• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYConan Exiles
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Z toho rovnou udělejte Adamitskou kolonii, kdy armor bude dávat staty, ale nebude se zobrazovat.
    JCD
    JCD --- ---
    A chceme vlastne řešit balanci a itemizaci a obtížnost?
    DWAY
    DWAY --- ---
    VIRIK: ten mec je peklo :) JCD mi udelal jeden, a v podstate lepsi sezenes az na levelu 30 takze v tomto pripade je to pravda trosku cheat. Ale moc mi to nevadilo, protoze sem v singlu okolo lvl 30 skoncil, takze zvyhodneni abych se dostal rychleji zpatky me neurazilo.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    nechci
    JCD
    JCD --- ---
    Na tech DLC je dobre, ze se daji zakazat ;)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    JCD: to je právě to, že DLC zvýhodňujou zejména u toho dropování, proti hráčům co ta DLC nemají. Tobě stačí pár schovaných pecí u želez a někde zašitej ponk na kůže a hned si uděláš výbornou zbraň a armor, bežnej hráč ale po ztrátě musí zase tvrdě vyrábět v mnoha krocích to co měl. A během tý doby ho ty může šikanovat a okrádat dokola :D.
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    VIRIK: Jo, to já se začal věnovat takovým hloupostem, jako je výroba stolů, židlí, koberců a podobných hloupostí :) Zatím jsem se ještě pořádně nevěnoval osvětlení, ale to je na pořadu dne taky :)
    A krom toho sháním recepty na různá jídla.
    JCD
    JCD --- ---
    Mas pravdu, DLC zvyhodnuji, a nedropovani armoru taky, jsem proste munchkin :)

    Na zacatku je to fajn, jenze to, ze si clovek ponekolikate znovuvyrabi gear uz nic novyho neprinasi. Zvlast kdyz uz ma zajetou vyrobu. Stejne tak jako sandstorm je hrozivy na zacatku, tak na vyssim levelu uz je to jen na par minut zpomaleni.

    VIRIK
    VIRIK --- ---
    JCD: zrovna jsem chtěl napsat, že pokud za to budeš něco mi chtít dát, tak že potřebuju kůže :)
    JCD
    JCD --- ---
    VIRIK: Dekuju uctive Vasi Milosti ;)

    Zivotnost je fajn :)

    co ti za to nabidnu? mam slusnou zasobu nosorozci kuze ;)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Jinak souhlasím s tím, že za to všechno může JCD :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    DWAY: pravda, vyžádal. Ale já mám vnitřní disciplínu a nezneužívám to k teleportu a rychlocestování :D
    Poctivě to hraju. Když to zapneš, prostě si vyrobít spoustu věcí do zásob a rozestavím si lovecké chatky a ukryté zásobárny.

    Jinak sehnal jsem si po doporučení i ten kod na bonusový meč, takže mám velde té legendární zrboje z EA přístupu i tohle. A je to trochu blbé, protože ta DLC strašně zvýhodňujou.

    DORIAN: já investuju do umění vyrábět brnění a už si dělám i odlehčené nebo s bonusy na hbitost, pomocí těch upgradů.


    JCD: což mi připomíná - stygijské brnění máš v několika kusech u mne v armor ponku. Normálně je to ten vepředu, jdi k němu a vyber co se ti zlíbí. Jednu část jsem zkusil odlehčit, možná budeš chtít ještě stygian armor ve verzi lehká, tu už umím taky. Ale musíš si říct. Ostatní jsou taky vylepšený, většinou ale lepší životnost.
    JCD
    JCD --- ---
    DWAY: takze za to muzu ja!
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    DWAY: Já běhám prostoprsý furt - ke kudlařce a tanečnici se to hodí - a spodek zakrývá zatím Dafarijská bederní rouška. Stále doufám, že najdu něco lepšího.
    DWAY: Tak běhej bez brnění při práci :) Alespoň si budeš připadat jako správný otrok, když se ti ty tvoji flákají u jednotlivých pracovních stanic nebo čumí s lukem z hradeb ;)

    DWAY
    DWAY --- ---
    VIRIK: tak kdyz si nekdo vyzadal nedropovani vybavy pri smrti, takze ani nemam moznost kochat se pri behu pro vybavu :-P
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    jak si brání právo vidět kozy :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    DORIAN: Takove to zakladni brneni pruhledne je, v podstate odstranili ten hadr co ma pres kozy, ale treba shamanske a stygijske brneni neni pruhledne vubec. O moc dale jsem se nedostal abych odzkousel. Ale hadam ze to moc neprehaneji a delaji to pruhledne tam kde to ma smysl.
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    DWAY: Já se tedy orientuju jen podle printscreenu - ve hře jsem to neviděl - a musím říct, že to působí dost průhledně :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    VIRIK: jo a ty točitý schody josu hodně dobrá věc a mod je má i z kamene na tier 1.
    To sklo je asi zajímavý, ale já ho nikdy nepoužil, je to něco jako teir 4 stavění, ale na krásu. Prakticky ale se strašně hodil a vyplácelo se nejvíc stavět železné ploty a točité schody, plus teda ještě ta okna.
    DWAY
    DWAY --- ---
    DORIAN: skimpy armor ale nesvlece vsechny brneni, jen u nekterych z nich odstrani spodni pradlo, coz mi prave prijde lepsi, takove uveritelnejsi. Nedela to kazde brneni za kazdou cenu pruhledne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam