KEB:
laciný možná je, nicméně realita takové situace je náročnější, jak jsem psala, ani já bych na podobný obsah "antibabiš" nereagovala, protože je možné sledovat, co se skutečně podniká za kroky..
já teda vidím řadu reálných kroků, které už proběhly..
viz vypovězení smluv zemědělcům Středočeského kraje s tím, že budou obnoveny pod podmínkou ekologického přístupu..
co třeba Dukovany a jejich dostavba, proběhla nejedna interpelace a návrhy, které by zamezily dostavbu za pomoci Rusů a jejich tlaku na snížené bezpečnostní standardy..
kůrovcová kalamita a opakované upozorňování a tlak na to, aby tendr na těžbu proběhl férově bez účasti babiše a jeho společností, tlak na dostatek financí lesům..
je toho mnohem víc, tohle jsou jen některé reálné kroky, které stojí hodně práce a sil,)
klimatickou situaci je potřeba vnímat komplexně, v souvislostech, je nutné překopat celý systém od ekonomiky po školství, sociální, zahraniční politiku, tohle je něco, co se dá zvládnout jedině systematickou prácí a tak je potřeba to i hodnotit..
a těžko se to dělá bez reálné moci, na to je potřeba informovaný volič, který je schopen a ochoten kriticky a komplexně myslet..