• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AVATARSea of thieves
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    YAKOBO: Hele ja nici slibit nemuzu. Se dneska stehuju a nevim jak co kdy a proc :)
    YAKOBO
    YAKOBO --- ---
    AVATAR: Dneska bych dal zase nejakou nocni session :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Chtelo by to tu lod pro tri, je opruz furt nahanet ctvrtyho :)
    YAKOBO
    YAKOBO --- ---
    Zdaleka ne :) pres svátky sem byl pryč. Za chvíli to zapínám
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ja hraju furt kazdej den, kluci to nejak vzdali. Tak jsme s kamosem sehnali par lidi pres fb.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    už vás to stejně nebaví....
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    DWAY: jj
    DWAY
    DWAY --- ---
    AVATAR: sea?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    9gb patch btw :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Sorry kuci, ze vas podvadim ale vysel Far Cry (a je fakt dobry) :-D Takze nedavam Sea of Thieves kosem, jen rekneme trosku pauza, nez prejde pocatecni FC hype :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    moznosti je spousta :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    AVATAR: a nebo random encounter, jako ta oblacna lebka. proste cas od casu by tam projizdela nejaka npc lod s pokladem. Pripadne nejaky treasure hunt kde bys proste nasel trasu te lodi a sel po ni.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    DWAY: ze bys dostal koordinaty na mori, tam dojel, spawnla se npc lod? Jo, to bych asi zkousnul. Na druhou stranu - je to kostlivec = npc, je to pirat = clovek mi prijde takove pekne prehledne a jasne urcujici proti cemu vlastne bojujes :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    AVATAR: tak beru to jako zase trosku jiny typ mise, kde bys treba prepadl obchodni lod. Nebo silnejsi vojenskou lod, ktera by zase ale prevazela zajimavejsi poklad.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    DWAY: boty (ted myslim lode) bych bral leda na solo, protoze to jsi proti ostatnim lidem fakt dost otloukanek. Ale kdo by to hral solo? Podle me tuhle moznost vubec nemeli davat. Jen to spoustu lidi odradi.
    DWAY
    DWAY --- ---
    AVATAR: jen doufejme, ze uz maji v cajku nejake rozsireni. Souhlas, ze je trosku na prd ze sou nepratele jen kostlivci.

    Bylo by super mit npc piraty, nebo jeste lepe obchodniky. Nejake to zahakovani, trosku vice moznosti jak se pustit do namornich bitev :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    EXX: vyzkouset si to muzes za 150 na ctrnact dni, popripade za 300 mesicne (pokud jsi na xboxu, tak k tomu mas dalsich 100 her :).

    Hele s tou kritikou je to tezky. Lidi te hre zazlivaji, ze neni necim, cim nikdy nemela byt. Jsou z me nepochopitelneho duvodu zklamani, ze to neni MMORPG a ze te hi-lvl protivnik nesesmahne za tri vteriny, ale vsichni maji stejne sance, ktere ovlivnuje pouze jejich skill.

    Vsechno to farmeni repky a penez je naprosto dobrovolne a nemusis ho vubec delat. Proste je to open coop PvP hra, kde misto koridoru je ocean. Nekomu to ke stesti staci, druhy to srovnava s MMORPG, kde openpvp fungovalo naposledy v Ultime Online (protoze v pozdejsich hrach smrti clovek prijde max o par minut casu) a i tam to bylo hlavne o tom, kdo mel vic svitku a narachanejsi skilly. Lidi se, dokud nebyli vyskillovani pvp spis vyhybali. Koncept posadek je skvelej. Mozna uz v nektere hre bylo takhle promakany open pvp, ale jestli jo, minula me.

    Proste je to jako by si stezovali, ze v Counter Striku nemuzes s levlama vylepsovat svuj aim, rychlost nebo dosah zbrani.

    Jako jasne, da se vymyslet spousta veci, ktery tam z historickeho hlediska chybi a dost by se mi tam libily - zakladani pozaru, likvidace plachet, poskozeni kormidla, trvale obsazeni nepratelske lodi, flotily, jeste vetsi lode atd atd. Ale verim, ze to jeste prijde :)
    EXX
    EXX --- ---
    sem ted cetl recenzi na bonusweb .. celkem to tam zdrbali https://bonusweb.idnes.cz/...f-thieves-rare-ddr-/Recenze.aspx?c=A180323_152806_bw-xboxone-recenze_oz , tesim se az si to prubnu pac teda jsem se na to dost tesil .. ale pockam az dropne cena..nemam ted stejne cas..
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    HOUH: ano. A kupodivu to i funguje :)
    HOUH
    HOUH --- ---
    Sorry za lama dotaz, jde v teto hre hrat PC a Xbox spolu??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam