úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
rozbalit záhlaví
KOCHANSKA_CH
---
---
16:41:01 21.10.2018
2 odpovědi
FITH
: Zkoušela jsi ty lučinové s psylliem? Ty jsem zavrhla, chutnají jak hubky na nádobí.
FITH
---
---
15:52:26 21.10.2018
1 odpověď
Pokud ji ty mandlove,tak nebude problem,tedy pokud prekona ostych k te nezvykle barve :o)
KOCHANSKA_CH
---
---
15:50:04 21.10.2018
FITH
: Já jsem zatím zkoušela jen bábovku z bílého máku a tvarohu. Na černý knedle nevím, jak by se chlap tvářil. :-)
KOCHANSKA_CH
---
---
15:48:40 21.10.2018
+8
Podzimní grilování sice na zahradě, ale doneseno nahoru do jídelny, aby to nechladlo bleskovou rychlostí.
Krůtí a telecí medailony, zelenina, domácí tatarka. Dezert je jablko v alobalu se skořicí a vlašáky, tramín z Pavlova.
FITH
---
---
15:48:00 21.10.2018
1 odpověď
KOCHANSKA_CH
: Vlastne jsi me inspirovala s tou panenkou se svestkovou. Cerstve jsem si koupila tu makovou mouku na zkousku a napadly me ty mandlovo-makove knedliky :o)
KOCHANSKA_CH
---
---
15:44:44 21.10.2018
1 odpověď
FITH
: To je dobrá kombinace! :-)
KOC256
---
---
15:38:53 21.10.2018
+5
kaše ze smetany a másla výborná.
Maso marinované v marinádě z olivového oleje, balsamica, česneku, čerstvého tymiánu a fenyklu.
FITH
---
---
12:59:37 21.10.2018
ALONSY
: :o),vypada,to mas pravdu.Mam rada kombinaci mak- svestky,takze jsem to zkusila a je to dobre.
ALONSY
---
---
12:56:54 21.10.2018
1 odpověď
+2
FITH
: Jak tě napadly makový knedlíky? :o To vypadá skvěle / divně! :-)
FITH
---
---
12:51:08 21.10.2018
Krupan s toho co jsem pri prochazce se psem nasla pod stromy. Sice na talirku nevypada vabne,ale chtutna vyborne.
FITH
---
---
12:47:01 21.10.2018
3 odpovědi
+14
Veprova panenka se svestkovou a makovymi knedliky
KOCHANSKA_CH
---
---
9:46:15 21.10.2018
+1
SARRI
: Přesně tak.
SARRI
---
---
20:36:41 20.10.2018
1 odpověď
+5
BISCUIT13
: rekla bych, ze cloud egg .. bilek vyslehas na snih, peces na 170C asi 3min do zlatova pak na to pridas zloutek a peces jeste dalsi 3min
KOC256
---
---
17:39:31 20.10.2018
+6
karboš se strouhaným bramborem...
Dýňovou polévku jsem vyfotit nestihl jak byla dobrá :)
BISCUIT13
---
---
17:39:26 20.10.2018
1 odpověď
KOCHANSKA_CH
: co je ta ""laskonka"" s vajíčkem prosím? :-)
FITH
---
---
17:32:58 20.10.2018
+3
Dnesni vecere,grusovky,sardele,rajce,petrzel,syr.
FITH
---
---
12:23:48 20.10.2018
+4
Dnesni zbytkovy obed: plneny zampion,bataty,celerovomrkvovorepovy salat,zelny salat,vyprazena slanina...
IMG_20181020_120832.jpg
KOCHANSKA_CH
---
---
11:42:31 20.10.2018
2 odpovědi
+14
Když je čas hrát si s pozdní snídaní.
ALONSY
---
---
19:33:21 19.10.2018
+1
XMARGE
: A přesně to plánuju k večeři. :-)
XMARGE
---
---
19:03:01 19.10.2018
1 odpověď
+15
my dneska s dcerou obědvaly krůtí řízky v mandlovém obalu..
FITH
---
---
17:08:10 19.10.2018
1 odpověď
+1
VALENTINA
: Ja je delam v hrnecku,2 lzice mandlove mouky,1 vejce,1/4 lzicky prdopece,sul.Vse rozkvrdlam v hrnicku.Vlozim do mikrovlnky na 1 min.na plny vykon.Je to rychlovka,muzes pouzit i misto chleba.
KOCHANSKA_CH
---
---
11:23:06 19.10.2018
+1
VALENTINA
: Jo, ty jsou jednoduché.
4 vejce
sůl
2 PL olivového či jiného oleje
5 PL mandlové mouky
1 ČL jablečného octa
1/2 ČL prdopeč
Rozšlehám a v nádobě na knedlíky z Tescomy to dám na 4,5 minuty do mikrovlny. Trochu to vyběhne. :-)
VALENTINA
---
---
8:23:36 19.10.2018
2 odpovědi
KOCHANSKA_CH
: a ty mandlové knedlíky? předpokládám jsou bezlepkové, z mandlové mouky?
KOCHANSKA_CH
---
---
18:23:37 18.10.2018
+6
LUCIASHECK
: Byl to experiment. Na kola krájený pórek dusit na přepuštěném másle a hned solit, část zelené nakrájené části nechat stranou. Až pórek trochu změkne, prolít lehce smetanou a nechat zpěnit. Pak zastříknout bílým vínem a nechat odpařit, přidat bílý pepř. Dál už tam přišel zcezený výpek z vepřového, půlka kelímku mascarpone, trocha vývaru a kůra z parmezánu, co už je na ulomení zubu. Po provaření tyčákem rozmixovat a přidat část stranou ležícího pórku a ještě lehce provařit. Zbytkem zeleného sypat při servírování.
LUCIASHECK
---
---
18:12:57 18.10.2018
1 odpověď
KOCHANSKA_CH
: Potrebuju recept na porkovou omacku!
KOCHANSKA_CH
---
---
17:30:08 18.10.2018
2 odpovědi
+10
Farmářský pórek už byl v lednici trochu uražený, tak jsem z něj vyrobila omáčku ke zbytku vepřových vrabců. Výsledek mě i muže velmi příjemně překvapil. Přílohu tvoří mandlové knedlíky.
KOCHANSKA_CH
---
---
18:14:25 17.10.2018
+8
Tři druhy cibule, bílé víno, vývar, bílý pepř a sůl - francouzská cibulová. Dosypáno petrželí a škvařeným špekem.
Vrabci z vepřové plece, kapusta a brambor. Německý riesling.
MAR_TINA
---
---
22:09:55 15.10.2018
+18
hovězí líčka
FITH
---
---
17:05:15 15.10.2018
+5
Neco z vlastni zahradky,zapecena brokolice.
IMG_20180726_175309.jpg
KOCHANSKA_CH
---
---
16:40:39 15.10.2018
FITH
: Děkuji!
FITH
---
---
16:36:50 15.10.2018
1 odpověď
+3
KOCHANSKA_CH
: To je cira nadhera :o)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam