• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KALIPHDarwin Project
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    kde se dává hodnocení? Jsem už dva chtěla pochválit hvězdama a nějak jsem to nenašla.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    3,46 pokazde delam show a oni proste ani ty blby 4 hvezdy nedaj nevdecnici`]]
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    K3BAB: no ale mas nad 3,5 a muzes pouzivat gravity a nuke`]
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    MILUCH2: tusim mam tiez nieco pod 4, no obcas som si ten rating vypytal, ked mali ludia dobru naladu dali aj 5 hviezd. casto ludia nehodnotia a este castejsie hodtnotia ked su nasrani a davaju 1 hviezdu, alebo tak... zrejme treba byt kreativny a zabavat hracov, inak to nevidim ako ziskat ratingy.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    K3BAB: kolik máš rating direktora? a jak ho zlepsit, pripada mi, ze nikdo nehodnoti a mam porad 3,4
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    K3BAB: V pořádku, já si DP každej den chvíli zahraju, těším se na červnovej patch. :)
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    Nejaky cas som to nehral, ale po poslednom patchi som dal niekolko hier. Celkom ma mrzi, ze uz nedostavam Fan gifts a nejake odmeny ako show director, ale zase ma tesi, ze po hre vidim, ci som dostal nejake ratingy. Som v posldnom case dost nadseny z Magic the Gathering Areny, tak stremujem to.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    Celkom fajn patch, som rad ze robia nieco s ratingom show directora. Lebo uz fakt netusim co robit aby hraci nenechavali od zlosti jednu hviezdu. Cez vikend to zaficim aj na streame myslim si ze aj 12 hodin. Skusim to ale asi striedat s MTG Arena betou co som dostal, kedze ma to fakt chytilo :)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    Patch Notes 1.11 – Scavengers Studio
    http://www.scavengers.ca/changelog/patch-notes-1-11/

news are coming
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    KALIPH: to je peklo narazit na typka, co trafi asi vsetko, raz som ostal 1v1, dostal som z luku a typek potom trafil dalsie 3, ostal som kukay jak puk, ze co? :)
    Inak posledny kill vo videu vizera dost blbo, typek mieril uplne niekam inam a jeho ciel davno vnutri baraku, haluz.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    oh shit

Darwin Project Championship Series - May Week 2 - Top 10 Plays
    https://www.youtube.com/watch?v=slVw5kPBvZk
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    KALIPH: Podla nalady a hlavne cez vikendy, no vacsinou tiez neskoro vecer, alebo v noci, pripadne nad ranom.
    K tomu zabijaniu, ja som cista lama, s lukom neviem trafit nic a so sekerou ako tak, ale zbieranie matrosov mi ide dobre :D.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    K3BAB: Jak často hraješ? ..Já jen pozdě večer. Konečně jsem pochopil, jak taky někoho zabít.))
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    Velmi sa mi paci novy patch pre show directora, uplne super. Musel som sa skludnit so zatvaranim zon a nukmi a aktualne som na 74 mieste v tabulke directorov.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    KALIPH: Nestreamujem dlho a obcas sa nejaky divaci objavia a v pohode hlasuju. no aj tak to zalezi na tom, ci chce director zahajit hlasovanie, alebo pouzit danu abilitu sam (ak ma 3 * rating a viac, tak moze aj sam).

Nema ta ako instatne zabit, moze ti ale fakt zneprijemnit hru, moze prezradit tvoju poziciu roznymi sposobmi, moze healnut tvojho oponenta ked budete bojovat, alebo ti pozatvarat zony ak je dost nachystany, instatne ta nezabije a ked si dobry, director sa moze snazit ako chce a neda ta.

S tou mentalitou by som ale nesuhlasil, ak ti da manhunt, urcite ocakava, ze budes fajtit a ked ty sa rozhodnes nie, nemusi sa mu to pacit.
    Vacsina dobrych hracov berie manhunt ako prilezitost ziskat extra loot, kopec hracov manhunt prezije total v pohode. Takze ak si sikovny, nebudes mat problem.

Celkom rad si zvolim na zaciatku pravidlo na manhunt a to napriklad ak sa chcem snazit predlzit hru, zahlasim do megafonu, ze prvy kto da kill, dostane manhunt, alebo prvy, co vstupi na strednu zonu....

Dve hry po sebe som narazil na dobrych hracov v 2man teame, prvu hru vyhrali a kedze som od nich znova cakal kopec akcie, tak som im dovolil si povedat manhunt ciel. Zvolili si jedneho zo seba a hned ocakavali aj oni akciu, tak som po nich poslal dalsich hracov, stacilo sa prihovorit a poprosit ich aby si po nich. Boli zakempeni v baraku a kukali do mapy, ked uz okolo ich domceka kruzili 3 tymy a zacal celkom dobry a velky fajt a oni to dali, myslim ze som im dal potom aj heal, ale to az po nejakom kille ci dvoch. Urcite som tam aj niekoho zohrial aby bezal dalej fajt.

KALIPH
    KALIPH --- ---
    K3BAB: Jak moc se ti lidi angažují při hlasování??

- Co si myslíš o situaci, kdy je na mě udělán Manhunt, šípy mi sfištěj kolem hlavy.. ale mám rychlý botky.. jsem na kraji zón, z nichž jedna se má zavřít za 20 vteřin.. a jelikož se mi nechce bojovat.. nemám brnění, nic.. vběhnu do zavírají zóny, s tím že mne pronásledovat nebudou a já ještě stačím vyběhnout - a direktor mi oznámí, že mě za to zabije a instantně provede. :)

Tím chci říct.. člověk to chce trochu okořenit, ale direktoři nemívaj moc Hunger games mentalitu...
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    KALIPH: snazim sa, za ten cas co to hram som vytvoril hracom strasne vela neprijemnych situacii, ale naopak aj tych prijemnych a vyhovujucich. snazim sa vyrovnavat sily medzi sutaziacimi.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    Ospravedlnujem sa, niesom moc dobry pisar recenzii, ale snad ten moj clanok aspon trosku objasni nezaujatemu hracovi o com zhruba hra je a co ponuka nove oproti inym battle royale hram.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam