• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDMaguss
    XSI
    XSI --- ---
    Začala třetí sezona. A zase Praha a zase stejný iluze. Hodně motivující.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    jejich koncept dugu je dost o hovne a po tak dlouhe dobe sem cekal mnohem vic nez nastrel neceho v kresleni ....
    XSI
    XSI --- ---
    Ne, že by to ještě někoho zajímalo, ale našla jsem způsob, jak přečurat ten bug při vaření lektvarů, kdy nenaběhne minigame s bublinama ale rovnou vznikne špatnej lektvar. Stačí si ten lektvar nevzít (netapnout na něj), ale tapnout na kotlík. Minigame začne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: fixed
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jak koncept zajimavy :)

Cavte, tak tu to mate. Dungeony. Toto je prvy prototyp s ktorym budeme mechaniku testovat.
    Na to aby ste sa hybali v Dungeone budete musiet chodit v realnom svete no relevantna bude iba vzdialenost, nie smer - teda mozte chodit aj v kancelarii, v izbe ci kdekolvek inde kde mate dost miesta.
    A co mozte ocakavat?
    1. Nove itemy - "enchant stones" ktore budete moct ziskat z Dungeonov a ktore vylepsia equipment
    2. Enigma Boxes - nechajte sa prekvapit, mozno na vas vyskoci mimic
    3. Dungeon Daily objective a Top 5 Adventurers sutaz
    Momentalne stale pracujeme na design dokumentoch. Vieme, ze najviac vas trapi malo contentu a malo sposobov ako robit progress a dalej sa zlepsovat. Aj preto rewardom z Dungeonu budeme venovat vela pozornosti.

XSI
    XSI --- ---
    MALY_BOBIK: Přesně, no. A to mám level jen 37, a stejně to vypadá, že PvP nikdo moc nehraje a když jo, tak vlastně ani nechce, nebo nevim. Čas od času na sebe navěsím nějaký blbý lektvary co mi přijdou za daily bonus a zkouším, a za půl hodiny max. jeden soupeř, ale spíš nikdo.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak planovana oprava PvP co mela byt neprisla, respektive prijde z vetsim patchem. Coz je podle me nejvetsi chyba. hodne lidi to odlozilo a ceka na ubdate. na FB se to resilo a imho dev team opravu chyb resi dost debilne. Misto aby opravovali veci postupne a casto delaji pokazde velkej ubdate. Ja osobne udelal lvl 50 v PVP protivnika nemam protoze me kazdej da decline a tim pro me hrani skoncilo. Pockam co bude dal hra potencial ma ale takhle se to hrat neda
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    XSI: já odpadla velmi rychle. Nedá se hrát za pochodu, a doma to taky žádný extra vzrůšo není :/ Škoda, myšlenka a jednotlivosti se mi líbí moc, ale dohromady mi to nefunguje.
    IDLE
    IDLE --- ---
    Já už nehraju, přece jen dávám přednost hrám, kde se víc chodí a míň hraje z křesla. (Teď testuju novou verzi Delta T, nejspíš u toho taky nezůstanu dlouho, ale aspoň si to osahám.)
    XSI
    XSI --- ---
    Hraje to ještě někdo, nebo už jste to všichni odložili?
    Jsem teď v top 10 global a mám za sebou doslova pár soubojů, a zdaleka ne všechny vyhrané (200 bodů za výhry, tzn. 20 výher celkem). Což ve mně vzbuzuje podezření, že ta vlna zájmu brutálně rychle opadla.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    XSI: tak to jsi šťastný člověk, já se na pvp později vykašlal. Z cca třiceti možných soubojů jsem měl tak 2-4 jinak decline. Nejlepší pak bylo když jsem se propadl na začátek ligy a potkal 11 lvl v kompletním season skinu, mě se povedlo dát Cca 800 tokenů
    XSI
    XSI --- ---
    MALY_BOBIK: No to já nevim, já už je nějakou dobu mám. Bez wintradingu, ehmehm. A proto mi přijde nesmyslný dostat jako odměnu další, když se mají smazat.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    XSI: proč bizarní? Za odměnu dostaneš tokeny na koupi armor skinu. To že jsou teď levnější a lidi hráli pvp trade win je už věc jiná. Další sezóna už doufám bude mít postih na decline spam
    XSI
    XSI --- ---
    Discord nechci, mám už díky takovýmhle hrám Slack a Telegram a stejně mě nebaví to sledovat. Nicméně v rewards mám v třetí kolonce 200 competitive points, tak je přece bizarní, aby je pak zas smazali, ne?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Tj odkaz na discord cz/SK komunitu, trochu mi to na telefonu blblo.

Tady pak neoficiální discord pro maguss : https://discord.gg/ZBWX6EU
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    XSI: tak nová ještě nezačala, jestli sis všimla tak ti zůstali i body v žebříčku. V cbt se po startu nové sezóny body i tokeny smazali
    XSI
    XSI --- ---
    A jako jestli ten set bude fakt v oběhu znova tak je to pro mě teda motivace mínus tisíc.
    XSI
    XSI --- ---
    MALY_BOBIK: A proč jsem jich teda dostala 200 jako prize?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    XSI: body se po kazde sezone smazou :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam