• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDMaguss
    XSI
    XSI --- ---
    MALY_BOBIK: A proč jsem jich teda dostala 200 jako prize?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    XSI: body se po kazde sezone smazou :)
    XSI
    XSI --- ---
    Ale jinak se chystaj tuhle recyklovat, což mě teda netěší, už teď mám bodů na celej novej set.
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Asi v příští sezoně. :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    Hmm, škoda, doufala jsem, že změní nabídku oblečení. Červenou moc nemusím :-D
    XSI
    XSI --- ---
    Sezona nám skončila.
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Guvernantka! Bože, to slovo jsem neslyšela asi od základní školy. :-D
    Ale jako jo, I feel your pain. Taky mi moje postava občas přijde v kontrastu s jinými o odstín tmavší než by bylo fajn, a čára prostředkem obličeje se taky okouká, a tak vůbec.
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: To bylo mé nízkolevelové alterego :-D Vyhazovalo mě to do Tyra II, ale tam si člověk moc nezahraje, tak jsem posnižovala rating. Což mě trochu vrací ke stížnosti na nemožnost upravit vzhled postavy. Na mobilu dobrý, ale na tabletu vypadá jako guvernantka! Dokonce včetně takového toho lehce netrpělivého rysu úst. V kontrastu s některými nabušenými maníky (které porážím, protože na svých levelech porážím všechny, což je ošklivá výhoda toho, že jede člověk podruhé a ví přesně, co potřebuje :-D) to sice vypadá strašně vtipně, ale já se jí občas trochu bojím. :-D
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Wait, what? One! :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Koukám, že jsi pěkně vylepšila zbraňovou výbavu! :-D Škoda, že jsem zrovna potřebovala umřít :-D
    XSI
    XSI --- ---
    Aaaaa, právě jsem dostala v duelu protihráčku s levelem 50 na poslední čtyři životy!
    A pak to trapně nedopadlo protože blbej poison cloud (ne, to není cloudkill, to je ta trapárna co maj malý žáby).
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Jo. Chtěla bych tam ještě něco jako “už je to nuda, kámo” a “seš už s tim trapnej”. A speciálně pro mě “to už snad neni možný” po padesátým sedmým missu.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Navrhuji přidat mezi ty zdvořilostní větičky ještě "tak už mě sakra zabij, ty pitomče", a to v plném znění. :-D Je naprosto příšerné, že bojujete s někým, kdo je o tolik silnější než vy, že žádné rozumné kombo ho nedorazí, ale on si každé bebí zuřivě léčí a pořád posílá jenom nějaké štíty a oslabovače, místo aby taky někdy pořádně zaútočil, i když vy už se po té čtvrthodině raději neléčíte vůbec, jen aby už to skončilo :-D (Ano, vím, že je tam bílý prapor, ale... nemám ve své mentální výbavě schopnost ho použít :-D)
    XSI
    XSI --- ---
    :-D

Já se poslední dobou fakt trápím teda. Buď jasně prohraju, nebo mi spadne během souboje aplikace, nebo bug zamrzne souboj na nekonečně dlouho nebo prostě něco jinýho, ale zas jsem spadla do Tyro II.
    SARGO
    SARGO --- ---
    MALY_BOBIK: Potřebovala bych trochu protrhat obočí, doladit barvu rtěnky k aktuálnímu outfitu, no znáš to, běžné věci. :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SARGO: jak predelat podobu ? dyt si na zacatku udelas jak budes vypadat
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Myslím že nejde, no :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    Nepřehlídla jsem, že tam nelze předělat svoji podobu, že ne. Copak nemají v týmu žádnou ženskou? :-D
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Dobrý vědět! Už cloud nevedu, vymyslela jsem jiný věci. Ne že by mi to s nima teda šlo o moc líp. :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Héle už mi došlo, proč mě tak špatně trefuješ cloudem. Já mám totiž takové super kalhoty! A ty mají super bonus proti tomuto typu kouzel. :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam