• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    LUCIASHECK: Hmm, rozumim! :))
    REONA
    REONA --- ---
    EULE: Nepochopila jsem, proč po 3 dnech odkazuješ na mě. Já tuto diskuzi nezaložila ani nepojmenovala. Kasumi se vyjádřila obšírněji. Přesto jsem to právě já, komu potřebuješ vysvětlit svůj pohled. Fakt nevím proč. Ale vlastně to ani vědět nepotřebuju.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Nechte to být. Název klubu měnit nebudu.
    Když do něj dám “zdravě”, zase nakonec dojde k tomu, jak je na sociálních sítích zvykem, že se tu někdo začne vymezovat kvůli nějaké ptákovině.

Vítány jsou fotky i recepty, typy ke kvalitnímu stravování či potravinových intolerancích.

Tak to nechte být a užijte si dne i tento klub...
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Radi jime zdrave zni o trochu lip.
    (Stavajici nazev mi nevadi, je to jen poznamka na okraj, ale mozna by pomohla anketa?)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SAAYURI: Tak mozna treba proto, ze udelat z Radi jime Radi zdrave jime proste nejde.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    A proc ze je problem to dat do nazvu? ;D
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    VENIKA: Aha, takze koukam, ze ani priznat tu neschopnost nestaci :).
    Dik tem, ktery poradily, dik i za to minusko.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    VENIKA: Kdyz jsi uvnitr, klikni na nazev.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    VENIKA: Tak, ze kliknes v danem auditku na jeho nazev. Thank me later.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    REONA: (ja treba ctu nyx vyhradne v iphoni appce a tam proste nemuzu najit, kde se k tomu zahlavi proklikat. Takze mozna at tak ci onak neschopnost, ale upravit nazev klubu treba pridanim “zdrave” by asi taky tak moc nebolelo - podnet pro spravce)
    JARDA128
    JARDA128 --- ---
    EULE: nevim jestli je to zdravy ale urcite to buda namka.
    EULE
    EULE --- ---
    REONA: promin, ale ted jsi trochu zbytecne dramaticka. Zadne vymezovani tu neprobiha. A vinu tu nikdo citit za nic nemusi. Pokud se te neco dotklo, tak to rozhodne nebylo ucelem :)).
    REONA
    REONA --- ---
    EULE: Nechtěla jsem se k tomu již vracet, ale pokud na tom trváš...ok, chápu, že ne každý ví, jak tento klub vznikl a lidé někam vlezou a nemůžou si ani přečíst záhlaví, co by se namáhali, však jim jde o obrázky. Ale proč na tuto svou lennost a neschopnost opakovaně upozorňujete?
    Místo takového normálního "mea culpa, nečetl jsem" se bude dokola mluvit o názvu, který nedostatečně informuje o účelu klubu? No a? Navíc já napsala pár slov a po několika dnech někomu stále stojí za to se proti mě vymezovat..proč?
    EULE
    EULE --- ---
    ILLUZE:
    REONA:
    Tahle odpoved asi mela jit spis REONE, ktera se tu pozastavovala nad langosem. Ja jen podotkla, ze z nazvu auditka neni zrejme, ze by tu melo byt primarne zdrave jidlo. Jinak samozrejme souhlasim.
    EULE
    EULE --- ---
    Kynuty boruvkovy kolac s drobenkou sem taky muze? :))

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    EULE: popravdě řečeno - on i bůček nebo smetanová omáčka jsou za mne zdravější, než když si koupíš třeba Bebe sušenky nebo když se podíváš na složení jogurtu Florián https://nakup.itesco.cz/...wAppvp-Ubst5YNyfTWxkRvwV7LiKzV3bICs93vbX73MctPAK-Q-_RBMh_S7RoCnZIQAvD_BwE
    EULE
    EULE --- ---
    REONA: Nazev auditka je malicko zavadejici - myslim k tomu rozpoznat bez cteni nastenky, ze primarne ma jit o zdrave jidlo.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Dnešní oběd inspirovaný perskou kuchyní ;)
    Pečený lilek, cuketa, mleté hovězí s rajčaty, rýže basmati a žlutá se šafránem, trochu brokolice, okurkový salát a meloun.

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ILLUZE: GUDRUN: jo a na 1 porci 1 větší kyselá okurka nakrájená na kostičky
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KOCHANSKA_CH: jj, z růžičkových - omyješ je a pak rozsekáš v mixéru - podusíš na kapce olivového oleje nebo na másle se šunkou / slaninou, osolíš a opepříš

GUDRUN: maso je ze zbytku večeře den předtím - jinak nakrájíš přiměřené množství pórku a spaříš ho horkou vodou, přidáš kysanou smetanu / jogurt, sůl a bílý pepř
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam