• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AVATARSea of thieves
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    EXX: vyzkouset si to muzes za 150 na ctrnact dni, popripade za 300 mesicne (pokud jsi na xboxu, tak k tomu mas dalsich 100 her :).

    Hele s tou kritikou je to tezky. Lidi te hre zazlivaji, ze neni necim, cim nikdy nemela byt. Jsou z me nepochopitelneho duvodu zklamani, ze to neni MMORPG a ze te hi-lvl protivnik nesesmahne za tri vteriny, ale vsichni maji stejne sance, ktere ovlivnuje pouze jejich skill.

    Vsechno to farmeni repky a penez je naprosto dobrovolne a nemusis ho vubec delat. Proste je to open coop PvP hra, kde misto koridoru je ocean. Nekomu to ke stesti staci, druhy to srovnava s MMORPG, kde openpvp fungovalo naposledy v Ultime Online (protoze v pozdejsich hrach smrti clovek prijde max o par minut casu) a i tam to bylo hlavne o tom, kdo mel vic svitku a narachanejsi skilly. Lidi se, dokud nebyli vyskillovani pvp spis vyhybali. Koncept posadek je skvelej. Mozna uz v nektere hre bylo takhle promakany open pvp, ale jestli jo, minula me.

    Proste je to jako by si stezovali, ze v Counter Striku nemuzes s levlama vylepsovat svuj aim, rychlost nebo dosah zbrani.

    Jako jasne, da se vymyslet spousta veci, ktery tam z historickeho hlediska chybi a dost by se mi tam libily - zakladani pozaru, likvidace plachet, poskozeni kormidla, trvale obsazeni nepratelske lodi, flotily, jeste vetsi lode atd atd. Ale verim, ze to jeste prijde :)
    EXX
    EXX --- ---
    sem ted cetl recenzi na bonusweb .. celkem to tam zdrbali https://bonusweb.idnes.cz/...f-thieves-rare-ddr-/Recenze.aspx?c=A180323_152806_bw-xboxone-recenze_oz , tesim se az si to prubnu pac teda jsem se na to dost tesil .. ale pockam az dropne cena..nemam ted stejne cas..
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    HOUH: ano. A kupodivu to i funguje :)
    HOUH
    HOUH --- ---
    Sorry za lama dotaz, jde v teto hre hrat PC a Xbox spolu??
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ja bohuzel ne. Snad zitra.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    jo, ja mam vecer cas. Ozor snad taky.
    YAKOBO
    YAKOBO --- ---
    nedáme dnes nějakou noční hru? O víkendu jsme s projeli jen šalupu v noci :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    AVATAR: tak to ja o vikendech az tak po 9te pres tyden mozna jeste pozdeji.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    DWAY: no to prave musime natrenovat. S salupou to bylo uz v pohode, ale galleona je jinej orisek. Ono je to fakt tezky odhadnout, kdyz jeste nemam plnou kontrolu nad plachtama. Treba vcera, jak jsem to narval do toho ostrova - kormidlo jsem nastavil spravne tak, abysme ostrov minuli, ale mezitim nekdo vytahl plachty a my zpomalili, takze jsme zacali zatacet podstatne rychleji a misto abysme ostrov objeli, tak jsem to do nej narval :)

    Ale to je dobre, byla by nuda, kdybysme to vsechno meli zmakly za vecer.

    Dnes budu cca od sesti - pul sedme.
    DWAY
    DWAY --- ---
    AVATAR: jojo :) Me jen strasne irituje, ze neumime zastavit u mola :-D Nevim proc :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ja muzu taky prevazne po vecerech. Family life.
    YAKOBO
    YAKOBO --- ---
    AVATAR: Ok tak ja zkusim dnes vecěr zase nějakou delší session. Sakra mě to baví :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    YAKOBO: v pohode, ja mam o vikendu decka, takze budu hrat jen dnes vecer a pak az v nedeli. Mozna v sobotu si chvili dam na pc, ale bez mikraku.

    Ale nepochybuju, ze ozor povali celej vikend :)
    YAKOBO
    YAKOBO --- ---
    Tak se připojím k poplácávání. Včera super hra. Kdo by to čekal po prcnim fail souboji :) o vikendu maluju, ale pokudim se utrhnout si trochu casu
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    DWAY: kdyz mas rovne kormidlo, zadnej smyk nehodis.
    proste zastavit na kotve umi kazdej nouma. Mame na vic a proto to trenujeme - ziskame tim vyhodu nad noumama :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    AVATAR: no zpomalit abychom nehazeli smyky :) Proste kombinace. A tento zpusob sem spise bral na kotveni u ostrova nebo u mola, kdyz tam zrovna nejsou dalsi lode. Takze kdyby se nekdo vynoril na obzorui, tak bude uz kotva vytazena a lod nacyhstana. V boji to uplne prakticke neni no :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    DWAY: hele to ani nemusis zpomalovat, staci v plne rychlosti vyhodit kotvu a stojis. Nam ctyrem se to jeste nestalo, ale v bete jsme to s ozorem parkrat zazili:

    Ve chvili, kdy shodis kotvu a musis pak hned odjet, tak mas problem, protoze kdyz te zacnou ostrelovat z cizi lode a trefujou te, tak tu kotvu ani nemuzes vytahnout, jak te to od ni odhazuje. Minimalne 20 vterin stojis jak kachna na odstrel, nemuzes opravovat, nemuzes kormidlovat, proste jen tocis rumpalem a modlis se, aby te (nebo lod) mezitim nerozstrileli kanonem, aby te neboardli, aby te neodsnipili.

    Takze jo, pokud mas cas na vytazeni kotvy, tak tvoje reseni ma smysl. Zastaveni je podstatne rychlejsi. Jenze pokud ten cas nemas, je to dost na pytel. Takze je asi lepsi se to naucit bez kotvy a byt vzdy pripraven na rychly odpluti. Je to tezsi, ale obcas ti to zachrani kejhak.
    DWAY
    DWAY --- ---
    AVATAR: ja premyslel ze obcas by se na dokovani hodilo, prvni zpomalit (jen na zadni plachut) potom pouzit kotvu (na zastaveni presne kde chceme) a potom jen zkasat plachty a vytahnout kotvu, at sme ready na rychly odjezd. Stejne vetsinou nekdo zustava na lodi :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    AVATAR: mikrak jsem vcera rozchodil, asi stacilo restartovat konzoli.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    DWAY: btw, minutu pote, co jste se odpojili a ja sel kourit nasi lod potopil kraken :)

    kazdopadne vcera dobry. Jeste tak dva vecery a zvladneme i to parkovani pres plachty :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam