodem, na to se docela těším :-)
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: No, zkouším nějaké nové parády, tak uvidíme. A vždycky když mě porazíš, tak mě sklepneš o ligu níž. Nebreč, můžeš si za to sama. :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: No jasně, ty mě prostě potřebuješ dotlačit do situace, kdy já se v tom třetím kole neodvážím dát ten ultimátní. (Na dvě kola tě nedám, musím ve druhém vložit to posílení, a tam ty mi musíš provést něco, abych to třetím nedotáhla a raději se vrhla na léčení :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam