úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
KOCHANSKA_CH
---
---
10:41:04 26.11.2018
+2
POHODAVOLE
: Krása!
POHODAVOLE
---
---
10:14:15 26.11.2018
1 odpověď
+17
Vcera jsem pekl tri :)
DAVE_PAGE
---
---
17:13:14 25.11.2018
+8
Jedna z nejcastejsich veceri, kde spotrebovavam zbyly vyvar. Ted je to drubezi, kterej doplnim badyanem, vanilkou, rybi omackou, sojovou omackou a nakonec miso pastou. Ryzove nudle, tofu, koriandr a chilli.
LUCIASHECK
---
---
17:23:48 21.11.2018
+2
KOCHANSKA_CH
: uz vim, co budu obedvat v pondeli, az tu budu sama! Kotel spenatu zni jako skvelej napad :)
KOCHANSKA_CH
---
---
16:56:40 21.11.2018
1 odpověď
+6
Dnes to vidím v barvách. :-)
Mrkvovo batátový krém se zázvorem.
Smetanový Pepek námořník s česnekem a vajcama.
KOCHANSKA_CH
---
---
16:33:13 20.11.2018
+5
Gratinovaný květák s uzeným bokem, smetanou, mascarpone a čedarem (opět Grusovka). Salát s fetou, VZ z Velkých Bílovic. Čerstvé klíčené mungo fazole.
MOODYCAT
---
---
13:44:29 20.11.2018
-2
BISCUIT13
: Tím, jak jsi popřál hezkej den jsi to poslal do úplně jinýho levelu vegety.
Hezký den všem!
ILLUZE
---
---
11:51:28 20.11.2018
+7
Rychlá a kupodivu lehká večeře - plněné zapečené žampióny s cheddarem a salátem, se drceným upečeným masem, bylinkami a paprikou.
ILLUZE
---
---
11:48:39 20.11.2018
+5
Můžu o něco poprosit?
Vykašlete se na to všichni... mazat vás zpětně nebudu, ale jestli budete mít potřebu si ještě něco vyříkávat, pak prosím do pošty.
Děkuji.
KOCHANSKA_CH
---
---
10:40:18 20.11.2018
BISCUIT13
: Když jsi to tedy pochopil, pak byl tvůj příspěvek zbytečnej.
Na provincionalismu ani nic špatnýho být nemusí a věřím tomu, že každej přispěvatel zde by dokázal psát vznešeně a správně všechny přísady. Ale není to nutný, že? :-)
LUCIASHECK
---
---
10:33:23 20.11.2018
+4
BISCUIT13
: Akorat tu na to nikdo neni zvedavy. Mozna by bylo fajn se presunout nekam, kde na to zvedavi jsou.
KOCHANSKA_CH
---
---
8:53:11 20.11.2018
BISCUIT13: Děkujeme za velmi poučné OT, příště vysol jídla.
Možná by stačilo si poposednout a nadsázka "bydlena styl" by byla lépe pochopena? Právě že jsem to chtěla taky zkusit včetně bydlenovské češtiny. Anebo prostě bydlena su. (moravismy taky vadí?)
VALENTINA
---
---
8:23:30 20.11.2018
GILLIATT
: jj, já už dělám palačinky i těsto na pizzu z žitné a jde to, ale je s tím oser a trhá se to, takže asi vyzkouším z žitné jen perníčky a ostatní udělám pro děti normální, oni samozřejmě tu žitnou mouku taky nejedí...
KOCHANSKA_CH
---
---
8:04:37 20.11.2018
+2
VALENTINA
: Tohle na mě kuklo na FB:
KONOPNÉ DORTÍČKY S OŘECHOVÝM KRÉMEM A ČOKOLÁDOU – Colors Of Low Carb
http://colorsoflowcarb.cz/...u/?fbclid=IwAR0CpSCCWlUyxILVgL0V6LleSMw5L5r-BYmdadiXOZBtZyby7wpjjVq810M
BALAENA
---
---
0:11:58 20.11.2018
VALENTINA
:
http://www.pradobroty.cz/2012/12/skoricova-klubka.html
to "Anonymní" dole jsem psala já
ALONSY
---
---
21:42:33 19.11.2018
Vanilkové rohlíčky • CukrFree.cz
https://cukrfree.cz/vanilkove-rohlicky/
GILLIATT
: To bych radši zkusila něco takového:
http://www.veseleboruvky.cz/2013/12/vanocni-cukrovi-paleo-orechove-linecke.html
Ale budu hledat dál. Ty rohlíčky vypadají dobře, to asi zkusím.
GILLIATT
---
---
21:02:10 19.11.2018
1 odpověď
+1
MAR_TINA
: jasne, ale valentina se ptala na neco bez psenicne mouky...dela se to blbe, ale udelat se to da.
MAR_TINA
---
---
20:55:47 19.11.2018
1 odpověď
+2
GILLIATT
: vzhledem ke složení - pořád je to mouka, máslo, cukr, pracnosti a výsledné chuti bych doporučila udělat klasické linecké :D
KOCHANSKA_CH
---
---
18:37:23 19.11.2018
+8
Rychlý játra "bydlena styl" s worčestrem, sojovkou, chilli omáčkou a křupavou zeleninou, sem tam žampion.
GILLIATT
---
---
18:36:32 19.11.2018
2 odpovědi
+1
VALENTINA
: dělala jsem linecké z žitné mouky a pak taky něco jako karobové hrudky z ovesných vloček. To víš, blbě se to dělá, pač to nedrží a pak to ani moc nikomu nechutná :)
Linecké:
210 g žitné mouky, 170 g másla, 2 žloutky, 60 g moučkového třtinového cukru, 1/2 lžičky citronové mouky. Těsto nechat odležet. Péct na 150 st, 15 min. Nechat odležet 2-9 týdny.
Pár receptů má taky kuchařka ze svatojánu
https://www.facebook.com/pg/KucharkaZeSvatojanu/photos/?tab=album&album_id=459164044134810
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam