• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARRISous-vide, vaření ve vakuu při konstantní nízké teplotě
    SARRI
    SARRI --- ---
    tak ... Muj prvni fail byl, ze jsem zapomnela na "tesneni" a pouzila jsem asi i moc maly hrnec. Ciii teplo unikalo a vysledek nic moc. Po chvili googlovani jsem zjistila, ze nekteri nadobu, ve ktere maji upevnene sous-vide klidne zabali jeste do rucniku.

    Tak si rikam .. Co je vubec nejlepsi nadoba? Klasicky hrnec na vareni, plastova prepravka ci prenosna kempingova lednicka, hmm?

    Jasny je, ze prisrte rozhodne s poklickou ci jinak zakrytym hrncem.
    SARRI
    SARRI --- ---
    Ahoj,
    rada bych tohle auditko pojala jako zdroj informaci, rad, tipu, triku a receptu od/pro sous-vide nadcence. Urcite na nyxu najdu par lidi, kteri doma (ci profesionalne) tuto metodu pouzivaji. Postupne budu dulezite info davat na home a doufam, ze mi pomuzete s mymi vlastnimi zacatky :)
    Pred tydnem jsem si poridila Anovu i s vakuovackou. Prvni pokus omyl uz mam za sebou a nehodlam to vzdat dokud nebudu spokojena :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam